Tikki

Hotel Golden Beach - Metamorfosis

7 poruka u ovoj temi

Povoljna ponuda ovog skromnog hotela...cini mi se da je odnos cena-kvalitet ok. Bar ovako sto se vidi na slikama. A i na komentarima tripadvisor-a su dobri komentari. Renoviran je prosle godine.

I plaza u blizini hotela mi se cini sasvim pristojna...

Isli bismo sa dvoje male dece, pa me zanima da li je neko bio u ovom hotelu? Kakva su iskustva?

Hvala u napred. :)

post-10101-0-29417100-1422726399_thumb.j

post-10101-0-74271200-1422726407_thumb.j

post-10101-0-74289600-1422726428_thumb.j

post-10101-0-73339100-1422726466_thumb.j

post-10101-0-44221800-1422726505_thumb.j

post-10101-0-14434100-1422726535_thumb.j

post-10101-0-45306800-1422726547_thumb.j

post-10101-0-30890300-1422726566_thumb.j

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hotel spolja deluje ok, kao sto rece, renoviran je prosle godine, ali ne daj da te slike zavaraju, plaza ispred nije bas najbolja. Plaza u Metamorfozisu je jedna od losijih na Sitoniji, a taj neuredjeni deo ispred hotela je, da kazem ,najgori. Bolji su delovi plaze desno i levo od hotela jer su sredjeni, tacnije tu su Thalassa beach bar (desno) i hotel Porto Matina i lezaljke apphotela 4-YOU (levo). Uglavnom se iz Metamorfozisa ide na 10-ak km udaljene plaze Ag. Ioannis, Kalogria, Koviou, Omros Panagias.

Hotel je u samom centru mesta, pored parka, decijeg igralista, luna parka. Tu su jos u istoj ulici i marketi i restorani. pa moze biti bucno do ponoci, mozda i duze. Nije to neka buka (automobili, pricanje, decija graja), ali kako je leto i sve je otvoreno, nekom moze da smeta. Ko trazi mirniji deoj Mm, bolja je opcija odsesti u hotelu Simeon (udaljen je 3min od centara) jer je u sporednoj ulici. Odmah pored su i apartmani 4-You i Vangelis. Takodje i na suprotnoj strani, blizu sume ima dosta apartmana

Pisao sam prosle godine o tom hotelu, odmah po povratku iz Mm, evo ima i slika. Poslednje dve slike su sa plaza, prva je levo od hotela, druga je desno (Thalassa bar)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na odgovoru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel ima 3* ali je cistoca na veoma za zavidnom nivou.Posteljinu I peskiri su menjali na 3 dana.Sobe sve imaju direktni ili bocni pogled na more.Kreveti udobni,kupatilo sa sa tus kabinom malo skuceno, ali su terase prostrane, od komsija vas deli zidic u visini struka grudi . Postoji klima mali  lcd televizor.SOBE SU TROKREVETNE ,za porodice sa manjom decom  ta sobA je O.K reveti su manji bracni i singl.Hrana ukusna, dorucak klasicno jaja , peciva, vise vrste suhomesnatog , kackavalj , sir , mazalice, rucak malo oskudniji u odnosu na veceru tipa jedna do dve vrste mesa I dva priloga I tri salate,vecera sa 3 vrste mesa I  4 priloga, desetak salata.Pice ukljuceje vino ,pivo na tocenje, razne sokice tipa kola ili cedevita ukus,ledeni caj za vreme dorucaka 8-10 h, od 12 - 17:30,  I vecere 19-21 h. Sladoled  od 15 do 16 h I, ok je ukusa , bili su samo vanila i jagoda arome. Hrana veoma ukusna I za deset dana niko nece ostaviti gladan. Vf malo problematican u periodu vecere I rucka kad se svi nakace.Ima supica samo za veceru I to izgleda kao neka krema Supa.Sto se mesa ticeia  icevapa,pljeskavica, meso iscekano kao za giros , meso sa rostilja ,Bataci,ponekad riba.Meso je uglavnom pilece, svinjsko ,ponekad riba ili junetina.Ima musaka,pomfret veoma cesto ii krompir kao pekaski svaki dan..Drugi prilozi si rizoto,tikvice , plavI patlidzan, grilovano povrce. it'd. Hrana je stvarno ukusna , ima dosta testenina, uvek ima peliva za karbonaru ili  za bolonjeze.ima grilovanog po vrca tipa kafiol I slicno.Pasulj ima kao salata. Parking je na poljani iza hotela..Deo plaze koji je ok je na dva minuta od hotela.ima deo sa prirodnim hladom dug PLICAK sa peskom.Taj deo je odmah desno od Thalasa bara u rasponu od stotinak metara  je dug , nema morske trave , pesak u plicaku i prirodni hlad na delu plaze. MESTO KO MESTO , je ok , ali ga ne preporucujem ako idete bez kola jer su sve lepe plaze na SITONIJI UDALENE dosta  od MM.Mi smo svaki drugi dan palili auto i isli na plaze koje su posle Nikitija . Nismo isli dalje jer su ove plaze na oko 15 min voznje . OBICNO SMO UJUTRU bili u MM , rani dorucak , rani rucak , posle rucak neka plaza u okolini i povratak zbog vecere. Nismo isli na celi dan zbog obroka koje smo imali u hoteli i bezali smo iz MM POPODNE JER SE VOda zamuti ponekad , nije prljava vec jednostavno mutna i ima morske trave a ujutru je kristalni bistra.Ako hocete na ceo dan mozete da uzmete nesto suhomesnato za dorucak  hleb , kackavalj , puter i da napravite sendvice ako IDETE NA CEO DAN .MI SMO TO RADILI dva PUTA. Ako mogu jos nekako pomoci tu sam O samom MM imate sve sto vas zanima na samoj temi , ok je mesto za decu , KO IDETE KOLIMA JE SUPER , ako idete busom postoji lokalni bus do Nikitija sigurno i do Toronija cini mi se.Lezaljke na plazi idu uz pice , za dva pica oko 5,6 evra imate ih na ceo dan

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Veoma lep i prijatan hotel, ljubazno osoblje, brza i tacna usluga. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pošto i ja čitam utiske pre nego što uplatim neki smeštaj, evo i da dam komentar za ovaj hotel u kom smo boravili od 30.avgusta.  

Dve porodice sa ukupno troje dece uzrasta od 1,5, 2,i 5 godina. Mi smo bili zadovoljni hotelom, uslugom i hranom i deca su uvek našla nešto što bi pojela. Pozicija pored parka i plaže je idealna za porodice sa malom decom. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo boravili u ovom hotelu krajem avgusta 2019 godine. Hotel vredi tih para, znaci ne očekujte previse od all koji Kosta ispod 1000e za porodicu sa 2 dece. Meni je falilo vise cistoce. Hrana raznovrsna i za svakoga po nesto! Jedina mana je grozna plaza i mire isped hotela, kao u Dunavu! kao baza za obilazak vrh! U ovom hotelu all Kosta koliko samo smestaj u Nikiniju.

Izmenjeno (djivanica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904661
    Ukupno poruka