nershark

Hotel Koviou Holiday Village ***, Nikiti (Koviou beach)

256 poruka u ovoj temi

Na google earth se ne vidi nikakva staza do plaze, bukvalno zbunje neko kad se predje ulica, a ne pominje se taj prolaz na sajtu. Koliko je sve to sigurno da je tako kao sto pisete_?Cena je ok, a bas lepo izgleda, samo me brine put do plaze sa bebom i starijim detetom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sada tek vidim da ima tema o ovom hoteli. Bio sam jedne godine smesten u Adams house i plaza mi je naj ....Ove godune smo planirali Thassos dve smene po 10 dana i kada smo uplatili prvih 10 dana i tragajući za drugim smestajem, naiđem na ovaj hotel koji sam odmah uplatio jer su izgled, cena i lokacija odmah presudili. Iskreno i mene je iznenadio ovaj hotel, znao sam tu samo za Makednos.

Mi smo ga uplatili u februaru za avgust pa se priključujem temi.

Meni su rekli da je komplet renoviran i da prima prve goste ove godine pa se nadamo najboljem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zbog ove plaze se nadam najboljem. Ovo sam slikao jedno predveče i kome god pokažem ovu sliku svi se oduševe. ​

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

wp_ss_20150524_0001.png

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za mene omiljena plaja na Sitoniji, preporuka levi deo gledano ka moru. Ima hlada pre podne, beli pesak i duuuug plićak u vodi, kamenčići pri obali ako imate malo dete koje voli da ih  baca u vodu, ima stena za ronjenje skroz levo, boja vode neponovljiva kao i fotografije sa brdašca levo, ma uživancija...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel je izgleda tek renoviran i promenjeno mu je ime, tako da svoje prve goste (pod novim imenom) ocekuje tek ove sezone. Prosle godine ga nisam ni primetio (mozda nije radio) a prolazio sam bar 10-ak puta pored njega.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poslednje dve godine sam letovao sa malim detetom u tom hotelu.  Jos se zvao Olimpic hotel.  Ne znam koliko je renoviran ali po slikama ne nesto naročito. Osoblje je  ljubazno, hrana jednobrazna ali ok.  Ne znam kolika je sada cena,  2013_te i 2014_te je bilo oko 50e polupansion.  Bazen i dvoriste su lepo sredjeni tako da za te pare je pun pogodak.  

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovorima! Sada je 10 noći u 2+2 sobi sa HB 1.050€. Koliko sam uspeo da vidim na GM Street View i na nekim slikama, čini se da je hotel u nekoj bestragiji. Da li u okolini ima bilo čega ili se za sve mora kolima u Nikiti ili Neos Marmaras?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mora se. Nikiti je nekih 4~5km od plaze Koviou i hotela. Peske se moze samo do plaza Koviou i Kalogria (Isla beach bar)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imate jedino ujuttu u 8:30h kombi koji staje ispred Adams house i tu mozete uzeti peciva, krofne, jogurt, mleko, hleb.

Za ostalo, Nikiti gde je i Lidl pre ulaska u mesto sa desne strane.

Za rane uplate sa popustima je bio u ovoj opciji 2+2 HB, pocetak avg. 85€ dan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko bude isao prvi u hotel, neka javi komentare nama koji idemo kasnije. Moze da nam pomogne sa nekom sugestijom.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:smajl:Ne mogu da docekam kraj avgusta.Takodje pozivam sve koji idu ranije da podele svoje utiske sa nama ostalima ...Evo slicice koja ce pomoci onima koji su u nedoumici zbog prelaska magistrale...Pozdrav svima

staza.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala za ovu fotografiju, meni je iskreno najviše smetao taj prelazak magistrale, ali pošto taj pešački tunel zaista postoji, biće to sasvim ok koliko ja vidim ;)  I mi idemo krajem avgusta, tako da će, nadam se, neko ko ide ranije, podeliti sa nama kako to izgleda na licu mesta  :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tunel je tu i plaza je zaista blizu, mi smo bili jedne godine smestenu u ovoj kući na slici ispod magistrale, plaža je nama naj .... stavio sam i sliku plaze.

Postoji deo sa lezaljkama to je deo koji izlazi na plazu, a levo je deo gde mozete staviti svoje peskire ili sta već. Neko je pomenuo da hotel ima svoje lezaljke?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904661
    Ukupno poruka