nershark

Hotel Koviou Holiday Village ***, Nikiti (Koviou beach)

256 poruka u ovoj temi

Pozdrav,

da li neko mozda zna nesto malo vise o ovom hotelu, vidim da je danas jedna agencija izbacila ponudu za njega koja je vise nego pristojna, a nigde na netu ne mogu da nadjem nesto malo vise u vezi ovog hotela.

Hvala puno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mozda su mu promenili ime ili je tek sagradjen.Na Koviou plazi je hotel Makedonos. Ima jedan na magistrali ali se 2011. zvao hotel Olimpic.

Edit: Pogledao sam im sajt, to je taj Olimpic. Sad je sredjen, moguce da ce mu ovo biti prva sezona. Ne secam se da je radio prosle godine. Prolazio sam tuda bar 10x, verovatno bi mi privukao paznju.

Izmenjeno (Igor Lukač)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koviou holiday village uplacujem,pa sta bude...Znam da do plaze predjes ulicu,pa kroz maslinjak 250 m.Hotel je renoviran,sto mi super odgovara zbog bebice.Vlasnik Mr.Mijalcho kaze 880e za 11 polu-pansiona od 25-og avgusta.Isto kazu i iz Mitos travela,pa izvolite.Imaju svoje lezaljke i suncobrane na jednoj od najlepsih plaza,kao i na bazenu.Za dorucak znam da je svedski sto,a za veceru,nisam sigurna...treba vlasnik da mi posalje odgovor...Eto,nadam se da je malo pomoglo... :vestica:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre ce biti 400-500m nego 250m, nije bas toliko blizu. Ulica je ustvari magistrala gde je ogranicenje 90km/h, pa je u sezoni i nije bas lako preci. Ali svaki vlasnik ili agencija preskoce podatke koji im bas i ne idu u prilog, pa im ne mozemo puno zameriti. Ono sto jeste tacno, da je plaza jedna od najlepsih

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
1.jpg
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam merio na google earthu, od bazena hotela do plaze, pise da je 350m. A do objekata ima jos nekoliko desetina metara. Od sobe do plaze i to treba preci, pa sam tako izveo zakljucak da je oko 400-500m do plaze (malo levo-desno ne moze se bas ici pravolinijski)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma, to je sve ok.Nismo lenji na moru,pa pretpostavlljam da nece biti strasno.Inace,dobila sam odgovor-i vecera je na bazi svedskog stola,plus pice uz veceru...koga zanima....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nekome mozda znace i te informacije jer nije lako sa dvoje ili vise male dece (kad prerastu kolica) prelaziti magistralu i nositi sve potrebne i nepotrebne rekvizite na plazu i sa plaze 400-500m.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno svima, ali sada postoji dilema uplatiti ovaj hotel ili Elea Village?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Elea je na samoj obali, nisam siguran da li je na uzvisenju ili ne. Mesam ga sa Lilly Ann beach

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cisto da se zna: Ispod magistrale je tunel koji izlazi na sregenu stazu prema plazi, tako da se preko magistrale uopste ne prelazi i ne priblizavate se njoj uopste. Od recepcije hotela do plaze je tacno 4.5 minuta laganog hoda betoniranom stazom

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je ovaj hotel uopšte renoviran ili je u pitanju samo promena naziva hotela? Nema toliko sjajne komentare kada se zvao Olimpic hotel, bar ne na Booking-u i Tripadvisor-u. Ako ste Kazivka upaltili ovaj hotel da li biste mogli da mi kažete šta su vam tačno u agenciji rekli, jer je i nama u nekom užem izboru a sada mu je i cena dobra pa bismo i mi požurili sa uplatom dok još traje taj first minute.

Izmenjeno (T.D.B.)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ipak sam se odlucila za Elea village, malo je skuplji ali cini mi se da ima bolje komentare. Za Koviou bih rekla da je renoviran makar sudeci po slikama. Na netu uopste nisam mogla da nadjem nesto vise slika ovog hotela ni pod ovim a ni pod starim nazivom. Opet za Eleu postoji gomila slika i iskustava putnika i uglavnom iz svega prilozenog vidim da cena odgovara kvalitetu, sasvim zadovoljavajuce.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatili smo ovaj hotel, u agenciji su nam rekli da je potpuno renoviran za ovu sezonu i da će ove godine primiti prve goste, tako da nije samo promenjen naziv hotela, videćemo.... ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je ovaj hotel uopšte renoviran ili je u pitanju samo promena naziva hotela? Nema toliko sjajne komentare kada se zvao Olimpic hotel, bar ne na Booking-u i Tripadvisor-u. Ako ste Kazivka upaltili ovaj hotel da li biste mogli da mi kažete šta su vam tačno u agenciji rekli, jer je i nama u nekom užem izboru a sada mu je i cena dobra pa bismo i mi požurili sa uplatom dok još traje taj first minute.

Nisam uplatila preko agencije,vec sam kontaktirala vlasnika.Popust kod njega vazi do kraja februara.Agenciju sam zvala,ali nisu znali nista o hotelu,sem da su poceli sa njim da rade od ove godine,pa ce kasnije imati informacije o istom.Ja sam uplatila 50 posto ukupne cene na racun hotela i poslata mi je profaktura sa rezervacijom sobe,sto je banka prihvatila.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904661
    Ukupno poruka