nershark

Hotel Koviou Holiday Village ***, Nikiti (Koviou beach)

256 poruka u ovoj temi

U mezonetama se nalazi samo frižider i mi smo zatekli 2 staklene čaše za piće.Ne postoji nikakvo drugo posuđe niti grejna tela.U mojoj sobi na spratu su bila dva singl kreveta i dva noćna ormarića.

Mezonete su fizički najudaljenije od Koviou plaže.Ide se malim tunelom ispod glavne magistrale i treba nekih 6-7 minuta laganog hoda do same plaže.Sa malom decom možda i koji minut duže...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Dobar dan, evo svežih informacija o hotelu.

Što se tiče udaljenosti od plaže tog dela gde su mezonete, zanemarljiva je  odnosu na ostale delove kompleksa. Ide se lagano, nema da se lomatate po ulicama, zakrčenim trotoarima, da se gurate kroz naselje. Noću je tiho, kućni red je do 23h, kada se isključuje muzika za zvučnika oko bazena koja je i ovako tiha. Dosta gostiju presedi veče oko bazena na ležaljkama, ćaskaju, druže se. Ima brdo dece, animaciju imaju u bazenu oko 17:30h, obično igraju kao vaterpolo, trkaju se u plivanju. Posle večere isto imaju neka takmičenja, igraju fudbal, ima i koš pravi. Deci neće biti dosadno, posebno ako nađu društvo.

Mi smo zadovoljni hranom, za večeru imate 4-5 jela uz obilje salata raznih. Doručak takođe ok, ima svega sasvim dovoljno. Parking mesta ima dovoljno. Internet je bio odličan, ima 3 različite mreže, za sve tri dobijate šifru.

O plaži je dovoljno već pisano, a što se tiče ležaljki vidim da oni koji ih koriste trče ujutru da ih zauzmu, inače ih izdaje drugi hotel koji je skoro na samoj plaži.

Ima tu naravno i nedostataka sitnih, tipa curi česma, brava zeza, tuš kabine malo rasklimane, baterije se malo teže podešavaju na optimalnu temperaturu za tuširanje itd. Na recepciji ima i mala biblioteka koju možete koristiti. Osoblje je vrlo ljubazno.

Što se tiče nevremena, prošli smo svi bez povređenih, nije bilo ni oštećenih atomobila.Stradao je krov na C zgradi, trambolina jedna zgužvana uništena, tende ispred soba uglavnom uništene, nekoliko drveća popadalo. Najgore od svega je što dva dana nismo imali ni vodu ni struju. Zaposleni su donosili vodu za toalete, neki zu zahvatali i flašama iz fontane i bazena za toalet, dok se nisu zaposleni snašli. Voda u bazenu je do oluje bila kristalno čista, posle nije nažalost bio u funkciji, tražio je ozbiljno čišćenje. Net nije ni proradio po dolasku struje. Mi makar nismo našli ozbiljne zamerke, mada smo videli da je bilo i nešto nezadovoljnih, glavnom isti gosti.

Eto, ko želi mirno i prijateljsko okruženje, blizinu najlepših plaža na toj strani Sitonije neka požuri u oktobru i uplati, a koga već ovo leto čeka Koviou, srećan put i bez brige, uživaće.

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala sto ste sve lepo podelili sa nama. Imam samo jedno pitanje , koja to agencija izbacuje ponudu vec u oktobru ? I vredi li toliko ranije uplacivati ? Hvala i svako dobro !

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Na primer Oktopod već u oktobru. Tada i najviše vredi platiti jer je najjeftinije i možete izabrati ono što želite. Naravno ako već tada možete računati da ćete u određenom periodu moći ići zbog posla itd. Mi smo uplatili u novembru, pa smo uspeli da dobijemo 7 dana u femili smeštaju i tri u mezoneti, 10 dana u femili već tada nije bilo dostupno. A ipak je femili puno bolji, stepenice u mezonetama su malo nezgodne, to sam propustio da napišem u prvom postu. Pozdrav.

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Gde su paradiso apartmani? Ja sam bio u nikitiju u junu a u avgustu idem u ovaj hotel. Ulazio sam u hotel ali nisam provalio apartmane? 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Koliko me sećanje služi,poslednjih 3-4 godine nikada u Oktobru nije izlazila ponuda za ovaj hotel.Tek negde početkom Novembra je izlazilo u Travellandu i mi smo uglavnom već tada rezervisali smeštaj jer se jako brzo svi kapaciteti rasprodaju.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
 

Gde su paradiso apartmani? Ja sam bio u nikitiju u junu a u avgustu idem u ovaj hotel. Ulazio sam u hotel ali nisam provalio apartmane? 

Paradisos apartmani se nalaze na manje od sto metara pre hotela kada se ide iz Nikitija. Između njih i hotela je kuća Alexander House. Ispred Paradisos ap je ujedno i tunel koji dalje vodi na plažu. 

Mislim da je neko pitao da li ima kuhinja u app, da ima i kuhinja. Čak je bio i sunđer za sudove i tečnost za pranje, cela bočica. Ne znam da li je to možda ostalo od prethodnih gostiju ili hotel obezbeđuje. 

Izmenjeno (marijamia)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bili smo u ovom hotelu krajem avgusta. Bili smo u onome sto se zove anex building ili paradise apartmani. Oni se nalaze pored hotela i tu smo spavali a u hotelu se hranili. Platili smo oko 500 evra za 8 noci u avgustu za celu porodicu tako da za taj novac nesto se ne mozemo ni zaliti ali hajde...

 

Hotel ima dosta zemlje, lep travnjak gde se deca igraju. Teren za kosarku, tramboline, tobogane, ljuljaske itd. Iza paradajz apartmana ima i veliki fudbalski gol, a i ima rostilj ako neko hoce da koristi mada mislim da je suvisno. Iza paradajz apartmana je stvarno ogroman prostor, ima i gde da se sedne i izbleji, a posle krecu stene tako da se bukvalno u prirodi. Hotel poseduje i bazen koji je cist i lepe lezaljke oko njega. Par popodneva smo se tu kupali kada nas je mrzelo da idemo dalje.

 

Sobe su dosta lose. Kod nas su kazu jos bile i renovirane, ali vidi se da su plocice stare tipa 30 godina. Kupatilo staro sa protocnim bojlerom. U paradajz apartmanima smo imali kuhinju, i to novu. Ali je reso bio ceo zardjao i odvratan, i sudopera zapusena i jedva je oticala voda i smrdelo je iz nje na neke hemikalije pa smo je odmah i zapusili i nikada nismo koristili. Sudovi su bili veoma veoma lose oprani. Cistacica kaze da ih ne pere ona vec gosti kada izlaze sto ipak mislim da je nepodustivo i da ona to treba da proveri i opere. Dakle nismo nista od toga koristili jer je bilo gadno. Ono sto je najveci problem u sobi bio jeste smrad neke hemikalije iz briska sa kojim je cistacica cistila sobe. Prvi dan je bilo nesnosno i polako je to isparilo posle par dana, ali opet ona dodje i obrise podove i opet to smrdi. Ne kao prvog dana bas jako ali smrdi. Imali smo odvojenu spavacu sobu sa king size krevetom i udobnim dusecima, i u kuhinji neki na sprat koji je bio veoma raskliman tako da deca nisu htela da spavaju tu, vec sam ja spavao. Dusek isto ok, mada sam primetio da na gornjem krevetu treba da bude dusek sirine 80cm a oni su nabili onaj od 90 pa se izdeformisao. Bili smo u apartmanu broj 5 druga zgrada. I stvarno je kod nas izgleda bio noviji namestaj nego kod drugih, samo eto problem sa "mirisima" i cistocom. Ima komarnika, prozori su drveni i bas su cool. Takodje ima i klima i ne doplacuje se.

 

Hrana u hotelu je super i prilagodjena nama. Gosti su 70% makedonci ako ne i vise i hrana je stvarno ok. Osoblje u restoranu isto super.

 

Dakle za dati novaca - fantazija. Ali gledano realno ipak moze i bolje uz malo vise truda. Samo da nije smrdeo taj brisko, i da nije zapusena sudopera i da ne smrdi na neku kiselinu bilo bi ipak mnogo bolje.

 

Paradajz apartmani imaju 3 nivoa, od kojih je jedan podrum. Ja bih svakako u agenciji trazio potvrdu da nas nece smestiti u podrum jer ipak je to veoma stara zgrada i pitanje je da li se oseca vlaga. Mi je nismo osecali niti imali.

 

Zaboravih da napomenem da su mi oba deteta dobila proliv u toku letovanja, dali od bazena, mora, ili ishrane nemam pojma.

Izmenjeno (sil222ver)
1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I ja sam sa porodicom (2+2 dece) bila krajem avgusta gost hotela KHV i smeštena u aneks apartmanima (anex building).

Velikim delom se slažem sa prethodnim komentarom @sil222ver.

Okolina kompleksa, i oko hotela i oko Paradiso apartmana je lepa, održavana i prijatna za boravak.

Lokacija kompleksa je idealna, jedna od najlepših plaža je blizu, a i do ostalih je lako doći.

Hrana u hotelu je korektna, na bazi švedskog stola izuzev deserta (voća ili kolača) koje konobari donose obročeno.

U hotelu pretežno gostuju makedonci. Osobolje hotela su pretežno makedonci izuzev konobara koji su grci. Svi su izuzetno prijatni i ljubazni.

Na prvi pogled, mesto je idealno i u prvi mah sam imala utisak da ću ovde provoditi mnoga naredna letovanja.

Medjutim, nažalost taj utisak mi je nestao već posle prve noći.

Kao što rekoh, bila sam smeštena u apartmanu na spratu koji je najudaljeniji od magistrale. Apartmani koji su bliži magistrali imaju problem od buke sa magistrale, ukoliko noću drže otvorene prozore. Dok smo mi bili, nije bilo komaraca pa je bilo moguće spavati sa otvorenim prozorima.

Apartman je u veoma lošem stanju. 2 kreveta koja su namenjena za decu su smeštena u neku prostoriju nalik hodniku. Dimenzije te prostorije su koliko da stane krevet uz krevet – tako da je u krevet moguće ući samo sa donje strane tj uže ivice. Ta prostorija je jako zagušljiva, vazduh uopšte ne cirkuliše. Kreveti su stari, metalni. Jedan od kreveta je skarabudžen krevet, sastavljen od metalnog rama sa nogarima koji se savijaju/sklapaju ( koji su se nekoliko puta sami sklopili i zamalo krevet pao detetu na nogu), preko koga je daska od iverice i dušek.

Pored toga, smo imali još jednu veću sobu u kojoj je bio bračni krevet predvidjen za dve šlank osobe. Dimenzije kreveta su 160cm.

Glavna zamerka je bila neudobnost dušeka i jastuka. Dušeci su stari, sa žičanim jezgrom koji su propali. Na njima nije moguće spavati. Prve 2 noći niko od nas 4 oka nije sklopio, što zbog neudobnosti, što zbog vrućine u sobi.

Tek nakon mojih upornih žalbi, na recepciji, i ostalom osoblju, dobili smo jedan naddušek za bračni krevet i nekoliko dodatnih jastuka pa je situacija bila bolja.

Pored toga, apartmani poseduju kuhinju koju bolje da nemaju. Zarđao rešo (koji radi), zarđala sudopera, zarđala česma, zarđao escajg, prljavi sudovi, izgrebani tiganji. Zaista odvratno izgleda.

Kupatilo funkcioniše ali bi moglo to i bolje da bude. Ima protočni bojler tako da ima tople vode.

Hotel se vodi da ima 3*,  ali se to odnosi na blokove A, B i C, koji i jesu renovirani.

Ovi apartmani su daleko od toga, jedva da zaslužuju i 2*. Nakon mojih primedbi i žalbi, dobila sam informaciju da apartmani zapravo i nisu 3* i da je naša agencija trebala da nam objasni o čemu se tu radi.

Bez obzira što je cena aneks apartmana bila niža kad smo uplaćivali, smatram da smo trebali da budemo obavešteni o stanju smeštaja – ovako se osećam prevareno i obmanuto i to je razlog zašto ne želim ponovo da dodjem u taj hotel.

Cilj mog posta nije da nekog odgovorim od gostovanja u KHV, naprotiv, zelim samo da upozorim i da skrenem paznju na mane svima koji zele u aneks aprtamane da se nekome letovanje ne pretvori u lose iskustvo.

Ne verujem da sam ja jedina koja im je lično iznela zamerke, a nadam se da će razmisliti u smeru renoviranja apartaman ili bar minimalnom ulaganju koje bi umnogome poboljsali boravak gostiju u njihovim aprtmanima.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Najvise su mi smetali neudobni duseci i jastuci. Sve ostalo sam bila spremna da zanemarim i nije mi toliko smetalo.

Pod minimalnim ulaganjem sam mislila upravo da se zamene duseci i jastuci, koji ce obezbediti da se covek zaista naspava i odmori i da uziva u narednom danu.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Queen Ja mislim da smo mi ipak imali srece. Neki ljudi koji su sa nama bili kazu da je nas apartman renoviran u odnosu na njihov, a meni je bio najgori za ovih 10-tak letovanja u gr. Moram da napomenem da su nama kreveti bili dobri. Bracni je super bio a ovaj na sprat bas i ne, ali je dusek bio OK. Generalno se ne bih uopste zalio da nije smrdelo od briska, i da je kuhinja bila cistija. Nismo mi ni hteli da spremamo nista, ali kada donesemo neku klopu bar da imamo tanjir koji nije bas toliko gadan.

 

@srdjan gl

Ja sam uplatio preko travelland agencije a sve zive agencije nude ovaj hotel. Ja bih ipak preporucio hotelsku zgradu a ne anex building.  Nema tu sta da se krivi agencija, za ovaj novac sam to i ocekivao.

 

Jedna interesantna stvar. Kada sam bio tamo jedna zena se raspravljala sa predstavnicima neke agencije, ja mislim mitos travel. Jer je pisalo na sajtu valjda da hotel ima lezaljke na plazi a nema ih. I onda je zena uzela racune sa lagonisija i htela da refundira i oni su to i hteli da plate... ali valjda nisu hteli rucak i pice da joj plate tamo, tako nesto, pa se nisu dogovorili. Nije ni agencijama lako.

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Suprug, ja i troje dece rezervisali smo ovaj hotel za leto 2020. S obzirom da smo velika porodica, odabrali smo porodični apartman. 

Čitajući komentare, zaključila sam da ih ima samo tri, u C bloku i da su svi u prizemlju. Francuski ležaj u jednoj sobi, odvojeni kreveti u drugoj, sve na istom nivou. 

Zamolila bih nekog ko je bio gost ovog hotela da mi potvrdi da li sam dobro shvatila? Posto je dosta pisano o temi rekla bih da su samo sobe slaba tačka hotela, pa bih volela da saznam detaljnije kakva je situacija sa tim porodičnim apartmanom. U kakvom su stanju? 

Hvala unapred na odgovoru. 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pa vecina ljudi koji pise u gornjim postovima je bila u tom hotelu, prlistajte gore...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
 

Pa vecina ljudi koji pise u gornjim postovima je bila u tom hotelu, prlistajte gore...

Procitala sam sve, par puta. 

Interesuju me konkretno apartmani tipa family, (porodični apartman) da li su samo u C bloku, da li su samo u prizemlju i u kakvom su stanju? Da li imaju samo ulazni trem ili i terasu? 

Detaljnije malo o samom apartmanu. Toliko... 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Blok C se i sastoji od tri porodična apartmana i oni su definitivno nešto najbolje od smeštaja što vam ovaj hotel može ponuditi.Sve tri sobe su u prizemlju,malo izolovane od bazena i restorana pa samim tim imate i malo veći mir.Ispred apartmana je prošle godine bila montirana tenda ispred svake sobe sa stolicama i stolom,Sobe su vrlo prostrane sa jednim malim toaletom i lavaboom i velikim kupatilom koji isto ima wc.Nikada nigde do sada nisam letovao u prostranijem smeštaju od tih porodičnih soba.

Pre 3 godine sam bio u porodičnom aprtamanu,pre 2 godine silom slučaja u standard sobama pošto ništa drugo nije moglo da se rezerviše,a ovo leto smo treći put proveli u Koviou što vam govori koliko smo bili zadovoljni što cenom,što uslugom i hranom u hotelu.Samo nisam bio ispoštovan jer sam rezervisao još u Novembru 2018-te porodični apartman,a kad sam došao u hotel čekala me mezoneta sa obrazloženjem da je porodični aprtman zauzet.Nisam hteo da pravim problem oko toga,ali definitivno je bio veliki korak u nazad što se tiče komocije i samog rasporeda u tim mezonetama u odnosu na porodični aprtman.

Malo se raspisah,ali nadam se da sam pomogao oko izbora sobe.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905040
    Ukupno poruka