nershark

Hotel Koviou Holiday Village ***, Nikiti (Koviou beach)

256 poruka u ovoj temi

@andrej26

Na žalost,što se tiče tog tipa sobe ne mogu da Vam dam odgovor jer ne znam.

 

@ T.D.B.

Pa,nije da ih nema,ali nije ništa dramatično. Na vratima od sobe su neke guste i duple zavese koje,de facto,ni ne mogu da se širom "rastvore" tako da je to sasvim dovoljna zaštita.

Mi smo u Lidlu za 10€ kupili neku spravicu protiv komaraca koja nije na bazi hemmije već je kao neka rešetkica sa ultraljubičastom svetlošću koja ih privlači i sprži tako da je radila posao.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,

S obzirom da je porucnik dao iscrpne informacije o dobrim stvarima, ja bih o onim manje dobrim, a koje su, po mom misljenju veoma bitne da bi se stvorila kompletna slika.

Elem, bili smo u hotelu od 12-19.07. supruga, dvoje dece ( 4 i 1 godina) i ja.

Po dolasku( oko 14 i 15h) zaticemo totalnu dezorganizaciju, a ljubazno osoblje nas obavestava da se strpimo 15-tak minuta, posto im je upravo otisla velika smena. Posle 11h puta ovo mi je trebalo kao pesnica na oku, ali OK, desava se.

U sobu smo usli oko 15 i 40, a bio nam je dodeljen pansion C, i to poslednja soba sa pogledom na nista. 

Drama krece kada smo usli u sobu...Nama je delovala kao preuredjen samostan sa plafonom od preko 5 m, da bi se u kupatilu smanjio na cca 1,87 cm ( to je moja visina, i cesao sam ga glavom). U velikoj sobi su dva spojena kreveta i jedan veci ormar (model 1965.) Tek kada smo malo pogledali videli smo stepenice koje vode do ''decije sobe''. Same stepenice su ulivale veliku bojazan da deca spavaju gore, posebno s obzirom na njihove godine.

Nakon uvida u sobu, odlazim do recepcije i trazim da nam zamene sobu, sto ljubaznoosoblje i cini nakon 45 min. I mi dobijamo sobu u objektu 'B'. Odmah iznad porucnikove.

soba koju smo dobili odgovara slikama sa neta, a mrave smo dobili gratis.

Na prelepoj terasi nije moguce na miru jesti posto se odmah stvori na desetine osa, a kada ih nema, nema ih jer je ljubazno osoblje napravilo dimnu zavesu od zapaljene mlevene kafe( ne mojte ovo probavati kuci).

Jednom smo se okupali na hotelskoj plazi. Ostatak smo vecinom bili na Kalogriji, koja se nalazi na krivinu od hotela prema Neosu.

Da skratim, nEko je imao dilemu da li ovaj hotel ili Elia village?

Prosle godine smo bili u Elia-i i fantasticno se proveli, iako osoblje nije bilo bas jako ljubazno ( Grci su radili).

Pozdrav sa Ohrida.

 

 

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
 

Meni je Elia bio prvi izbor jer sam imao prijatelje koji su bili tamo i rekli da je odlicno...ali nije bilo mesta! O ovom hotelu niko nista nije znao. Koliko vidim, ima i dobrih i losih komentara, videcemo kad stignemo. Porucnik je rekao da je hrana dobra...to je jako vazno i zbog nas i zbog deteta. A zasto vam se nije dopala Koviou plaza? I kakvo je igraliste za decu koje postoji na slikama?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da i ja sam hteo da pitam ovo oko plaze, nama je ona bas odlicna.Mene brinu lose sobe i mravi, a ovo oko osa mi nije problem.

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@ ficko

Na Sitoniji smo već 4. Put i već smo sebi odredili prioritete što se tiče plaža. Naši favoriti su Kalogrija i Lagonisi. Još jedna stvar koja je meni bitna za odabir plaže je da mogu da ponesem piće na plażu a da budem na ležaljkama, a ne da kada kročim na plažu naletim na natpis ''zabranjeno unošenje hrane i pića na plažu''. Na hotelskoj plaži postoji ovaj natpis...

''Igralište'' se sastoji iz sledećeg:

Kućica od drveta sa toboganom čiji je kraj oštar kao žilet

Dve ljuljaške za decu 4+

Klackalica za decu ''fakire'' pošto umesto sedalica vire dva šrafa 8-ice sa obe strane

Pored ovoga postoji i par igračaka (jedan automobil na pedale, jedan tricikal i jedan biciklić za manju decu). Stanje igračaka je takvo, da se u kulturnim zemljama smatraju otpadom, a ne igračkama.

''Igralište'' se nalazi na Itisonu iz 6 delova veoma zgodnim za zapinjanje, a da bilo zanimljivo do kraja, itison je učvršçen śrafofima za zemlju koji pomalo vire...

Možda deluje kao da preterujem i ''mračim'', ali to je moj utisak.

Mogao bih još pisati o bazenu i divnoj hrani, ali možda drugom prilikom...

Izmenjeno (Tony Clifton)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zaista je zanimljivo kako se mogu steći različiti utisci o istom mestu u isto vreme?!?!

Za mrave,zaista,nisam čuo nikog da se žali.neobično mi je,ali ne i nemoguće,da se pojave sprat više a prizemlje zaobiđu?!?!

Za igrališta za decu se slažem da nije dobro ali sam siguran da nije "opasno po život" niti da je bilo šta na njemu "oštro kao žilet",...

Isto tako,jako sam dobro svestan šta sam i koliko platio.

Za bazen ne vidim šta je problem?!

Naravno da ima mnogo boljih,ali sam isto tako svestan šta i koliko sam platio.

Što se plaže tiče,ona je fantastična i,kao što sam u svom prvom postu napisao,tačno je da piše to što piše,ali isto tako sam napisao da plaćanje de facto,nije obavezna "kategorija". Na kraju krajeva,niko nikoga ne tera da ide na ležaljke već može da,pored istih,prostre svoj peškirić i pije ono što je poneo iz Srbije.

Znam da ima boljih plaža sa boljim ležaljkama i boljim beach bar-om,ali sam svestan šta sam i koliko platio.

 

"Divna" hrana zaista jeste divna. E sad,stvar je ukusa,ali ako sam očekivao da za večeru imam izbor u svakom trenutku između divljači,plodova mora,italijanske kuhinje,pečenja,onda bolje izvadim novčanik i odem na takva mesta.

 

Svako ima percepciju letovanja kakvu ima.

Međutim,valja biti objektivan i izračunati odnos cene  koju sam platio sa kvalitetom svega što sam za te pare dobio. Za 1.280€ za 14 noći koliko sam ovaj hotelčić platio, nas četvoro smo i više nego zadovoljni.

 

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jel postoji mogucnost da se za doruckom napravi neki sendvic, za kasnije,  makar za dete...? Ili se mrste iili ne daju...

Izmenjeno (Ficko)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Stigli smo juce pa moram odmah lose strane jer sam pod utiskom o nehigijeni

Zvaosam i predstavnicu Filos travel ( Grčka agencija), sređuvali su nam sobu dodatno. Sve im je puno pa nisu imali da mi zamene smestaj pa sam trazio drugi smestaj.osoblje je ljubazno, vecera je skroz ok.

Plaza je odlična, ali to smo znali pa smo zato i odabrali ovu lokaciju, lezaljke su kako rekose drugi dve gratis i to je odlicno, blizu je i postoji tunel ispod puta, sa sve malim putokazom.

Sinoć je bilo veoma lepo u dvoristu, fina muzika, tiha, svećice oko bazena, mir, vidi se trud i to ne mogu poreći. Za spavanje je odlicno, hladovina je jer ima dosta zelenila.

Osoblje je ljubazno, deluje da su svesni da ima mnogo falinki pa im je malo i neprijatno, trude se da rese sve sto mogu. Mi nismo neko ko jebodrastao na dvoru pa sada hoće ne znam sta, samo da je cisto, uredno i sve ispravno, ali ovo nije to ni blizu.

Što se tiče dečjeg igralista, neko je pre mene već dao komentar pa neka ostane na tome,

 

 

 

Izmenjeno (andrej26)
1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sinoć je devojka iz Filosa pisala izvestaj o stanju hotela, a jutros čiste bazen, dvoriste ....

Na dorucku smo poneli klincima na plazu po parce hleba sa namazom, neki lep krem, jer nisu hteli da jesu, rano im je. Dorucak je skroz u redu, evo par slika.

WP_20150810_001.jpg

WP_20150810_003.jpg

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Dragi moji evo ovako, ja se nisam oglasavala ali sam vas pomno pratila i cekala da danas stignemo ovde sa dvoje dece. Sokirani smo. Soba je podrum gde od vlage ne moze da se dise. Sve je mokro ma mislim sokirani smo evo slike pa ne znam sta da vam kazem. Frizider daj boze da je iz 40tih. Memla svuda,federi na krevetima poiskakali, u kupatilu da ga tako nazovemo sta god pustite poplava i tako

20150812_155322.jpg

20150812_155159.jpg

Soba je b3

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pa ovo je strašno!  Da li postoji i jedna jedina soba da valja u tom hotelu?!?! Mi idemo za 10 dana, i razmišljam da odem sutra do agencije da vidim sa njima da li mogu da mi kažu koju smo mi tačno sobu dobili, obzirom da smo hotel uplatili još u februaru, pa ako je neka od ovih da nam odmah menja mada ako su sve ovakve, biće strašno.  Preko koje agencije ste vi uplatili? Mi smo preko Mitos travela a dobili smo vaucer gde stoji ova Grčka agencija Filos travel.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Gledao sam i ja ovaj hotel, i dan pre uplate citajuci forum i slusajuci priijatelja koji je tu odseo odlucim se za Bungalowe u Psakudiji. pa oni su u rangu istom ali obo u sobama i ovako servirana hrana kao sa brda bacena pa to nema ni u hotelu sa dve zvezdice...

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nazalost zakljucak je pogresan, samo ima nas raznih turista, sobe su sve lose, ne samo sobe.

B3 o kojem se pisalo juce su sada krecili koliko sam video, ne znam da li samo baš lose delove sa slike ....

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo da vam malo izdetaljisem. Soba b3 je prazna od jutros. Mi smo uplatili preko Muzenidisa i nije nimalo jeftino izaslo. Inace neko rece da je 880e mi smo dali mnogo vise. Inace smo prosle godine isli u flegra palace u pefkohoriju 10 dana polupansion i platili 900e. I bili smo prijatno iznenadjeni jer nismo nista ocekivali. Ovde sam na osnovu komentara ocekivala uzas ali bas ovakav ne tako da sta da kazem. To su samo dve slike imam ja jos samo ne mogu trenutno da okacim. Inace noc nismo proveli tamo nego smo slucajno nasli slobodnu sobu za jedno vece pa spavali u nekim apartmanima a zamislite kako izgleda posle puta sa dvoje dece od 5 i 2 godine traziti smestaj po krcatoj sitoniji gde nigde mesta nema. Dakle predstavnik agencije je toliko sokiran bio da je zvao regionalnog menadzera pa su nam na licu mesta vratili sve pare, a eto kad se to pa desava da vrate. Dakle nasli smo apartmane u metamorfozisu ali tek od siutra tako da veceras spavamo verovatno u kolima. Ako vas nesto zanima tu sam. Igraliste nije igraliste, bazen...niko se ne kupa, bar ja ne videh. Dorucak ajde da kazemo ok ali 4 stola u sali i nekih desetak napolju. Stolnjake ne menjaju, pod se ne cisti, vide se fleke od prosutih jaja i soka. Ako menjaju stoljnake onda stavljaju one ne znam kako se zovu ali kao od stiropora i eto tako. 

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

 

20150812_155131.jpg

20150812_155225.jpg

20150812_203333.jpg

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905040
    Ukupno poruka