suki

Parga-smeštaj

2466 poruka u ovoj temi

Mene zanima ako moze da mi odgovoti neko ko je vec bio u Pargi(Dadolina ti si previdela vilu br.4, pa ako ti nije tesko pogledaj opet), naime gledala sam slike u agenciji (Timtravel) i ova vila br.4 Bouas izgleda bas lepo, bolje nego na sajtu, ali me brine polozaj da to nije mnogo u brdu, vidim da je preko neke, meni se cini kao magistrale, a u prospektu pise u zelenilu, 400m od centra i 600m od plaze.

P.S. Druga opcija mi je Babos,vila br.1 to je cini mi se po komentarima ok polozaj?

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ми смо били на позицији 2/3 (нису то те виле, јелте, али од прилике)

и сам финиш до њих је у успону, мислим да ти је 1 опет ту негде, али већ ти је и она некако у брду, ако је позиција болнице тачна, јер једино према њој могу да анализирам/она је била нешто мало изнад нас...

али 4 изабери само ако имаш кола или рачунаш неки моторић да изнајмиш свих тих дана...бити изнад магистрале (јесте, то је магистрала) можда јесте у ошумљеном делу, али брееееееее много је далеко и у брду, уколико ме сећање не вара...

:blink:

Izmenjeno (dadolina)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatila vilu 3-Mavilis. Kakav je polozaj?Pitanje za Dadolinu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko uplaćivao onih 90EUR po osobi za polupansion? Vredi li to i gde se klopa? <_<

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatila vilu 3-Mavilis. Kakav je polozaj?Pitanje za Dadolinu

Не знам ту вилу, али по мапи би рекла да је у нижем делу него аргусове габријел/посејдон...непуних десетак минута хода до Крионери плаже, кроз центар, марину скроз опуштена шетња, а до Валтос плаже- као што сам рекла у неким постовима, без обзира на виле имаш доооообар успон па низбрдо до саме плаже/ која је неких 2 км, јел а сва догађања (изнајмљивања, кафићи итд...) су негде на средини плаже, а онда те по повратку чека успоооооон па већ кроз уличице до виле...

Не знам колико су меродавне мапе које гледам, јер просто нема свих тих малих паралелних/попречних улица.

Опуштено, све је то добро за фит форму ;)

Izmenjeno (dadolina)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala, Dadolina, i meni je to bilo malo sumnjivo. Mislim, ne bih bas da vezbam alpinizam :lol:

Za Tasko: preko koga si uplatila aranzman i jesi li videla jos neke slike te vile Mavilis?( videla sam da si napisala da te je sve izaslo 300E, jel to sa nekim popustom? Cini mi se da su malo vece cene u julu?)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moje misljenje je da se u Grckoj nikad ne isplati uplacivati pp, sem ako nisi u hotelu sa bar 4*. Jer klopa im je jednolicna i nista posebno(tost, marmelada, buter svaki dan)Bolje za te pare kupi giros na ulici ili nesto slicno, dodje ti isto sto se para tice.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatila sam preko Robinsona. Iste vile radi timtravel ali po vecoj ceni

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne vidim da Robinson ima na sajtu tu ponudu, ja sam Pargu nasla jedino jos preko Timtravela. Mislim ima i Matico, bas lepe vile i jeftine, jedino sto je kod njih avionom. Nazvacu Robinson.

P.S. Pardon, upravo su je stavili.

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:rolleyes: hvala ti puno, dadolina, bas si srce. mnogo si mi pomogla. reci mi jos molim te da li si imala priliku da vidis kako izgleda villa Elpida lux koju smo mi rezervisali u pargi; da li je uredna, komforna...inace, sta ima kod tebe, jesi li ti nesto rezervisala za ovo leto? VELIKI POZ

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Елпида боље изгледа него на фоткама (управо сам данас гледала Аргусов овосезонски каталог, а тај став имам и према фоткама са сајта) у односу на Габријел и Посејдон, Елида је новије градње, нешто боље локације (није у тој главној улици, нешто је ниже па у попречној-на десетак корака од феноменалне пекаре) по мени и конфорнија.

Екипа нам је била смештена у све три виле и видела сам их све- ниси погрешила, буди опуштена.

Ове године смо се одлучили за Скиатос, област Тролос, у августу... B)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danas su se konacno razresile neke stvari i ipak definitivno Parga jer je prevagnula i zelja za obilaskom Kefalonije, Lefkade...Planirali smo odlazak krajem jula, ali zbog nekih stvari moracu da budem u Bgd do 10.jula, tako da izbor mora da mi bude kraj juna. Nije da sam bas to planirala, najvise se plasim da li ce biti dovoljno toplo, ali sta je tu je.

Ostale su samo 3 vile za termin koji nama odgovara, pa molim DADOLINU, znam da davim :rolleyes: , ali imam dilemu:Rina, Maria ili Giohana(koja se meni najvise svidja). Rekla si kada sam te pre pitala za Timtravel i vilu Bouas da je iznad magistrale i da je to mnogo brdovito.Argusov termin mi vise odgovara u sadasnjoj kombinaciji, pa sad gledam njihove vile. Naime, ta Giohana(cini mi se da si rekla da si nabavila Argusov katalog i da sad imas njihovu mapu :rolleyes: )se kada sam uporedjivala, cini mi se isto nalazi iznad magistrale? Mislim to jeste izgleda neki ravniji deo, ali cini mi se da je ipak magistrala u pitanju. Nemam predstavu da li to moze normalno da se prelazi ili je ipak bolji izbor neka od ove dve vile na drugoj strani? Da li si mozda videla tu Mariu, na slici se jako lose vidi, mada pise lux+. Meni je bitno da budu odvojene terase(otprilike nesto kao na Giohani) a na slici to uopste na ovoj vili ne mogu da ocenim.Trazila sam i na netu, ali nasla sam samo Rinu. DADOLINA pomozi! :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Суки, не давиш ме, напротив...

Нашла сам ти на нету везано за Гиохану и Марију Лукс

Клик01

Клик02

Клик03

Клик04

Овогодишњи каталог сам само на кратко држала у рукама, немам га код себе, не знам шта да ти кажем за Гиохану (ако је нижи део, пише да је 350 м од мора-а делује да је магистрала/не верујем то је пут који се пружа кроз место, рекла бих да је то можда испод аутобуске станице и то ти је мање -више ок локација),

али Марија лукс ми боље звучи као прво због тог њиховог лукс (судећи по Елпиди је једна врло културна варијанта смештаја, а не Габријел и Посејдон који су мени деловали и јефтиније него што јесте, онако баш са мининалним потребама, а купатило које смо имали је за сваку критику)...надам се да сам помогла ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trazila sam i na netu, ali nasla sam samo Rinu. DADOLINA pomozi! :(

ajd posalji sta si nasla za Rinu, pre 45 minuta sam uplatio, nadam se da je dobro nesto ili bar normalno :o

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26918
    Ukupno tema
    902733
    Ukupno poruka