suki

Parga-smeštaj

2473 poruke u ovoj temi

Što se tiče šetnje između Parge i Lichnosa ima mnogo više od 20 minuta. Mi smo pešačili jedno sat vremena (ako ne i više)

Ja sam se izgleda bas istripovala za tih 20 min. :D Mislim da cemo ipak brodicem ili motorcicem. A cdr, ne znam jel sam opet umislila, da li si ti isao preko Matica?(ili je to bio neko drugi :D ) Ako si ti, opisi malo kraj u kome su njihove vile,(cini mi se da su one kod Piso Krioneria) posto se i ova moja Giohana nalazi u tom delu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja mislim da su Maticove vile na Valtos plazi.I mene zanima remtiranje motorica-skutera,pa jel zna neko nesto vise o tome? :) Da li postoji neki lokalni put koji npr.spaja Pargu i Lihnos plazu ili mora da se ide glavnom magistralom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A cdr, ne znam jel sam opet umislila, da li si ti isao preko Matica?(ili je to bio neko drugi :D ) Ako si ti, opisi malo kraj u kome su njihove vile,(cini mi se da su one kod Piso Krioneria) posto se i ova moja Giohana nalazi u tom delu.

Jeste, ja sam prošle godinebio sa Maticom pošto su oni jedini imali avionski prevoz do tamo - ujutro sedneš u avion i u podne se već kupaš ;)

Elem, ja sam bio u apartmatnu na Valtos plaži i bio sam sasvim zadovoljan iako je moralo da se pešači do grada i da se prelazi preko brda na kom je tvrđava. Bez problema smo tim putem išli barem jednom a u pola slučajeva i dvaputa dnevno (tj. noćno - posle provoda u gradu). Vreme fino, more, talasi, mesečina... pa na odmor se i ide da bi čovek malo šetao a ne da se samo ide na relaciji kuća-plaža-kafić-kuća.

Elem, apartmani na Valtos plaži su bili sasvim ok, u totalnom zelenilu, nema saobraćaja, čistili su se svaki dan, plaža je na 150-200 metara i to bosonogo :), ali koliko vidim - ove godine je nemaju u ponudi. E, sad ove dve preostale vile nisam obilazio - ali one su samom gradu, tj. čini mi se da bi se došlo do plaže da se ne ide nekim putićem, šumicom i slično nego ulicama gradića. Nije ni to loše, ali to već nije "morski" osećaj. Ne volim da na plažu idem asfaltom - pa to ti je :)

Inače, motorića je bilo za iznajmljivanje, i dosta meštana se kroz uličice vozi istima. Ne znam koja je cena. Mislm da sem magistrale nema drugog puta do Lichnos plaže, ali saobraćaj nije tako gust pa ne smeta.

P.S. Vikednom ume da bude veika gužva pošto se izgleda i grci iz okolnih mesta spuste malko na more i kupanje... :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde se nalazi ta vila Giohana, jel na ok mestu u Pargi i koliko je udaljena od centra ili najblize plaze??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Giohana se nalazi u nizem i ravnijem delu Parge. Udaljena je 350 metara od centra i plaze. POZDRAV :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala, to sam znala i ranije hehe:) Nego nadam se da ne treba do centra ili plaze da se ide magistralom i slicno? To sto je je u nizem predelu ne znaci mi puno jer nisam bila tamo, pa ako bi mogao neko da pojasni:) hvala u napred:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa da ti pravo kazem, ni ja tačno sve ne znam pa sam uplatila vilu Elpida lux početkom jula. Čula sam da je ona ok. A ti tek treba da rezervises jeli! pisi mi nesto više o tome... ;)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja treba Giohanu da rezervisem za 13.juli ako se jos nije rasprodalo, rekli su mi da je samo ta vila jos ostala i Maria...Nisam tada nista detaljnije pitala, a sudeci po dosadasnjem iskustvu radnici nikad ne znaju nista, tako da sam osudjena da pitam ljude po forumima:) Nadam se da je ok Parga...Samo da se ne koriste magistrale:) i nadam se da je oslobodjena od saobracaja jer me je to bas nerviralo na Krfu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ama nemojte da se brinete oko "magistrale". Prvo zato što i ako morate da pređete preko iste, to je samo prelazak ili eventulano 50-tak metara a drugo, to se zove magistrala, ali mu dođe kao obična malko šira ulica sa dve obične trake na kojoj baš i nema nešto mnogo saobraćaja, tj, više je pusta nego što je zauzeta zato što kroz Pargu uopšte ne prolazi mnogo vozila i autobusa...

Uopšte Parga je mirno malo mesto - obiđe se uzduž i popreko za 15-20 minuta ma gde se nalazili :)

Izmenjeno (cdr)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa i ja kada sam uplacivala Giohanu sam se malo raspitivala i na ceskim i slovackim sajtovima pise da je u mirnom delu Parge, okruzena maslinjacima. Ja sam nekako shvatila da je to neki noviji deo, a Marija je u starom i malo u brdu. I ja sam odlucivala izmedju ove dve, Elpida koju su mnogi preporucili, je vec bila rasprodata, a meni je prevagnula terasa koja je odvojena i lepa, a u Mariji je ono kao spojena. Inace slike Marije mi nisu delovale bas lux, pa sam se zato odlucila za Giohanu. A i meni su rekli da to nije prava magistrala, nego ono, obican put.Ali, videcemo! Izvesticu kada se vratim, ali mislim da ce to biti kasno za uplacivanje, pa profesorka, ti nekako zakljuci sama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja idem 16.6 vila Gabriel, vidimo se tamo. Pozdrav

U prilogu raspored Argusovih vila

post-10-1180188325.jpg

Izmenjeno (bozamc)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja cu tek u ponedeljak uplatiti,zbog obaveza nisam stigao ranije.Planiram za 22 jul,videcemo jos koja vila. U Argusu kaze da za termine 22.07 i 31.07 ima jos dosta mesta,i to u svim smestajima. Ako iko ide u tom terminu widimo se :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A šta u Argusu kažu za smenu od 13.07.? :unsure:

Upravo čitam o trajanju aranžmana na Argusovom sajtu:

" ...boravak od 10 dana /9 noćenja/ sa uslugom po izboru u sobama, studijima, apartmanima ili hotelu, usluge predstavnika agencije."

E, kad ukradu taj jedan dan... :angry::angry: :angry:

Izmenjeno (Kikisvet)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rekli su mi da ima mesta maltene za sve termine,pa samim tim i za te sto sam ja trazio. Magelan isto radi pargu,bio sam prvo kod njih zbog prevoza iz Novog Sada,ali oni su rasprodali ceo jul,u sredu je bio jedan slobodan termin i to bas za 13. u 1/2 apartmanu,ali meni je to rano. Mislim da su u ponudi imali samo Mavilis

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko kakav je to kamp u Pargi? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904478
    Ukupno poruka