suki

Parga-smeštaj

2465 poruka u ovoj temi

Pitanje za one koji su vec letovali u Pargi i koji poznaju argusove vile: da li da odaberem Poseidon ili Gabriel ili pak neku trecu. Naravno i novac igra vaznu ulogu. Isla bih kolima i to od 1. avg.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prosle godine Argus je u Pargi imao u ponudi samo tri vile.Elpida, Posejdon i Gabrijel. Kako i sama cena kaze, najbolja je Elpida, na najboljem mestu i najbliza samom centru, mada je tamo stvarno sve blizu. Ja sam bio u Posejdonu i nije lose, jedino sto je odmah uz ulicicu tako da nocu imas osecaj da motori prolaze pored tvog kreveta. Preko puta Posejdona je Gabrijel. Ne znam kako je unutra, ali mi se ne svidja sto je ulaz sa terase i sto drugi, da bi stigli do svoje sobe moraju da prodju kroz tvoju terasu. Parga je mesto gde ima malo nasih turista tako da su cene smestaja tamo preskupe. Argus nudi vile koje mi mozemo da platimo tako da ni ne spadaju u najlepse. Mogu samo da kazem da su solidne. Ali to vam sigurno nece smanjiti uzitak jer imaju sve sto vam je potrebno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna za vilu Mavilis koja se nalazi nadomak centra grada u blizini stare tvrdjave i plaze valtos,bar tako pise u prospektu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Парга је одлично место.

Летовала сам прошле године, крајем јула, Аргусовим аранжманом.

Много тога сам већ унапред знала, информацијама преко нета.

PARGA

Обавезно уплатите неки од излета ( Крф-25е, Антипаксос/Паксос- 22е, Јонска острва-40е, Ахеронова река-?, Албанија-?...) које можете наћи на сваком кораку, али понуда преко Аргусовог водича је била повољнија, који је ишао са нама и информисао нас на Српском.

Од прошлогодишњих понуда вила Габријел, Посејдон (један преко пута другог и удаљеније су за мање од пет минута, али узбрдо) и Елпида која је новија, и позицијом боље постављена за одлазак на Валтос,

увек бих изабрала Елпиду, јер смо екипно били распоређени у све три виле и објективно сам анализирала.

Свашта је испричано већ на теми Парге, прелистајте старије теме, а ако треба нешто, питајте.

B)

Тема о Парги 2006.

Izmenjeno (dadolina)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E, Dadolina tebe cekam! Da li si videla ove nove vile koje sad ima Argus i ponudu Timtravela i njihove vile? Da li mozda znas kakve su, tj. da li su mnogo u brdu, ustvari nemam bas predstavu o Pargi,(procitala sam sve,vise puta) ok brdovita, ali jel to uzbrdo da umres i mnogo daleko ili onako malo uzbrdo, prosetas?Parga mi je ove godine u najuzoj konkurenciji, jos samo da saznam za odmor...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ево да помогнем.

На Аргусовом сајту нема никаквих карти ни позиција нових вила, да бих ти о њима рекла било шта.

ТимТравел је одлично приказао на карти где су им виле (на карти означене 1, 2 и 3), а у односу на цркву и школу бих рекла да је то у паралелним улицама где су Посејдон/Габријел (дели их пут) и Елпида у попречној улици.

Јесте брдо, али није страшно, сам финиш до вила је некако најстрмији, мада да би дошао до Валтос плаже идеш још неких пет минута узбрдо, па онда имаш неку пречицу кроз кафић степеницама на доле, излазиш на путељак (све је даље низбрдо) али повратак све контра...а на Валтосу је много лепше на средини исте, што подразумева и тај део пута, једино што имаш дуже Сунце...

Све у свему нама је било лепше на градској, Крионери, сам пут је живописнији и мање заморан и некако је све на дохват руке.

onako malo uzbrdo, prosetas

Ово би био најреалнији орговор за релацију враћања из центра ( што подразумева и градску плажу), за одлазак ти је све на доле...

Од Вила до плаже Валтос имаш узбрдо/низбрдо, па контра у повратку...

uzbrdo da umres

Ово би био одговор за релацију центар-Кастел/ степенице су поприлично стрме и има их...

Izmenjeno (dadolina)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim vas da mi pomognete oko izbora smestaj da li vila Giohana,Maria ili Elpida....prve dve su prvi put u ponudi i nisam sigurna sta znaci da se nalaze u nizem delu Parge

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Поново сам погледала Аргусов сајт и нема било каквих назнака о локацијама вила.

Елпиду сам видела, она ти је од главне улице која те из центра води према Габријелу и Посејдону, таман када креће већи нагиб, ту је попречна улица у коју скрећеш за Елпиду, а сама вила је друга - трећа по реду...

Новија је зграда, рецимо по слободној процени-грађена деведесетих, све је јако чисто и заиста као на фотки...Мислим да се нећеш покајати...

Обрати пажњу на однос раздаљине до мора, опет ти је Елпида у предности...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na savetu,

poslusacu te

a bilo bi dobro da i neko od Argusovaca da komentar za nove vile koje su ubacene u ponudu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li jos neka agencija osim Argusa ima u ponudi Pargu za ovo leto?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Negde sam pročitala da timtravel ima ponudu, a prošle godine je matico imao aranžmane za Pargu na Valtos plaži, čini mi se da je u pitanju bio avionski prevoz do Krfa, zatim trajektom do Parge.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Matico- авионски превоз до Превезе, видим на сајту има и вила у самој Парги у односу на прошлу годину (непознате су ми, али пише), ТимТравел и потврђени Аргус...ако натрчим на још неку јављам

B)

(позз комшиници Јелени)

Izmenjeno (dadolina)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Robinson radi ove godine Pargu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobili smo preporuku za vilu Giohana/kvalitet smestaja,higijena/....ali kako smo videli na mapi ona se nalazi na nekih 400-500 metara naspram plaze Piso Krioneri..molim Vas da prokomentarisete lokaciju, da li je to daleko od centra i desavanja.. puuuno hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Parga je stvarno super,prosle godine smo bili na krfu i isli smo na izlet do parge,odusevili smo se pa smo ove godine odlucili da letujemo na pargi,ali ne mozemo da se odlucimo za smestaj.hteli smo da ostanemo sto duze,robinson ima ponudu za 10 nocenja pa me zanima da li neko zna kakve su njihove vile,mislim prvi put rade pargu ove godine?da li je vec neko uplatio aranzman preko njih?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26884
    Ukupno tema
    902093
    Ukupno poruka