suki

Parga-smeštaj

2466 poruka u ovoj temi

Ove godine ima bas povoljnih aranzmana, za Pargu preko Argusa. Mesto izgleda bas zanimljivo i nekako bas grcki. Jedino me zanima koliko se putuje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Argus izbacio ponude u Pargi za 9 noci a to je za Pargu (1000 i nesto km )premalo,sanjao sam je jos od prosle godine,skinuo gomile fotki i na kraju se ipak odlucio za Kassiopi,mozda treba sacekati Lui travel i sajam od 19.04(ko je strpliv),ja nisam,vec kesirao...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jelena, preko koje agencije ste uplatili. Meni treba kvalitetan dvosoban apartman za 3 odrasle osobe ali ponuda bas nesto i nije bogata. Unapred zahvaljujem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatila pre mesec dana aranzman preko argusa.....Rekla bih ti samo da pozuris što se rezervacije tiče, ako se odlučiš da ideš u julu mesecu, jer je većina ponuda za Grčku rasprodata.Ukoliko se pak odlučiš u avgustu, septembru, ima zaista lepih ponuda.

Apartmani su sa kuhinjom, terasom, kupatilom....apsolutno imaš sve što je potrebno za normalno letovanje. Jedino što bi nekima bila mana, jeste to da se smeštaj nalazi na oko 350,400 m od mora....Veruj mi to kad malo bolje pogledaš i nije neka relacija....Pa ne mozeš biti na sred plaze, a i put do plaze se ne oseti s obzirom da je sve načičkano kućama okolo, pa ti bude i zanimljivo da prošetaš, i mnogo se lepše spava kada je malo brdovito.

Sada sve zavisi kakvi su tvoji kriterijumi....Ne znam šta bih još mogla da ti kazem što se smeštaja tiče....ako te još nešto zanima slobodno pitaj!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na informacijama, ja idem oko 10 avgusta. Udaljenost od mora uopste ne smeta posto idemo kolima, vazno mi je samo da postoje 2 odvojene prostorije za spavanje i da ne bude vise od 20e po osobi (ide nas troje).

Da li moze da se ide na boom? Argusov aranzman je 9 nocenja a mi bi ostali 14 dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zar je moguće da ni jedna agencija više ne radi Pargu?

Ništa pošto mi idemo u julu....raspitaćemo se za privatni smeštaj....pa početkom avgusta ćeš dobiti informaciju  :)

Uz malo zakašnjenje pošto sam tek danas otkrio ovaj forum, samo da kažem da i agencija Matico ima u ponudi Pargu i to avionom. Ja sam uplatio preko njih i biću u Pargi od 7. do 17 jula. Inače, ni ja nisam pre bio u Pargi, ali svi koji su tamo bili kažu da je sasvim lepo, fino i mirno mesto a da vredi otići bar na par izleta busom/brodom a koju su u tamo u ponudi.

Inače, na internetu ima dosta toga o Pargi, ali nije loše ni imati izveštaje iz prve ruke :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nakon ovih opisa i meni se Parga "javlja" kao jedna od buducih destinacija, narocito mi se svidja onaj opis "mesto slatko kao secer".

Nego Dadolina, rece da imas par zamerki ali da neces o njima. Zasto da ne, ovi forumi i sluze da se dobro informisemo kako o dobrim tako i o losim aspektima letovanja. Volela bih da cujem sta je to sto ti se nije dopalo.

Лично сам јако задовољна избором Парге и свакоме препоручијем, наравно, јако је и битно шта очекујеш од одмора- летовања, а ова дестинација може да ти пружи доста факултативних излета, а само место је довољно велико да ти буде интересантно за десетак дана летовања...

Моји лоши утисци немају никакве везе са самим местом већ са смештајем...разлика у цени између понуђене три виле била је занемарљива, а сам изглед соба и конфор који пружају је веееелика (било нас је више и управо раштркани у све три, тако да сам имала прилике, својим очима да видим разлике)...

Хм...наиме, наша соба (у приземљу виле Габријел) је била превише мала (а пуна мрава), као и тераса ( поглед након два метра баште, преко арматуре ти се зауставља на другу вилу) и купатило ( с најмањом туш-кабином у мом животу, што је значило поплаву након туширања и толико времена још за сређивање иза себе).

Ствари сам цело летовање држала у торби, а нисам имала жељу да будем у соби ни уз јутарњу кафу.

Једина добра страна собе је што није била на сунчаној страни...

Иако је сам смештај за девет ноћења (десет дана) у двокреветној соби био 120е по особи, што је реално мало за Грчку, поготово преко агенција...угођај у смештају је био ралан цени (колико пара -толико музике )...

Све ово мени није покварило летовање, јер ми је смештај био за туширање и спавање...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo su fotografije studia u kome smo bili smesteni...Tacnije vile Gabrijel. Takodje smo bili smesteni u prizemlju...i za razliku od Dadoline koja je bila nasa prva komsinica nemamo losa iskustva...sta vise veoma nam je prijalo da uvece sedimo na terasi kada malo zahladni.

Mrave nismo imali, studio je bio sredjen i spremljen kada smo dosli i svaki drugi dan su nam praznili kante za djubre i pocistili pod.

Posteljinu su menjali jednom u toku boravka, mada vise od toga nije ni bilo potrebno.

Imali smo tus kabinu sa zavesom, za moje potrebe sasvim zadovoljavajuca, tacnije jedna najobicnija tus kabina.

Mogli smo i da spremamo nekada vecericu, jer smo imali potrebno posudje za to, tako da i sa te strane smo funkcionisali.

Za novac koji smo dali apsolutno nista bolje nismo ocekivali, verovatno se ne bi smo opredelili za varijantu studia, jer koliko znam vecina mesta u Grckoj za uslugu studia nudi bas to : malu kuhinjicu, terasicu, obicne krevete i kupatilo sa tus kabinom, apartmani su veci, sa vecom komocijom.

Meni je jako zao sto Dadolina nije zadovoljna uslugom, ukusi i ocekivanja su razlicita. mada verovatno je postojala razlika u sobama!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Isčitavao sam na raznim forumima i izbor za leto je pao na Pargu,ali pored svih informacija na forumu,zanimaju me jos neke pojedinosti! Pa ako neko može da mi pomogne,unapred sam zahvalan! :)

Zanima me da li je hladna voda na početku sezone(16.06) jer kažu koji su bili da je Jonsko more malo hladnije! I da li neko može da se seti koje su agencije radile Pargu prošle sezone? Za sada samo dve agencije imaju ponudu(i to iste).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Te iste su i prosle godine radile Pargu, nema ih puno, to je jos novo, mada Parga deluje jako slatko, potrazi imas opise. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko može da mi kaže nešto više o Argusovim apartmanima u Pargi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas dosta opisa tih apartmana na sajtu putovanja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

znam, ali nema konkretnih opisa, i fale opisi za neke od smestaja :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledaćemo tokom dana šta fali pa ćemo uneti. Javite nam uvek kada vidite da negde fale informacije...

Slike jos nemamo jer nam nisu poslali.. Videćemo da iza nedelje uzmemo cd i da se to konačno stavi na sajt.

Pozdrav svima i hvala na strpljenju! ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatila sa momkom polovinom avgusta. Idemo u vilu Elpida. procitala sam toliko neverovatnih stvari o Pargi da prosto ne mogu da docekam!!! :rolleyes: Zanima me tih 190 E za izlete jel to ukupno za vas dvoje?

Izmenjeno (Soffy@)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26920
    Ukupno tema
    902773
    Ukupno poruka