Lana12

KRSTARENJA

8 poruka u ovoj temi

Posto vec duze vreme pratim ponude krstarenja,a porodica i ja imamo u planu da se otisnemo na neka od tih putovanja zanima me sledece~ sta znaci kada u programu pise: Napojnice (7 eur po osobi i po noći; deca od 14 do 18 godina 4 eur po osobi i po noći ; deca do 14 godine ne plaćaju napojnice) Nismo nikada isli na krstarenja,pa su mi neki pojmovi bas nejasni.Znaci li to da,ako uplatimo recimo krstarenje od 12 dana,za nas dvoje moramo da odvojimo 168 evra samo za napojnice???Posto se to ne ukljucuje u cenu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Tako je, to to znaci. :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima neka last ponuda CFC FANTASIA ,Kanarska ostrva 12 dana.Cena po osobi je otprilike 500e. Pise po osobi u dvokrevetnoj kabini,nigde nije navedeno za decu,koji su uslovi,kako se za njih placa? Ponuda vazi za novembar i decembar.Da li znas mozda,kada postavljaju takve ponude,da li se kasnije pojavljuju neki skriveni troskovi ili je to to,odprilike? :rolleyes:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Deca do 18- godina sa dve punoplatežne osobe u kabini putuju besplatno, plaćaju samo lučke takes! Lucke takse su 130 eur po osobi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da su u ovoj ponudi lucke takse ukljucene u cenu (130 eur/osobi)U ponudi pise da ima unutrasnja kabina,spoljasna kabina i kabina sa balkonom,sto bi jedino ta sa balkonom bila pogodna za porodice sa decom.(a malo su i skuplje)Teogonija,da li to vazi za sva putovanja,da deca do 18 god. ne placaju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Steta sto tema nije zazivela...Mene bas zanimaju krsterenja, za sad ne po morima, vec recna...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko je samo jedbom krstario uvek bi se pre odlucio za ponovno krstarrnje nego obicno putovanje. Nista lepse nego zaspati u jednoj a probuditi se u drugoj drzavi. Bio jednom i opet cu ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko je samo jedbom krstario uvek bi se pre odlucio za ponovno krstarrnje nego obicno putovanje. Nista lepse nego zaspati u jednoj a probuditi se u drugoj drzavi. Bio jednom i opet cu ?

Kalendarski je makar leto, aman... Neće nijedna nova godina da pobegne, čemu razmišljanje toliko unapred o tome...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26906
    Ukupno tema
    902586
    Ukupno poruka