LanaDadaNS

Portoroz

55 poruka u ovoj temi

Posto nisam bio par godina.

Jel u Piranu jos uvek ima onaj akvarijum i muzej pomorstva?

To je super posetiti.

Inace koliko se secam pricali su nam da je ceo Piran pod zastitom drzave i da zgrade moraju da ostanu u istom stanju u kome su i zato tamo nema hotela kao u Portorozu.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da,da ima jos uvek taj akvarijum i muzej.

grad jeste pod zastitom i sasvim je logicno da sve mora da ostane tako kako je. Bilo bi zaista glupo da se sada u takvom mestu izgradi jedan hotel tipa onih u Portorozu. To bi narusilo sliku celog mesta. Zato ja i volim da odem tamo malo da šetam, da se provlacim kroz zaista uske ulice...ali onda posle toga nazad u Portoroz... :-)))))

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Posto mi je vise clanova slalo pp vezano za moj boravak u Portorozu I hotel Grand, resila sam da odg na temi. Hotel je lep, od svih hotela iz tog lanca najlepsi i najbolji, spa centar kao i bazeni su dosta veliki, sve je cisto i uredno, mi smo dobili sobu koja gleda u planinu, naravno pogled na more se dodatno placa, kao I sve usluge spa centra, sauna, tursko kupatilo I sl. Mi smo bili prosle god u Oktobru, I posluzilo nas je jako lepo vreme, naravno ne za kupanje tako da na tu temu ne mogu da pricam, mada su se neki turisti I tad kupali u moru, pa smo mogli lepo da prosetamo do Pirana, mestasce koje mi se jako dopalo.

Sve u svemu, zadovoljna sam boravkom I uslugom u hotelu Grand, bilo je jos nasih ljudi, kazu da je popularan izbor kod nasih turista.

Izmenjeno (LanaDadaNS)
3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svim forumasima

Da li je neko vec bio ove godine u Portorozu??? Jel ima neko neke sveze informacije i utiske?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Posto smo proveli 4 prelepa dana u Portorozu evo nasih utisaka. Mesto je malo,lepo uredjeno sa glavnom ulicom duz mora gde se nizaju hoteli. Mi smo isli bez rezervacije i odma smo nasli slobodan porodican apartman u hotelu Lucija jer nam se svidela lokacija. Hotel je cist,hrana odlicna mi smo imali polupansion(svedski sto), bazen sa morskom vodom,parking ispred hotela besplatan ,u garazi se placa 14 eura dan. S obzirom da sada nije leto  Portotoz nas nije odusevio. Nikada ne bi menjali lezovanje u Grckoj za Portoroz. Sve je uredjeno ali te "plaze" betonske,travnate mozda bi bile zanimljive za kupanje dan,dva. Naravno,posto smo vec isli u Trst,a odavde je udaljen manje od pola sata odma smo drugi dan odjurili tamo i ostali ceo dan u kupovini. S obzirom da nam nije bilo do kupanja u bazenu i spa centra treci dan smo otisli u Pirane. E tu nas je ljubazno osoblje uputilo na bus koji staje ispred hotela i vozi za 1,5 eura na trg Pirana. Moze se i kolima ali je sat 7-8 eura tako da smo za 10 min . bili na trgu. E to nas je odusevilo. Grad je prelep,ima svasta da se vidi,tesko je opisati dozivljaj kada setate tim uskim ulicama,pogled sa tvrdjave,hrana na trgu....ma ceo dan smo uzivali. Bus ide svakih 15 min. sve do 23 h tako da smo za 10 min. opet bili ispred hotela zadovoljni. E sad posto sam ovde vec citala sta je bolje Portoroz ili Piran,nase misljenje je da je bolje biti smesten u Portorozu a uzivati u Piranu. U Portorozu nemate gde ni sliku napraviti sem hotela,hotela,hotela...zadnji dan smo isprobali i bazene sa morskom vodom,kad smo vec platili i nazad kuci. Zao nam je sto nismo stigli otici u Koper ali nekom drugom prilikom sigurno hocemo.

To su nasi utisci,Portoroz je lepo mesto,treba ga obici,necete se sigurno pokajati.

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bas me je zanimao ovaj izvestaj iz Portoroza posto nam je to bila jedna od opcija za mini odmor ovog septembra, nerealizovana, ali ostaje nam zelja za neki naredni.

Koliko ste placali polupansion?

Da li je bazen otvoren ili zatvoren? Ako je otvoren da li je bilo dovoljo toplo da se kupate? More, predpostavljam, nije bilo upotrebljivo sad u septembru?

Da li je pusto?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Portoroz je bas za mini odmor,vikendom je vise posecen ali deluje pusto. Piran ne,on je pun turista. Hotel je pun pa sam stekla utisak da su gosti tamo najvise zbog bazena i spa centra. Mi smo platili 500 eura tri nocenja sa taksama. Imali smo ogroman porodicni aparman sa odvojenim sobama i starije dete je imalo popust od 30%. Bazen je zatvoren ali mislim da gosti hotela koriste otvoren hotela Metropol,nisam sigurna. Kao sto sam rekla sve je hotel do hotela tako da mozete ici u ovom periodu bez rezervacije ili rezervisati preko bookinga,mozda je povoljnije. Samo da dodam da je njihov hotel sa tri zvezdice kao u Grckoj sa cetiri. :)

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Neznam zašto Portorož ima plažu, kad je tamo marina, luka,.. one nije plaža negeo nekakva promenada bolje se proviziti sa kolima do San. SImona, Izole, Bele skale, Mesečev zaliv, Fiese itd, Kanegra itd. tamo su prave plaže  i more kristalno čisto.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav,

da li je bio neko letos u Portorozu vec i da li neko ima predlog gde odsesti, u Bernardinu koji mi je vrlo drag i na idealnoj poziciji za mene ili u LifeClass Grand hotelu?

Volim da odsednem u Bernadinu i osoblje je stara skola, ali je vec verovatno zreo za neko renoviranje, pa bih voleo da mi neko ukaze na eventualne prednosti Granda, sem sto je moderniji. zahvaljujem na svakoj sugestiji.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,

Da li je neko boravio u skorije vreme u hotelu Histrion u Portorožu? Kakva su iskustva? Argus ima ponudu za Dan Državnosti. Interesuje me da li se zatvoreni bazen i sauna plaćaju dodatno za goste hotela? Videh na bookingu recenzije i pominje se korišćenje zatvorenog bazena(doduše u letnjem periodu), u agenciji rekoše da je bazen za goste hotela besplatan.

Na sajtu hotela stoje cene za bazen i saunu za goste hotela. Zbunjena sam. Volela bih da čujem iskustva, a nisam do sada odsedala u Sloveniji. Hvala

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

i mene interesuje da li je neko bio u Portorožu u ovim varijantama sa Argusom (dve noći) u Histrionu ili vile Park hotelu, ili Bernardinu i sl. i kakvi su utisci ako jeste? interesuje me sama organizacija, kupanje u hotelskim bazenima, ukoliko bih otišla ne bih išla na fakultativne izlete već bi samo boravila u Portorožu, kupala se u bazenu i šetala do Pirana, pa ima li takvih putnika, sa takvim utiscima? Ima li putnika koji su ove varijante koristili sa decom manjeg uzrasta? Da li je vanpansionska potrošnja mnogo skupa: npr.ručak, picerija i sl. u Portorožu ili Piranu? Ima li utisaka o autobuskom prevozu sa Argusom, dužina putovanja i svaka druga informacija oko organizacije ovakvih paket aranžmana bi bila dobrodošla.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prosle godine sam bio u Portorozu Vile Park sa Argusom Meni su autobusi Argusa najbolji dovoljho mesta a nisam bas mali. Put se ne oseti e sad da li je isto sada i koliko je mrcvaljenje na granici. Bazen,velik, ima svasta za decu,  je besplatan za goste Vile Park i Histrion. Uplatili smo pp i vredi, klopa je odlicna i ima svega od spargli do mora. Ima besplatan mini bus od Portoroza do Pirana ako vas mrzi da se setate. Staje na velikom parkingu blizu hotela, na setalistu pored mora. Cene restorana iste kao u Beogradu a picerija blizu hotela u maloj pesackoj zoniu okviru hotela je odlicna. Par stepenika dole i ulazi se u tu ulicicu sa par radnji, kafica i picerijom koja je na samom kraju kod rampe. E sada ako klinac dobro podnosi put autobusom i drndanje na granicama ima da uziva u Portorozu, bazenu a posto je mini bus besplatan i ide veoma cesto i vi ce te uzivati. Zadnji dan je bio izlet u Trst i pola putnika je ostalo u hotelu i uzivali u bazenu a mi pokisli u Trstu.

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo boravili 3 noci u Apollo, life class i imam jako pozitivne utiske. Sobe su velike i ciste, pogled je bio na prekrasan park. Hrana ukusna, usluga odlicna, svi su ljubazni. Spa i terme su fenomenalni, bazeni veliki i ima ih dosta  pa nije guzva. Doplacuje se sauna, peskir i bade mantil, pa savet da se ponese svoj peskir i bade matil. Life class cine 6 hotela, plaza je preko puta i sve lepo izgleda, uredjeno je. Portoroz je lep, sredjen, cene su ok. Sve preporuke, mi cemo se vratiti.

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja brojim sitno to produzenog vikenda u Portorožu...žena i ja smo odlucili da ove godine pre godišnjeg u Grčkoj  opet posetimo lepi Portorož na 4 dana...malo spa,malo šetnja...i uživanje na maksimumu...Grcka ima predivno more i plaze ali nas nešto uvek vraća u Portorož...neki poseban osećaj...Ja bih svakako uvek preporucio svakome odlazak u Portorož...

Izmenjeno (Bojan B.)
Pravopis
4

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905040
    Ukupno poruka