SajaPablo

Premier Romance- Sahl Hasheesh

210 poruka u ovoj temi

@Jason Bourne

1400 e je apsolutno skaradna :bez-zuba:cena za Sheraton, uz svu njegovu prednost impresivno lepog  poteza plaže i živopisnog podvodnog sveta i toliko nipošo ne treba platiti. Npr. 1350 e kod 1 A  košta nov Xanadu Makadi 10 noći, avgust, koji e ozbiljan stepenik više u odnosu na Sheraton. Možda plaža nije vanserijska kao u Sheratonu, ali je u tom delu Makadija sasvim dobra.

2020. sam Sheraton platila 890 e 10 noći i toliko negde objektivno i vredi. Rixos Sharm, koji nije za poređenje, prošlog leta plaćen 1060 e, ispao je ultra povoljan u poređenju sa Sheratonom:D, imajući u vidu da je tip top hotel, šta sve pruža, da se svuda služi uvozni alkohol u all inclusive konceptu, što se ne viđa u Egiptu, plus se koristi u doslovno svim segmentima (sem sobe) i drugi tamošnji Rixos, Seagate, znači, pravi ultra all inclusive i više od toga. 

Zaista su čudne cene ove sezone, moji prijatelji su Sheraton krajem maja ove godine  platili 770 e 10 noći 

Izmenjeno (shania)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

shania

da, o tome se i radi: meni je "mentalno" (priznajem, pričam napamet tj "po osećaju") Sheraton realno vredan tu negde oko 90 eur/ dnevno, kao što mi je i ovaj (Sunrise romance, koji istrolovasmo malo) oduvek bio negde u jačoj cenovnoj kategoriji, oko 120 eur/ dnevno otprilike i primećujem da su njega tek za nijansu cenovno "podebljali". Ne znam da li je samo u pitanju moj mentalni defekt što mi je vrednosno (onaj spomenuti "osećaj" gore) SR jači od Sheratona i to je ono što me zbunjuje. Jeste plaža Sheratona ono što je spektakularno ali mi se čini da je i u SR sasvim odlična, a po ostalim parametrima...huh!?

Zato, već rekoh, čekam forumaše koji su obišli Sheraton da iznesu svoj objektivan sud, naročito one koji su posetili oba hotela (mislim da je Jakša  http://www.putovanja.info/forum/profile/8151-jaksa/ bio u oba) 

Oko Sheratona se očigledno stvorio određeni "hype" negde od prošle godine i to je izgleda iskorišćeno ove da se nagruva cena do nenormalnosti

Izmenjeno (Jason Bourne)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Jason Bourne

Nije, izgleda, trebalo da hvalim toliko Sheraton :D pre dve godine. 

Odsedala sam tri puta u Sahl Hasheesh zalivu i Romance zaista ima odličnu plažu i sam položaj hotela je u centralnom i najlepsem delu zaliva.  Trebalo bi da je bolji od Sheratona (po mom mišljenju ne previše, nego pre svega jer je znatno noviji & moderniji i verovatno ima opušteniji all inclusive) , ali to će nam fino @jaksa uporediti, sa svojim svežim utiscima iz Soma Bay-a :D.

Međutim, nisam sigurna, bar po nekim mojim merilima :neznam:, da je cena od 1200-1300 e za 10 noći opravdana, za Romance  što je i razlog da nisam poželela da odsednem tamo do sada. Nekoliko objektivno boljih hotela sam platila znatno manje, tako da me to dodatno odbija. 

Izmenjeno (shania)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sad nešto gledam po bukingu - jel u ovom hotelu dozvoljavaju da se zapali cigara ili su skroz netolerantni? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sad nešto gledam po bukingu - jel u ovom hotelu dozvoljavaju da se zapali cigara ili su skroz netolerantni? 

Ja sam tamo za 20ak dana, pa mogu da vam javim :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bojana1977

hvala, očekujemo detaljniji izveštaj ; )

Izmenjeno (Jason Bourne)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam tamo za 20ak dana, pa mogu da vam javim :)

u svetlu ovih novih neveselih  događaja zanima me da li idete ili ste se predomislili? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Jason Bourne

Zvanična informacija je da ce od sutra sve plaže biti otvorene uz određene mere opreza i restrikcije, šta god to značilo.. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A ja cula da je direktor Yute rekao da ce biti organizovan prevoz do obliznjih plaza... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A ja cula da je direktor Yute rekao da ce biti organizovan prevoz do obliznjih plaza..

Ovo je info koju sam ja dobio od drugara koji je trenutno u Sahl hasheeshu, njima su to danas rekli... 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

u svetlu ovih novih neveselih  događaja zanima me da li idete ili ste se predomislili? 

Ne, nisam se predomislila, niti ću, idem svakako 23.07. Prošla sam svašta u životu, sankcije, ratove, bombardovanja, ajkula nije na vrhu liste što bi me odvratilo od putovanja. Kontkatirala sam juče hotel i nisu još uvek ukinute restrikcije ali se nadaju da će biti danas.

Izmenjeno (Bojana1977)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neee možeeeee, zabranjeno u celom objektu.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Huh, ja sam dobio info od njihove tamo neke Svetlane da nije dozvoljeno samo u zatvorenom prostoru, ali napolju je ok? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka