Hello Kitty :)))

Hotel Makednos ** - Akti Koviou

48 poruka u ovoj temi

U kom periodu septembra ste bili, kakvo je vreme tada, ima li vetra? Mi idemo sa detetom od godinu i po, planiramo u septembru, a vidim da je velika razlika u ceni izmedju npr. 9. i 12.09... Preko koje agencije idete?

Lezaljke na plazi nisu gratis za goste hotela, jel tako? Procitala sam da je ranije bilo ovako - ako uzmes pice u baru, imas lezaljke gratis, ne znam da li to vazi i ove godine..., Cekacemo vas komentar sa lica mesta.. :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

mislim da je bio pocetak septembra, mi smo takodje bili sa decom, vetra je bilo ali nije strasno
mi smo uplatili direktno hotelu rezervaciju

sto se tice lezaljki mislim da su se placale nevezano za pice

i ja vas da zamolim ako saznate neku svezu informaciju podelite ovde :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rekoše mi iz jedne agencije da je komplet ležaljki i suncobran na plaži 5 evra ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za twin room ( dve spavace sobe u smestaju), nocenje sa doruckom u periodu 10.8-20.8, traze 240e dnevno, doplata za veceru 10e po osobi, dakle PP nas izadje 2600e za 10 dana. Dirktno sam ih kontaktirala. Zaista ne znam da li je to realno, kapiram da treba da nadoknade proslu sezonu i da su svi nagrnuli u Grcku, pa im se moze, ali ipak… 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od 20.7 2 odraslih i 2 dece 2 i 5 god

10 nocenja 1200e dorucak plus vecera

Dorucak i vecera su oskudniji nego 2019 kad sam bio

Higijena je takodje losija

Necu se vracati ovde

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatio sam u ovog hotela na pocetka juni, 417e pp, koliko vidim nema vise u ponudi samo sa dorucak

Izgleda od ove godine opet novi vlasnik i to onaj od Koviou holiday, najavili su i novi beach bar pa vidicemo za jedan mesac

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi smo uplatili kraj juna. Ako mozete javite nam utiske posto idete pre nas. :) I uzivajteeeee!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako i sto sam predpostavljao od ove godine isti je gazda na Makednosa i Koviou i poceli su sa sredjivanje dvoriste i bar na plazi ali nazalost su stopirali nesta komsija se bunio:neznam: invertar je tu :DACA400A3-477B-4963-9EA4-B3342FFA01E2.thu

Declji park jos nije postavjen, ostala je samo jedna lizgalica ali bice valjda za brzo i to

Ako uporedim Koviou prosle godine i Makednos ove onda jelo bilo je za nijanse raznovidnije u Koviou, 2-3 puta imalo samo 2 glavna jela i nekad treba im vise vremena da dopune a za ukusno ukusno je, za dorucak imale su taze peciva sa sirom, spanakj i virslom090CA87E-B643-4C86-BA51-06B71D4B0438.thu

Pozitivna stvar je sto dobijete 1.5l hladnu flasiranu vodu za veceru dok za dorucak daju vama ako sami potrazite jer imaju na onu masinu za sokove i hladnu vodu

Druga pozitivna stvar je sto cistu sobe svaki dan i dobijate nove peskire sto nije bilo slucaj prosle godine u Koviou

Bazen je cist i ima hidromasaze

U odnos na to koliko sam platio i to neki drugi sto jos manje su platili od mene:D ja sam zaista zadovoljan i opet bi ponovio boravak tu, jer tu se nalazi i jedna od najlepse plaze na Sitonije6274AF62-96EA-47B8-8980-630426071888.thu

60D41991-D83F-4B62-A525-391D5E53892A.jpeg

Izmenjeno (123456789deset)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na svežem izveštaju :-) Da li je za doručak samo ovo sa slike ili ima i musli, neko voće i slično? Večera je izbor jela, nije svedski sto? Preko koje agencije je najpovoljnije ako znate, jer vidim da pisete da su neki prosli i povoljnije :-) Mi gledamo termin 25.06. za dvoje odraslih i dvoje dece do 8 godina je oko 1100e.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno da ima i musli i voce kao i slatke krofneAFB62CCA-6543-41EE-B91F-2BA74D964CB8.thu

Vecera je svedski sto ali dvaput je imalo samo dve glavni jela da odaberes plus priloze, krompir, pasulj itd ali nije bilo strasno, sto se tice salate zna da ima na pocetku neke kao cesar ili chef salata al kad nestane dopunu samo sa paradajz, krastavac i tako

Ja sam bio preko makedonsku agenciju i platio 417e za 8dana, mesec dana pre polazak dok drugi za 307e i to za troje ali mozda oni su bili last minute

Na prizemju nemate pogled na more dok na 1vi sprat zavisi gde, one sobe na kraju kao sta sam bio ja vidilo se nesto onako ne puno a bio sam u double room 4pax, spalna i dva jedinecni kreveti na spratu

Na interneta u sobu ne racunajte samo  kod restorana, primetio sam da na dosta ljudi to smetalo

da nema zabune evo celokupnu ponudu za dorucak

32C03F87-9CFE-4678-9BFA-22E6B600EE8F.thuD0448995-006B-4533-BB9D-805C441A559F.thu

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno, divni ste! recite mi još da li postoji mogućnost ručka u hotelu po principu a La card? Kako ste resili problem ručka obzirom da 6 blizini nema restorana 7 prodavnice? U globalu, da li bi ga preporučili za porodicu sa malom decom? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo resile sa grickalice i apetisani, nekad isao do lidla kad smo odmarale i tako a neki sam primetio kad je dorucak napravu sendvice i ponesu sa sobom:D

Prosle godine gore na putu imalo kantina, verujem da i ove godine bice kad krene sezona, prolaze ljudi sa krofne itd

Mislim da i u hotela mozes da rucas

Tu borave 90% porodice sa malom decom tako da…

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Recite mi još u koliko sati počinje večera? Hvala puno još jednom! Puno znači iskustvo!

Izmenjeno (djivanica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Recite mi još u koliko sati počinje večera? Hvala puno još jednom! Puno znači iskustvo!

Od 19:00-21:00 a dorucak od 08:00-10:00

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

51552E86-2B2F-4DD9-8640-A36B5F506709.jpe

Bas su zauzeli dobar deo sa bara sva sreca velika je plaza pa ima mesta i za one sta ne zele na lezalke

Vidi se i novi parking ispred, taj deo pre bas je bio ruzan…

Uplatio sam opet tu pa kad odem postavicu vise slike od dvoriste:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka