Hello Kitty :)))

Hotel Makednos ** - Akti Koviou

48 poruka u ovoj temi

Da li je neko bio u ovom hotelu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

To nije Nikiti već plaža Kuvia pored Nikitija par km. ka Neos M.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo slike plaže koja je po meni savršena.

post-6116-0-78341800-1407495134_thumb.pn

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Savršena slika ili savršena plaža ?

Zezam se, naravno, i po meni je to jedna od savršenih plaža za boravak na Sitoniji

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ste svesni da ste offtopic?

A pošto je Nikiti najbliže MESTO ovom hotelu, naslov samo treba dopuniti da je kod plaže Koviou (ne znam otkud se to izgovara "kUviA"? Valjda treba Koviu?)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I da li je neko bio u ovom hotelu? Ima ga par agencija sada uranom bukingu”, meni se bas dopao , molim za neke dodatne imformacije ako je moguce . Unapred hvala :happy: .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i mene zanima ovaj hotel , da li je neko bio kakva su iskustva

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo slike hotela i plaze iz vazduha. Negde sam citao o ovom hotelu, moguce u temi Nikiti. Znam jedino da je gore na magistrali i ovom sporednom puticu koji vodi i do Isla beach bara uvek guzva za parkiranje.

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili u julu 2013 u ovom hotelu.

Svi smo zaljubljeni u isti i uplatili smo ga za ovu godinu,opet. Doduse planiramo malo da se smestimo i sa istocne strane,da probamo i neke druge lepote Sitonije

U hotelu nas je bilo pet porodica i niko nije imao zamerku. Hotel je mali,tridesetak soba, cist i uredan. Svakodnevno menjanje peskira,ciscenje sobe,na prozorima i vratima komarnici,centralna klima,tus kabina sa pleksiglasom(bez mokrog kupatila), svaka soba ima pogled na more(izuzev prizemnih). Odvojen od puta pa deca mogu slobodno da trckaraju. Plaza vaaaaaaaauuuuuu!!!

Lezaljke besplatne za goste hotela...

Imam dve,manje vise,primedbe- nema hlada na parkingu i skuplji su barovi-- frape je 4.5 evrica,a sok 4.

Bilo bi mi drago da sam bar malo nekome pomogla jer sam odusevljena siteom.Nasla sam dosta korisnih informacija od dragih forumasa koje cu zloupotebiti ove godine :thankyou:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pomogli ste itekako :) imam samo jos par pitanja :) da li ste imali ulpacenu hranu u hotelu, sta sadrzi dorucak-vecera i kako i gde ste se snalazili za rucak, posto vidim da je hotel prilicno osamljen.

Hvala unapred i pozz

Izmenjeno (Tripco)
ponavljanje celog prethodnog posta
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izvinjenje Bidzi i Sanjaru,

ja tek sad videla poruke Al cu ipak odgovoriti- mozda nekom dragom forumasu koristi.

Mi smo imali uplaceno nocenje sa doruckom. Vecera se doplacuje 11evrica po osobi sto cetvoroclanu porodicu izadje 44 evra. Vecera je servirana i izbor je dva-tri jela. To je po meni puno tj. za te novce cetvoroclana porodica moze jesti u restoranu hotela ili nekom drugom restoranu. Nikiti je samo par minuta kolima,a ima i divnih ribljih rastorana u prelepim ribarskim selima. 

Dorucak je svedski sto. Svako jutro isti ali to nama nije smetalo. Imate slatki dorucak (med,dzemove,kremic kao nutela,krofnice,zitarice, jogurt i neki vocni kompoti) i slani (sunkica i kackavalj,przenice, jaja na nekoliko nacina,virslice ili przena kobasica). Po meni sasvim korektno.

Za rucak je neko isao do Nikitija po giros koji obozavamo ili smo jeli corbicu i picu ili tako nesto u hotelu.

Plaza hotela je fantasticna ali tu ima mnogo dobrih plaza tako da smo se hranili spram lokacije jer smo obilazili dosta.

Od prosle godine se doplacuju hotelske lezaljke na plazi.Jos jednom izvinjenje za veliko kasnjenje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ija011,

hvala, meni si pomoga/la. Jasno mi je da je hotel skup, za pp ove godine 98e za 2+1 (bez popusta za period od 10-20.7.) ali su skupi i apartami sa takvom lokacijom i sadrzajem. Ako sobe izgledaju kao na slici hotela a plaza rajska i odmah do hotela... U opciji su mi i apartmani ali mi je najvaznija lepa plaza, smestaj na plazi i blizina Nikitija kao baze za obilazak okoline. Nije mi problem ni nabavka, kuvanjanje ali kad saberem app su (bolji) oko 600 e. Meni i kamp (u satoru) dolazi u obzir ali posle ovih desavanja sa migrantima malo se bojim tako da smoodustali.

Ako imate neki komentar da li uzeti hotel ili app?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja bih uvek pre hotel. U hotelu nema kuvanja,on u sobi ima samo mali frizider.Sobe su i manje u hotelu,veci komotite pruza apartman. U hotelu vam menjaju posteljinu i peskire,ciste sobe,kuvaju i nabavljaju,a posle opet raspremaju za vama :rolleyes::D

Makednos je rasprodat za termin od 08-18,07 tj na stop sale je! :angry:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 14 sati, Ija011 je rekao/la:

Makednos je rasprodat za termin od 08-18,07 tj na stop sale je! :angry:

Auuu, ja jos mislim rano je, obivno se rasproda jun do sada.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Turska je pukla, svi prema Grckoj idu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904661
    Ukupno poruka