lidija29

Vila Petridis, Pefkohori

20 poruka u ovoj temi

Dragi forumasi, nadam se da je neko od vas letovao u vili Petridis ili bar cuo neke komentare ljudi koji su bili u njoj i da ce to podeliti sa nama :cool:

Planiram letovanje u septembru i zaista sam zainteresovana za ovaj hotel apartmanskog tipa pa bi mi zaista svaki komentar za isti dobrodosao...

Unapred hvala svima koji ce dati svoj komentar u ovoj temi pozzz

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zdravoooo...ja idem u ovaj hotel od 19.9. preko Travelland-a,tako da ne mogu da ti kažem nikakve informacije iz prve ruke...ali,dosta sam gledala po internetu,komentare,slike isl. i mislim da je super...ljudi su uglavnom vrlo zadovoljni,i jedino na šta se eventualno žale,to je da je smešten u veoma mirnom delu,tj. malo izdvojen od zabave...mada,meni to lično ne smeta,a i to je odmah jasno kad vidiš da je udaljen 250m od plaže...

Evo ti i jedan snimak hotela,

meni izgleda suuuuper...jedino što me sad brine je kakvo li će vreme tada biti,mada,s obzirom na to da sam već uplatila nema svrhe da sad previše lupam glavu time :)

pozzzzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo i tebi! Mi smo letos bili u vili Avra,koja se granici sa ovim hotelom. Unutra ne znam kako je,ali spolja izgleda lepo.Ima bazen sa lezaljkama i suncobranima,veliki travnjak.Sve je cisto i uredno.

Sto se tice polozaja,Pefkohori je malo mesto,do najdaljeg kafica na plazi ,koji je i najlepsi,treba maksimum 20 min.

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo se vratili pre par dana iz Pefa...Imali smo opciju ili taj hotel ili ovaj što smo uplatili i odlučili smo se za drugi jedino zbog daljine od plaže i sada znam da nismo pogrešili...Jer, išli smo busem a ne kolima da bi obilazili ostale plaže oko Pefa...

Dok smo šetali, naleteli smo na hotel koji spolja izgleda extra...ali bogami do plaže ima da se pešači dobro...

Tako da je sigurno odlična varijanta ako idu ljudi kolima pa im nije bitno koliko su daleko od gradske plaže jer će se vozati po divljim plažama u okolini...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa,pošto sam se ja vratila juče iz Pefkohorija,a i Petridisa,mogu samo da pohvalim ovaj hotel i da ga najtoplije preporučim svima!!!!!!

Jeste malo,ali MALO dalje od plaže,što znači nekoliko minuta laganog hoda,ali su zato kvalitet i usluga na tako visokom nivou,da mislim da to sve nadoknađuje...

hotel ima recepciju,i samim tim,u svako doba dana i noći,nekoga ko može da vam pomogne-bilo kakav problem da imate.....o tome koliko su ljubazni,nema potrebe ni da govorim...i mislim da bi se svi koji su boravili u ovom hotelu složili sa mnom da su ti ljudi učinili boravak tamo još boljim...

zatim-sobe su veoma prostrane,čiste se SVAKOG dana,a peškiri i posteljina se menjaju na 3 dana...

mnogi ljudi,sa kojima sam bila u autobusu,a bili su smešteni u nekim drugim vilama,žalili su se na razne stvari,ali mi iz Petridisa smo imali samo pohvale...

ako se ponovo odlučim da idem u Pefkohori,definitivno se ne bih premišljala oko smeštaja-Petridis ponovo!!!!!!!!!:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Isle smo u isto vreme i ja isto od 19.09-02.10 samo sam ja bila u koralima a moji prijatelji u Avri pored vas.Isto su rekli da su svi jako zadovoljni hotelom. Mada i mi smo bili nasim apartmanima ....Ko zna mozda smo se i vracale istim busom :))) ......Pozdrav

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moji tetka i teca su bili gosti u Petridisu proslog leta. Bili su puni pozitivnih utisaka. Klinci su bili odusevljeni deckom sa recepcije koji se trudi da prica srpski :) Kazu da je sve extra. Da je gazda stalno tu, da nema primedbi, da je uvek neko na recepciji kome mogu da se obrate. Jedino cega su se pribojavali je bilo da li ce im biti tesno sa dvoje dece i da li ce biti mesta na parkingu, medjutim sve je super ispalo. U sobi su imali dovoljno mesta, a parking jeste mali, ali su nekako uspevali da sklone auto sa ulice. Uglavnom su odusevljeni svime, nisam uopste cula da su imali bilo kakvu zamerku, sta vise kazu kako ce rezervisati ponovo za sledece leto. I ja sam bila preko Travellanda letos i sad idem za novu godinu sa njima za Bec, ali nisam bila u kuci Petridis, ali cu za sledece leto rezervisati, mada mislim da generalno ne moze da se pogresi jer su im sve kuce ok.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da postoji opcija da se u apartmanu Petridis uplati polupansion 11 evra dnevno,svedski sto,pa me interesuje da li je iko uplatio hranu u Petridisu i ako jeste sta je obicno od hrane gostima na raspolaganju?Ono sto je sigurno,restorani u Pefkohoriju,Haniotiu...i nisu bas tako jeftini...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao. Secam se da su u agenciji to spominjali kao opciju, cak je i tetka htela da uplate, ali nisu. Kad su otisli tamo malo su se raspitivali na recepciji, ali odustali od uplate jer vole da klopaju pored mora. Kazu da su videli da ima ljudi koji su uplatili taj polupansion i bili zadovoljni. Kazu da je bilo raznovrsno, u smislu da za dorucak ima i slanog i slatkog, a za veceru uvek nesto drugo. Teca je bio odusevljen picom koju tamo u hotelu prave. Mozes da biras kakvu ces, a narucis telefonom, kao room service :) Mislim da nemaju u sobama taj meni sa hranom jer ne postoji klasican room service, ali su tetka i teca videli u restoranu koje pice prave i pitali jel moze da im se donese u sobu kad budu hteli. Generalno, mislim da nije losa opcija taj polupansion jer ne razmisljas sta ces i kako bar za dorucak i veceru, a za rucak uvek mozes nesto na brzinu ili u periodu kad napravis pauzu od plaze napravis nesto u apartmanu ili neki giros kupis napolju, pecivo i sl. E sad ne znam kako je za one koji putuju sa malom decom, oni verovatno imaju neke druge navike i zavisi sta spremaju klincima itd. A sto se 'jeftinoce' tice, pa iz licnog iskustva mogu da kazem nije jeftino ali nije bas neka jeftinoca ni kod nas realno :), ali generalno ni u nasim restoranima ne mozes da jedes za manje pare. U svakom slucaju nadam se da sam bar malo bila od pomoci, a valjda ce se javiti jos neko ko je i uplatio polupansion. Sve najbolje! Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na informacijama,znacice mi sigurno!!! :)

Posle sam video da na tripadvisor.com ima nekih informacija u vezi ishrane u Petridisu i uglavnom su pozitivni komentari.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da je ova tema malo zamrla, ali nema veze. Većina komentara u ovoj temi i u temi Pefkohori vezana za Petridis mi deluje ok. Danas smo uplatili Petridis krajem jula. Nadam se da će nam biti lepo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Поздрав свим љубитељима егејског приморја.

Прошле године смо породично, супруга и ја са две мале девојчице (тада две и по и пет година) летовали почетком јуна месеца у Пефкохорију. Одсели смо у хотелу апартманског типа Петридис (Petridis; Πετριδης). Сво четворо имамо више него одлично искуство и феноменалне утиске носимо са собом. Довољно је рећи да смо и ове године изабрали Пефкохори и хотел Петридис, па чак и исту собу смо букурали, али овог пута од 11.06.2013. osmeh.gif

Описаћу Вам наше искуство око избора где ћемо летровати и о свим недоумицамо које смо могли имати, као и већина оних који бирају место и локацију летовања. Наиме, оно што смо знали јеста да хоћемо Грчку, Након разговора и ишчитавања форума решили смо се да буде Халкидики, Касандра и Пефкохори - једино смо се око места мало двоумили, да ли Пефкохори или Ханиоти. Како имамо малу децу и како смо ишли аутобусом одбацили смо Ситонију и одлучили се за Пефкохори и ни мало се нисмо покајали, чак шта више и ове године све понављамо.

Да, ишли смо аутобусом са маленим девојчицама и све је протекло одлично. Биле су будне из Новог Сада до изласка из Београда. Старија се пробудила након проласка Скопја и била на ногама - седели смо на спрату на панорами, и одстојала до самог Пефкохорија. Млађа се пробудила нешто касније и било је ок. Једино смо се сви мало унервозили како смо били све ближе изласку - од ишчекивања. Мала замерка једино пада на сам аутубус и нешто хладнију климу у одласку а нешто више врућине у повратку.

Сам хотел Петридис је одличан, соба нам је била на првом спрату. Чисто и уредно, хигијена се одржава свакодневно, топле воде је имало увек. Особље насмејано и крајње љубазно, власник је стално у холу. Рецепција ради нон стоп, што је нама било битно и морам нагласити да је ово одлична ствар, из разлога да Вам било шта затреба. Све је заиста онако као на фотографијама. Соба пространа са регуларним креветима по нашим стандардима, намештај пристојан, тераса лепа и довољно велика, такође и купатило сасвим коректно, као и кухиња. Сам базен леп и довољно велик са бескрајно чистом водом. Ресторан са квалитетном храним и богатим порцијама, бар са пићем, сладоледом... интернетом... Заиста Јоргос и Марија (ако се не варам) који су нон стоп око рецепције су крајње насмејани, пријатни и услужни. Довољно је рећи да су се јако допали нашим девојчицама. Споразумевали смо се на енглеском, грчком и српском :) Сам мени на улазу у хотел је исписан на српском, па шта рећи више.

До саме плаже имате неких 5 до 10 минута лаганог хода и излазите на део плаже лево од мола. Имате неколико путања до плаже. Близу су два већа маркета, пекара, пилљарница са свежим воћем и поврћем као и не дај Боже амбуланта. Таверне и ресторани бројни, добри са укусном и свежом храном, не прескупи у односу на Нови Сад или Београд (са овим градовима могу поредити јер ту најчешће и борвим, а приватно нисмо чести посетиоци ресторана). Млечни производи нешто скупљи него код нас, остало мање више, често и јефтиније. Издвојио бих пре свега Капри (огромне порције увек укусне хране), Мази (феноменалне чорбе и јела са роштиља), на самом шеталишти десно од мола рибљи ресторани, паланчикарнице на главној улици и омиљен ресторан одличног гироса и сувлакија на самом кружном току десно када гледатре ка мору. Такође, стари део града прелеп, стара мала црвка... феноменално заиста.

Похвалио бих плаже лево од мола као и посебно плажу кафић/ресторан скроз десно од мола ка самом рту: Хавана. Нисмо ишли ка Касандри били смо сасвим задовољни Пефкохоријем и оним што може да понуди, а има и те како шта да понуди. Још као дете сам најчешће летовао у Грчкој Аспровалта и околна регија тако да имам са чиме да поредим у сећањима. Пефкофори препорука од нас без секунда размишљања. Можете изнајмити сунцобран и две лежаљке по цени од 5 евра мимо кафића, или од самох кафића по цени два пића минимом (две кафе и воде гратис око 7 евра) и можете их користити и пре подне и по подне, макар када смо ми били почетком јуна тако је могло.

Јесу улице нешто уже, без посебно дефинисаних пешачких зона, осим трптоара на самој магистрали, али то је море и очекиванио је да буде доста разнородних локала на сваком слободном бетонском квадратном метру. Уколико кренем да поредим са Црногорским приморјем, а боравио сам у Бару, Будви, Сутомору, Петровцу, Херцег Новом... препоручио бих Грчку, што због самог кристалног плавог мора, што због гостопримства па и цена, али не бих да се много расплинем на поређењем јер није умесно и није поредиво.

Лично сам имао проблем са алергијом од сунца последњих неколико дана, уредно се обратио амбуланти, десно од кружног тока, искористио полису и добио терапију сасвим уредно, чак ме је лекар звао и у хотелу,а и по повратку Србију да провери да ли је све ок.

Једина замерка око које смо већина нас сагласни јесте велико просуство наших туриста, који се често бахато понашају, прегласни, разбацују пикавце и смеће, али нађе се увек део плаже где тога има мање (да не помислите сад не знам шта углавном су у питању наши пензионери или тзв. гастабајтери).

Све у свему, топло препотучујемо Грчку, Пефкохори и хотел Петридис. Нам је било заиста лепо и ове године понављамо све исто. Уколико желите тоталну есклузиву има и тога у самом Пефкохорили, или на крају крајева Бора Бора, Фиџи, Мајорка... :) Заиста, уколико изаберете ову дестинацију нећете погрешити.

Свако добро Вам желим и пријатан наступајући годишњи одмор :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Darko, hvala na lepom i iscrpnom odgovoru. Raduje me sve ovo pozitivno što si napisao i jedva čekam da odemo. Napisaćemo i naše utiske kada dođemo i nadam se da će biti podjednako dobri kao tvoji :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatila sam vilu Petridis za 08.09.,ne znam kakvo ce tada vreme biti,nadam se toplo,jer idem sa bebom,zanima me koliko je daleko plaza i koliko je daleko taj najlepsi deo plaze levo od mola? Poz svima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Videla sam negde na slikama Petridisa da je kupatilo jako malo,da su nagurani neko veliko ogledalo sa lavaboom,tus kabina i odmah solja...ne ocekujem da igram kolo nasred kupatila ali ono je bas otuzno. Da li neko od posetilaca moze da mi kaze da li je stvarno tako u app.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka