darko123

Hotel Poseidon *** Neos Marmaras

41 poruka u ovoj temi

U Gerakinu Beach, posto idemo s bebom, pa sta nam Bog da :D Englezi ga nahvalise :huh:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Twixy, gde idete ove godine? :)

Vesna,

S obzirom da i ja za par dana putujem i odsedam u hotelu "Poseidon" molila bih te da mi das sto vise informacija o : plazi, hotelu, usluzi, smestaju, hrani..... i svemu ostalom sto bi me moglo zanimati :rolleyes:

Hvala unapred

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Devojka i ja krecemo 23.07. za Neos Marmaras, Poseidon i od ljudi koji su bili tamo cuo sam sve najbolje. Postavljam mail koji smo dobili od Sabre pa mozda bude koristan:

Postovani,

pokusacu da Vam odgovorim na sva pitanja,

Tereni u All inclusive se besplatno koriste u toku celog dana, uvece se zbog

upotrebe reflektora naplacuje 5 eura na sat.

Bazen, lezaljke i suncobrani se koriste besplatno.

Postoji put koji ide levo i desno od hotela i mozete njima stici do vise

plazica i restorana.

Brodic od samog hotela ne postoji, postoji iz Neos Marmarasa svakodnevni

izleti brodicima.

Minibus svaki dan vozi 3-4 puta dnevno do Neos Marmarasa i nazad i povratna

karta kosta 5 eura po osobi

Posle 21 h cena je 6 eura po osobi i mora biti minimum 3 osobe na polasku.

Renta a car mozete iznajmiti na recepciji ili u Neos Marmarasu i kosta oko

40 eura po danu. Ako uzimate na vise dana cena pada.

Nadam se da smo Vam dali odgovore na sva pitanja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odlicno, cim se vratis please please napisi utiske.

Mi idemo 08.08. :)

Izmenjeno (Vesna)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prijatelji su mi bili prosle godine u Posejdonu , i sto se tice njih nikad vishe ...

Sam hotel je po njihovoj prici (smestaj , hrana ) solidan , ali plaza i lokacija uzassss ! Sve u svemu po nima Posejdon dodje kao neka (skuplja) POLAZNA tacka za druge plaze i mesta !

Sto se Gerakinija tice , po meni za te pare UBEDLJIVO najbolje resenje za porodice sa decom ! Bio sam prosle godine(idem i ove godine krajem Avgusta) i stvarno sam vishe nego prijatno iznenadjen ...

U svakom slucaju svima zelim da se sto lepse provedu na prestojecem letovanju !

Pozd.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Twixy, gde idete ove godine? :)

Evo nas nazad u BG, suncano okupanom.

Kao prvo tokom boravka u Poseidonu presli smo 600km kolima za 10 dana.

Hotel je ok imao bih jos lepsi utisak da mi nisu pokazali sobu najblizu bazenu, na moj zahtev, nisam verovao da mogu nekome nesto takvo da izdaju, vlaga, prljavo-uzas.

Nakon moje intervencije od 15 evra u ruku dobio sam sobu mnog dalje pored parkica za decu za 2 zvezde bolju od prve.

Allinclusive nije pravi vec pravisa sok, toceno pivce, sladole trece klase od 3 do 5 ali je hrana zadovoljavajuca.

Elem, hrana je dobra, hotel je dobar, lepa okolina puno zelenila, plaza je lepa ali u vodi je kamenje, samo mali deo plaze je uredjen za decu, sto je vrlo malo, nije tesno ali su deca limitirana na 3 puta 3 u vodi. Najgore od svega je sto do magistralnog puta ima krivudavih neprijatnih 3km pa onda jos 7km do neosa koji ima dobru plazu paradiso na kraju grada ( za klince na samom pocetku ima sitnog peska i gradsku na pocetku sasvim ok. Gradic nije los samo mal brdovit.

Od drugih opcija imate jos 5 km do Lagomandra plaze, jos 5 km do Calogrije koja je TOP ali esspreso kosta 4 evra i najgrdji je na mediteranu, ostalo kosta 2 do 3.

Pitanja na privatni mail izvolte

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa dobro hoce li mi neko reci da li ima neki hotel koji je kako treba a da je u blizini Neos Marmarasa.Razmisljala sam o hotelu Poseidon a ono ispade da je plaza nikakva a put uzasan do Marmarasa .Sad nesto razgledam hotel Lagomandra - kazu da je 6 km. od Marmarasa . Da li je to uopste tacno i je li neko vec bio tamo pa neka pise. :o

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo nas nazad u BG, suncano okupanom.

Kao prvo tokom boravka u Poseidonu presli smo 600km kolima za 10 dana.

Hotel je ok imao bih jos lepsi utisak da mi nisu pokazali sobu najblizu bazenu, na moj zahtev, nisam verovao da mogu nekome nesto takvo da izdaju, vlaga, prljavo-uzas.

Nakon moje intervencije od 15 evra u ruku dobio sam sobu mnog dalje pored parkica za decu za 2 zvezde bolju od prve.

Allinclusive nije pravi vec pravisa sok, toceno pivce, sladole trece klase od 3 do 5 ali je hrana zadovoljavajuca.

Elem, hrana je dobra, hotel je dobar, lepa okolina puno zelenila, plaza je lepa ali u vodi je kamenje, samo mali deo plaze je uredjen za decu, sto je vrlo malo, nije tesno ali su deca limitirana na 3 puta 3 u vodi. Najgore od svega je sto do magistralnog puta ima krivudavih neprijatnih 3km pa onda jos 7km do neosa koji ima dobru plazu paradiso na kraju grada ( za klince na samom pocetku ima sitnog peska i gradsku na pocetku sasvim ok. Gradic nije los samo mal brdovit.

Od drugih opcija imate jos 5 km do Lagomandra plaze, jos 5 km do Calogrije koja je TOP ali esspreso kosta 4 evra i najgrdji je na mediteranu, ostalo kosta 2 do 3.

Pitanja na privatni mail izvolte

Nemoj na mail, daj ovde da svi vide. ;)

Čuli smo za te sobe blizu bazena. :o

Zanima me

• da li ima ležaljki na plaži?
  • kakva je animacija?
  • malo detaljnije što se klope tiče (uzeli smo polupansion)
  • da li je gužva u hotelu?

Hvala. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa dobro hoce li mi neko reci da li ima neki hotel koji je kako treba a da je u blizini Neos Marmarasa.Razmisljala sam o hotelu Poseidon a ono ispade da je plaza nikakva a put uzasan do Marmarasa .Sad nesto razgledam hotel Lagomandra - kazu da je 6 km. od Marmarasa . Da li je to uopste tacno i je li neko vec bio tamo pa neka pise. :o

Evo direktnog odgovora na to pitanje:

Lagomandra je ok ako si autom, bez auta samo meliton inn na paradiso plazi inace plaza je prakticno gradska, i kelyfos koji neznam da iko nudi a nalazi se na magistrali na vrhu neosa.Naj opcija je Porto Karas, he , he :blink: skupo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Epa Darko nisi mi bas nesto pomogao sto se tice odgovora.Ha! Pa znam i ja sta je dobro - PORTO KARAS!!! Samo mi fale sitne parice!Nista mi nisi rekao time sto kazes da je Lagomandra OK! Ja bih neke detaljnije informacije-plaza,hrana,kakav je put do hotela, sobe...Znaci neko ko je vec bio tamo.

Ja cekam da se Vesna vrati sa letovanja i jos neko pa da pisu detaljnije kako je bilo. ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratišmo se živi i zdravi i naravno puni lepih iskustava i utisaka. Odakle poceti (malo cu sa brda, sa dola kako mi bude naviralo)? Generalno, za nas, veoma pristojno mesto, sa odlicnom hranom, možda manjka nekih organizovanih aktivnosti no mi smo se nekako snasli. Boravili smo u D bloku na spratu sa pogledom ka moru. Soba klasicna, sa tv-om, klimom (imali smo AI pa je nismo placali tako da ne znam da li se inace ne doplacuje) i friziderom, novo kupatilo a sobarice su dolazile (i cistile) svakodnevno. D blok je malo udaljeniji od restorana i bazena pa nismo imali problema sa bukom i vlagom, sem komšije Nemca koji je (doduše nekoliko prvih dana) po citavu noc bdio na terasi, pušio i specificnim glasom razgovarao sa ženom i cerkom, taj glas necu zaboraviti :) Gosti su Nemci, Rusi (SSSR) i nešto Srba, ostalih nacionalnosti nisam zapazio. I Srbi uglavnom dolaze porodicno i sopstvenim prevozom tako da su obilazili citavo poluostrvo i sve moguce plaže u okolini. Mi smo nekoliko puta odlazili u Neos Marmaras i kupali smo se na gradskoj plaži (samo grci i srbi) i na plaži u Porto Karasu. Od Poseidona do Neosa hotelskim kombijem koštalo je 5 evra u oba pravca po osobi, a u vecernjim terminima 6 evra, ali je problem što je povratak za 3 sata i tako nekoliko tura u toku dana, mi smo se vracali taksijem i placali smo 12 evra. Neos je simpatican gradic. Porto Karas treba videti, pravi luksuz, odlicna plaža, do njega smo stigli gradskom plažom iz Neosa dok se ukoliko se dolazi kolima ulaz placa 2 evra (tako su nam rekli). Da se vratim u Poseidon, od 10 h do 23 h na baru pored bazena mogu se dobiti sokovi i neka alkoholna pica, naravno da sprajt i kola nisu originalni ali su, po meni, solidnog kvaliteta i ne mogu se porediti sa našim iz garažnih fabrika. Sat vremena u toku dana se služi kafa a sladoled 2 sata, naravno sve to tokom citavog dana za novac. Prijatna okolina puna zelenila. Plaža je lepa,sa krupnim peskom medjutim problem je ulazak u vodu i brckanje u plicaku (narocito jer vecina dolazi sa decom) jer je citav priobalni deo prirodna ploca sa kamenjem i klizavim rastinjem i jako je opasno. Medjutim do nje je druga koju posecuju uglavnom kamperi i koja u jednom delu ima plitak peskovit deo, jako lepo za brckanje i zezanje. Ima dosta razlicitih zivotinjski vrsta i steta je ne poneti masku za ronjenje. Predvece je moguce primetiti meduze pa treba malo povesti racuna. Bazen pristojan, sa cistom vodom, i radi od 10 h do 18 h. Vreme nas je posluzilo i bas smo se odmorili.

post-1999-1187177044_thumb.jpg

Pogled na N.M. iz Porto Karasa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mashan! Zanima me preko koje ste agencije uplatili za hotel Poseidon? Koliko shvatam niste išli sopstvenim kolima! Da li u hotelu pored tog bazena ima još nešto da bi se deca zanimala( moje ima jedanaest godina)? Da li vam je osoblje hotela odredilo sobu ili to ima veze sa našom agencijom? I iskreno mi reci kakav je u stvari taj put - kažu pun je krivina 3 km. od hotela do izlaza na glavni put prema Marmarasu. I još nešto da li uopšte ima nekih organizovanih aktivnosti uveče u hotlu ili je obavezan odlazak u Neos Marmaras?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Isli smo preko Sabre, njihovim prevozom tako da je prakticno obavezan AI, jer bez kola je problem za hranu. Nasi ljudi uglavnom dolaze svojim kolima, u nasoj grupi jedino smo mi isli busom. Vodic nam je rekla da idemo na najbolje mesto u Neos Marmarasu, naravno ne znam kako izgledaju ostala gde oni vode a i stvar je ukusa, mi smo bili zadovoljni Poseidonom. Animacija je organizovana samo za Nemce (njihova agencija), a pored bazena ima i teren za kosarku, teniski teren, parkici za decu, kompleks je prijatan i izolovan tako da deca slobodno "divljaju" po njemu. Sto se tice sobe, po dolasku nas je recepcionarka odvela u sobu i to je to, stvarno ne znam ko to odredjuje. Put jeste u krivinama, dobar asfalt sa jako slabom frekvencijom (pet puta smo isli do N.M. i samo jednom nam je naisao auto u susret). To je par kolometara i ne vidim nikakav problem. Mozda jedina zamerka jesu vecernje aktivnosti, sve se desava oko bara na bazenu gde pustaju grcku muziku i sluze pice, vrti se ista muzika pa moze malo da smori, jedno vece su bili i neki momci sa akusticnim gitarama, jako lepo vece. Ali ako se dobro ogranizujes ok je, par puta smo bili u N.M., setnja po obali i putem pored obale, tenis nocu...Vece u N.M., klasika kao u C.G., mnogo ljudi (Srba), automobilima kroz ljude, kafici i taverne...

Da li si vec upatio ili jos razmisljas? Pitam te iz razloga sto koliko ja znam hotel je rasprodat za celu sezonu.

Izmenjeno (mashan)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

http://www.putovanja.info/forum/style_emot...ult/biggrin.gif

http://www.putovanja.info/forum/style_emot...ult/biggrin.gif Epa ja se ne raspitujem za ovu godinu ;) nego razmišljam o sledećoj godini :rolleyes: Ove godine smo bili dva puta u Grčkoj. I hteli bismo sa obidjemo Sitoniju, da budemo blizu Neos Marmarasa i da idemo svojim kolima. Puno hvala na informacijama :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27047
    Ukupno tema
    906351
    Ukupno poruka