darko123

Hotel Poseidon *** Neos Marmaras

41 poruka u ovoj temi

Ove godine planiramo odmor na Sitoniji sa porodicom, deca su 2 i 4 godine.

Kakva su iskustva sa ovim hotelom i kakvo je mesto?

Ima li neko dobru preporuku za recimo 100€ po danu? :) pocetkom Jula

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prosle godine smo bili na Sitoniji ali smo boravili u Elea Village-u.

Posto smo obisli ceo prst, svratili smo i do Poseidona (koji nam je inace bio izbor broj 2) i potpuno se razocarali. Blago receno nalazi se Bogu iza tregera tj. 12 ak km posle Neos Marmarasa. Po iskljucenju sa glavnog puta spustas se nekim cudnim serpentinama do kompleksa koji se nalazi na 50m od plaze. Okolo nicega, ali ama bas nicega nema, sto ne bi bio problem da je plaza ok, ali ni ona nije po mom ukusu (nije precisto, nema lezeljki...). U sam kompleks nismo ulazili ali sa puta nam nije delovalo impresivno kao na slikama. Takodje, udaljeniji je od najboljih plaza u odnosu na brojne hotele koji se nalaze na potezu Nikiti - Neos Marmaras.

Mozda ce ti od vece koristi biti savet od nekog ko je zaista boravio u hotelu.

Ne preporucujem ti ni Elea Village ispred kojeg nemas normalnu plazu, vec su ti najblize plaze od Anthemus Sea i Athena Palace hotela do kojih imas 10-ak minuta hoda. Da ne napominjem da su mi u agenciji rekli da se hotel nalazi na rtu izmedju dve plaze, od kojih je jedna super a druga malo losija (u stvarnosti postoji samo jedna plaza koja je krs, a ovo "drugo" je nesto sirine 1 i duzine 10 m). Mi iz auta nismo izlazili prosle godine tj. isli smo do obliznjih plaza od kojih su po meni najbolje Lagomandra i Kalogria. Hotel Lagomandra nije los ali se nalazi "preko" magistrale, a do plaze se ide preko pasarele (sa stepenicama) pa je na primer veliki problem ici decijim kolicima posebno u povratku.

Posto nista ne preporucujem :) sta bih mogla da ti preporucim? Stvarno ne znam, i ja imam problem za ovu godinu sa dvoje male dece 8 meseci i 4 godine, i verovatno cemo u Gerakini bas zato sto je hotel na samoj plazi.

Jedno je sigurno, ono sto zaista vredi od hotela na Sitoniji to kosta previse (i pod ovim ne mislim kvalitet usluge, vec ono sto ti je potrebno za ugodno letovanje sa sitnom decom).

Izvini, cilj ovog posta je bio da ti pomognem, ali cini mi se da sam ti vise odmogla.

Izmenjeno (twixy)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taman posla, hvala puno!

Od prilike gde god naplacuju 50% za decu to valja.

Ono sto sam do sad zakljucio je da valja Hanioti, Lesse-odlican posebno sa decom s tim sto za dobru trebaju kola e sad neznam kako izgleda to sve posle pozara, mislim na okolinu.

Ako pomaze imam kontakt i direktnu cenu.

Sun Beach u platamonu id kao alva kod Novosadjana, mislio sam tamo ali je opcija 20.07 samo uz placanje busa a ja to ne zelim(+175e za nas kao iza vas) osim ako idete 15.06 ili 15.08.

Gerakini, razmisljamo.

Boze zasto niko ne moze da kaze kako jeste vec svake godine se igramo detektiva sa tim odmorom

Bas me interesuje vas konacan izbor jer smo isti sastav kao i vi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Definitivan izbor je Gerakini

U subotu smo bili u agenciji i rezervisali. Cekamo odgovor od hotela ali to je valjda to.

Vasa deca su malo veca pa ste i mobilniji od nas. Ipak onaj manji primerak nam sputava nas avanturisticki duh.

U Haniotiju smo bili i svideo mi se, ali generalno ne volim da se ponavljam. Mozda za koju godinu. I u Platamonu sam bila do duse davnih dana. Plaza mi nije ostala u najboljem secanju. A to mi najveci bedak da se zakucas u neki hotel a ono plaza uzas pa ponovo moras okolo naokolo.

Skoro svi hoteli u Grckoj su na foru 50% za 2. dete sto je relativno ok. Da nije dece ne bismo ni letovali po hotelima:)

I mene zanima za sta cete se na kraju odluciti, i naravno nadam se da cete po povrtaku poslati detaljan izvestaj.

A sto se tice detektiva, to je na zalost tako. Ja sam zavrsila turizam i nekih davnih dana radila u agenciji. Shvatila sam da 90% onih koji prodaju aranzmane nemaju pojma kako sta izgleda niti gde se sta nalazi. Retki su oni koji znaju o cemu pricaju. I sta ti onda preostaje forum i internet. I zahvaljujuci ovakvim sajtovima jedino mozes doci do informacija, naravno uz zadrsku jer koliko ljudi toliko cudi

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E da. Ne mislim da je Gerakini bas idealan izbor. Ali to je veliki kompleks u kome sve imas, plaza je tu, bazeni, decije igraliste i animacija, aerobici, odbojke....

Jedini nacin da mi uzivamo je da nam deca uzivaju:) tako da je za sada sve podredjeno njima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E to si u pravu, sto se tice ljudi. Dosle komsije sa odmora iz Bugarske prosle godine i kazu bilo super.Sta je to super? Pa jeli smo u restoranu! :(

Ne znam, razmisljamo o Alexandra Beach hotelu Potos, Thassos.

Imam Ok ponudu Chrusso Village, Paliouri na vrhu kasandre TOP plaza na 150m allinclusive za 1400€ 10 dana studio svi skupa.

Mozda odem u taj poseidon 700€ pp 10 dana za nas pa za onaj ostatak da nadoknadim nedostatke.

Predlazi dalje :D

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Po meni je Potos dobra varijanta. Nisam bila u tom hotelu ali smo prosli pored. Izgleda sasvim lepo, ali nisam sigurna kakva je plaza ispred. Potos je najlepsi gradic (da ne kazem selo) na Tasosu (po meni naravno). Svi hvale Tasos zbog urnebesnih plaza, ali meni je Sitonija daleko bolja bas zbog istih.

Chrusso Village je takodje ok, samo ne znam sta ce ti AI kada plaza nije ispred hotela tj. nemas uslugu na plazi. Predpostavljam da necete camiti ispred bazena ceo dan, mada je to deci veoma zanimljivo.

Poseidon nije tragican za pare koje spominjes, samo ne videh ga nigde tako jeftino. O kom se terminu radi?

Gledala sam sajt Lesse hotela i izgleda solidno. Verovatno ce biti u razmatranju za sledecu godinu. Samo me je zbunilo sto veceru ne sluze u hotelu. Mana mu je takodje sto ima da se pici do plaze, ali u Haniotiju je plaza super.

A predloga vise nemam. Da sam imala smislila bih nesto bolje za nas:) Gledali smo i treci prst, ali ili su cene extra high ili plaza ne valja. Gledali smo i Kalikratiu, ali nemam pojma na sta to lici.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto smo obisli ceo prst, svratili smo i do Poseidona (koji nam je inace bio izbor broj 2) i potpuno se razocarali. Blago receno nalazi se Bogu iza tregera tj. 12 ak km posle Neos Marmarasa. Po iskljucenju sa glavnog puta spustas se nekim cudnim serpentinama do kompleksa koji se nalazi na 50m od plaze. Okolo nicega, ali ama bas nicega nema, sto ne bi bio problem da je plaza ok, ali ni ona nije po mom ukusu (nije precisto, nema lezeljki...). U sam kompleks nismo ulazili ali sa puta nam nije delovalo impresivno kao na slikama. Takodje, udaljeniji je od najboljih plaza u odnosu na brojne hotele koji se nalaze na potezu Nikiti - Neos Marmaras.

Mi baš u ovaj hotel idemo, i super nam izgleda na sajtu, a u agenciji su nam ga toplo preporučili. :huh:

Molim te, reci mi koje su tvoje glavne zamerke? Odsečenost nam ne smeta, naprotiv, serpentine isto, koliko sam shvatila, u sam kompleks niste ulazili? Nas je baš oduševilo što nije klasičan hotel u pitanju, već bungalovi okruženi zelenilom. :)

A plaža? Ako niste ulazili u kompleks, znači da to nije samo njihova plaža? Da li sam dobro shvatila?

Darko, šta si ti rešio?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa manje vise sve sto sam imala da kazem o ovom hotelu sam rekla :) I mi smo ga zagledali prosle godine kad smo listali ponude najvise zbog cene.

Kao sto rekoh, tih 2 km serpentina me je strasno razocaralo, jer je put negde uzan taman toliko da prodje 1 vozilo, nema obilazenja. Sve bi to bilo zanemarljivo da te dole ceka raj na zemlji :D Ne mogu ni da ga hvalim a ni kudim posto u njemu nisam boravila, ali ono sto je meni najvaznije, a to je plaza, ne zadovoljava moje kriterijume.Jedino sto je bilo dobro je sto uopste nije bilo guzve kad smo mi bili, mozda svega 10-ak ljudi a bila je sredina avgusta (verovatno su svi bili pored bazena) :) Uvek kazem ukusi se razlikuju :D

Komentar agencije ne bih komentarisala, tim pre sto su meni prosle godine rekli za Elea Village da se nalazi pored 2 plaze, a u stvarnosti nema nijedne :rolleyes:

Ako znas nemacki prelistaj ovaj link jer je prepun ocena nemackih turista. Kao i uvek i tu ima zadovoljnih i onih razocaranih. Ja nemam pojma nemacki, pa ne mogu ni da ti prepricam :D

http://www.holidaycheck.com/hotel-Hotel+Re...sprache_de.html

A po povratku bi mogla da napises svoje utiske

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala ti Twixy, ovo je bilo brzo. :)

I mi smo se dvoumili između elea bungalova i Poseidona, ali su u agenciji (Sabra) bili korektni i rekli za Eleu da do plaže mora da se pređe put, i da ima 10tak minuta da se ide do nje, i preporučili nam Poseidon.

Super je sajt! Mada ne znam ni ja nemački. :( Ali sam našla tamo neke super slike. :)

Izmenjeno (Vesna)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao sad sam se oduševila super su slike.

Izmenjeno (Vesna)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno, detaljan izveštaj sledi kada se vratimo. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja vec godinama letujem preko Sabre, i upravo su mi oni prosle godine rekli za 2 plaze kod Elea ;) Po povratku sam otisla do agencije, pokazala im fotke i ljubazno ih zamolila da ne sire dezinformacije :) to im je generalno bio jedini propust

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Twixy, gde idete ove godine? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka