Bixi

Kuda za Novu godinu

201 poruka u ovoj temi

Atina, verovatno hoćeš da ideš sa agencijom zbog prevoza?

Ako ne, onda možeš sama naći smeštaj za tu jednu noć i mislim da će te jeftinije izaći nego da ideš sa agencijom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ако бог да -Копаоник ,само да буде снега..уф једва чекам.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako neko nadje Bec sa jednim nocenjem,bila bih mu zahvalna da mi javi. :D

Prevrnuo sam ceo net, mislim da takve ponude nema.

Bolje onda idi u svojoj režiji, pa nađi neki hostel za tu jednu noć. Samo što pre, jer se to rezerviše mnoogo unapred.

www.hostelworld.com

Atina, verovatno hoćeš da ideš sa agencijom zbog prevoza?

Ako ne, onda možeš sama naći smeštaj za tu jednu noć i mislim da će te jeftinije izaći nego da ideš sa agencijom.

Slažem se.

Našao sam zanimljivu ponudu. Agencija Karpati nudi Temišvar i Arad, sa obilaskom vinskih podruma u okolini Arada, dočekom na trgu u Temišvaru i jednim noćenjem u Temišvaru. Cena je 60+39Evra.

Ili Drakula tura (Transilvanija) preko Jungle tribe-a. 5dana, varijanta hostel je 69evra, a hotel 90evra.

Izmenjeno (talamasca)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Дестинација - Нови Сад :D

Код куће јер између осталог нема чепања од стране других, ципеле ме не жуљају ( и оне које су биле савршене, по Марфијевом правилу, током важне вечери ми угњетавају стопала ), нема дуванског дима у очима, музика таман она која мени одговара, храна на дохват руке ( опет она која мени одговара ), топло је....

:bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Alanya, isto kao i ja! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

evo i ja da se prikljucim,posle dosta razmisljana i promena destinacija,moja nova godina ce biti u Srbiji,tacnije Sokobanji,bila sam tamo i prosle godine i bilo je jako lepo,pa zasto ne ponoviti nesto sto valja

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hello! I ja evo razmisljam kuda za novu godinu i svidja mi se ideja - NOVA GODINA U BECU :) (tekst off i epp za agenciju)Ne ostaje mi se u Bg-u :)

Izmenjeno (Infoputnik)
off tekst, epp za agenciju
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da,dosta agencija radi Budimpestu,Bec i Italiju bez nocenja,cene su od 39 do 59 evra...Ali nigde nema Bec sa jednim nocenjem,ili je bez nocenja ili su minimum 2.

Ako neko nadje Bec sa jednim nocenjem,bila bih mu zahvalna da mi javi. biggrin.jpg

htedoh da ti odgovorim direktno pa sam pogresila i napisala poseban odgovor na temu...ali citiracu se ponovo smajl.jpg

Izmenjeno (DraganV)
zabranjeno je postavljane iste poruke na jednoj istoj ili na razlicitim temama
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odluka je pala na uzivanje u kucnom ambijentu,uz mezence i picence ne moze biti lose:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Не може бити лоше, може бити само савршено онако како теби одговара :cool:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Дестинација - Нови Сад :D

Код куће јер између осталог нема чепања од стране других, ципеле ме не жуљају ( и оне које су биле савршене, по Марфијевом правилу, током важне вечери ми угњетавају стопала ), нема дуванског дима у очима, музика таман она која мени одговара, храна на дохват руке ( опет она која мени одговара ), топло је....

:bez-zuba:

Tvom spisku dodajem još samo Deda Mraza sa poklonima, svog sinčića i sestričinu-gde ćeš lepše?? :)

I, Bg, umesto Ns ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Па.... мој Деда Мраз је планиран да буде чоколадни испод јелке. Наравно, купићу и дечку једног, али пошто знам да он то не једе, у сласт ћу појести и његовог. :hehe:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatio Budimpeštu za NG. Prevoz busom, obilazak grada i doček na trgovima. Moja omiljena varijanta! :D Još kad je dobro društvo, onda je to dobitna kombinacija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Па.... мој Деда Мраз је планиран да буде чоколадни испод јелке.

Naš je uživo svake godine (moj muž u originalnom odelu, takvom, da ga sestričina od 5 godina i dalje ne prepoznaje!) :)

Uplatio Budimpeštu za NG. Prevoz busom, obilazak grada i doček na trgovima. Moja omiljena varijanta! :D Još kad je dobro društvo, onda je to dobitna kombinacija.

Sjajno! :zaljubiska: Sve u svoje vreme :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naš je uživo svake godine (moj muž u originalnom odelu, takvom, da ga sestričina od 5 godina i dalje ne prepoznaje!) :)

Znaci dobro se maskira, svaka cast :)

E i ovde Nislije sve slave NG kako kazu pod Jorgan planinu, tako da cu i ja da se pridruzim :bez-zuba:

Lep provod talamasca mada cujem da su prognoze brrrrr, kazu bice ledeno pa da znas da se dobro pripremis za sever :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906128
    Ukupno poruka