Bixi

Kuda za Novu godinu

201 poruka u ovoj temi

Нисам ишла на ову туру, али сам од многих чула да је агенција Карпати најбоља када су у питању путовања за Румунију. Лако ћеш их наћи, имају сајт, а колико видим, имају и ту туру за Нову годину...

П.С.

Не могу да верујем да смо у па, ето, скоро исто време дали исти одговор!

Ајде, да дам још неки коментар, рецимо, још као деца, са родитељима, често смо посећивали Темишвар ( чувене кобалт туре у доба Чаушескуа), и могу рећи да је то један изузетно симпатичан и леп град, са лепим централним тргом ( на којем су зграда Опере и катедрала), а у њему се налази и већа колонија Срба ( у њему су се школовали и Б.Радичевић, као и Милош Црњански), тако да постоје и Српска гимназија, Српска саборна црква, итд...

Izmenjeno (Margarita)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja se razmislja m o novoj godini na Ohridu, odavno zelim tamo otici a svi kazu da je za novu godinu dole extra. E sad gledala sam ponude agencija i Fibula mi ima odlicnu ponudu.

Izmenjeno (mia115)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prodje i leto... Onda nam ostaje da kujemo planove za Novu godinu. Kuda ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja akobogda u Stokholm! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobru si temu Jelena otvorila,i ja se vec sada pitam kuda za novu godinu? Blize,dalje....videcemo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Slavice... Imas neki plan ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja razmišljam o tome, ali još uvek ne znam... Nadam se samo da neću biti kući kao i prethodnih godina. :D

Možda Beč, Budimpešta...ili Zlatibor. Videćemo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uveliko razmisljamo o Novoj godini, sto destinacija mi je vec u glavi. Istanbul, Krakov, Prag,... Prosle godine smo bili u Budimpesti, bilo nam je lepo, tako da mozda i to ponovimo. Sve zavisi od slobodnih dana i naravno kolicine novca, ali definitivno idemo negde :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Razmisljam ove godine o Istanbulu ili Pragu,videcu vec,prosle godine sam bila na Ohridu i bilo je prelepo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Istanbul vam toplo preporucujem...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i nova godina ce nam doci za cas, prosle godine sam bila u sokobanji, pa ako ne ispadne nesto drugo idem tamo opet

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovu Novu 2010. sam docekala u Italiji, na obali Jadrana. zaljubiska.jpg

Mozda to da iznesem kao predlog, pobeci od nase zime na tamosnjih 15-20 stepeni, cak ne prvenstveno u udarne gradove koji su "uvek tu". A i videti more. srce.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

....pozdrav svima, bio sam u Amsterdamu, Parizu, Dizeldorfu, Krakovu, zanima me kako je u Berlinu ili jos nekom drugom gradu ? xexe....za Novu godinu naravno, zna li neko ?

....uglavnom su to bila solo putovanja, ovoga puta bix isao sa nekom povecom gupom (mladix) !?

....neki predlog ? Xvala !!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nesto razmisljamo za istanbul ove godine da odemo za novu, ako je neko bio prosle godine, koji hotel preporucujete?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja razmisljam isto o Istanbulu,ali ne bi bilo lose i da posetimo Bec.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26915
    Ukupno tema
    902727
    Ukupno poruka