Bixi

Kuda za Novu godinu

201 poruka u ovoj temi

Preko koje agencije? Mi smo bili pre 7 dana u BU tako da je preskacemo za NG.

Doktore, ako ti je muzika bitna, onda je mozda i bolje da ostanes u zemlji. Meni je npr zanimljiv Bec za NG je jer mix svega. Em lep grad, a muzike imas kakve hoces.

Kontiki otkazao Italija-Spanija-Francuska turu :/ A Budimpesta je samo u povratku koliko kontam obidjemo usput..
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Preskupo je ovo, u smislu da cu za ovaj iznos radije da idem autom i da prodjem i jeftinije i komotnije sa akcentom na komotno. Ako nista, hotel u Budimpesti je maltene preko puta Arene a i nije preterano daleko od centra (15-20min peske).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi gde ste bili i kako ste se proveli za NG?

Ja na kraju otišla u Prag, bilo je prelepo, apsolutno prava novogodišnje destinacija!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel bio neko u Budvi za NG? Kako ste se proveli? Zna li se ko nastupa na trgu ove godine?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo mi prosle godine od 30.12. do 02.01. i planiramo ponovo ove godine. Bilo je suncano sva 3 dana, tako da smo po ceo dan bili napolju. Ove godine ti je Zeljko Joksimovic 31.12. (sto je nama bezveze) pa cemo verovatno za sam docek biti negde van trga. Pozdrav :) Čim se vraćamo ponovo znaci da je super, smestaj smo platili 87e za 3 nocenje za 2 osobe. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prvi put da za NG planiram putovanje.

Putovala u to vreme jesam, ali najčešće su to bile posete prijateljima koji žive u drugoj zemlji ili gradu.

Ovaj put: Italija. sa obilaskom kratkim Slovenije.

I sad, iščekujem put naporan, jer radim taj dan kada putujem, a radim i sutradan pošto se vratim.

Aranžman kratak, a slobodnih dana malo.

I držite mi palčeve da putovanje vredi napora i nespavanja. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906017
    Ukupno poruka