Bixi

Kuda za Novu godinu

201 poruka u ovoj temi

da li je neko mozda uplatio ili je zainteresovan za ponudu za istanbul koji nudi putovanje??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sta se desava u Solunu za NG? Ima li tamo nesto i kako to izgleda? Ako je neko nekada bio molila bih da napise.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izvini što te sad uznemiravam(nadam se da ne smeta što sam prešla na "ti"),ali ako bi mogao na pp da mi to malo detaljnije opišeš. Koliko traje let,te sitnice,ako nije problem.

Ne smeta ti :)

ali,zaista nemam nista toliko da dodam.Let Detroit - New York je trajao sat i po valjda.Let Beograd - Toronto, preko Praga je trajao 8 + sat i po.

Ako te nesto konkretno zanima,pitaj...ovako,zaista ne znam sta bih mogao jos da napisem

i da ti pomognem nekako

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Istanbul je jako lep za vreme novogodišnjih praznika.Nekako je drugačiji u odnosu na ostatak godine,barem za mene...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zeleo bi da NG docekam u Istambuklu. O samom gradu sam dosta procitao ali me zanima sam docek NG. Kakva je atmosvera na ulicama, trgovima i da li su prodavnice zatvorene za vreme praznika. Unapred se zahvaljujem na odgovoru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozda ste se vec odlucili, a mozda jos razmisljate gde bi mogli da otputujete za Novogodisnje praznike. Mislim da je ovo idealno mesto za predloge i sugestije

Ono sto vam ja mogu preporuciti je Bec, provod je zagarantovan, po celom gradu su rasporedjene bine sa razlicitom vrstom muzike tako da svako moze naci nesto za sebe. Atmosfera je prelepa, ljudi jako pozitivni, ukrasi kao iz bajke... Topla preporuka! Ove godine moj izbor je Temisvar i nadam se isto tako lepom provodu!!

Izmenjeno (Infoputnik)
spajanje sa vec postojecom temom
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam ljubitelj proslave Nove godine. Nervira me vestacko raspolozenje vecine ljudi za taj dan. Vise volim da mi Nova godina bude svaki dan. Sa druge strane volim da putujem pa cu ove slobodne dane iskoristiti za jedan kratak put do Grcke.

Izmenjeno (DraganV)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao mi jos uvek nismo odlucili :(((

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao mi jos uvek nismo odlucili :(((

Pa pozuriteee, nova godina samo sto nijee :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo da je toplo ;)

Rezervisan Solun :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo da je toplo ;)

:klap:

Jao, i ja bas danas razmisljao...samo da ne pada sneg ili kisa za novu godinu u Berlinu

da slike mogu da budu lepe!

Ne volim sneg ni ovako ni na slikama!

No,kako je jos uvek svuda u Evropi okej, nadam se da ce bar jos 15 dana d abude,pa posle kako hoce!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mnogi ce reci da je jos rano,ali ja vec uveliko razmisljam gde za docek. Opcije su Skoplje,Solun,Ohrid,Novi Sad.Molim vas da mi pomognete da se odlucim.Vi,koji ste bili u pomenutim mestima,dajte svoje utiske. :thankyou: .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kao sto tema glasi gde ce ko za docek kraja sveta ? :D ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na skijanje ako ima snega :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sta mislite RIM?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904424
    Ukupno poruka