Bojan84

Iznajmljivanje automobila i skutera na Kefaloniji

191 poruka u ovoj temi

Ali kako cemo? Ja idem sa 2 druga, ne mozemo svi da sednemo?

Mora neka da sedi u krilima? A i sestoro nas je..

Javice se neko da se bolje uklopite.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 22.6.2016. at 20:02, djordje12kv je rekao/la:

Ima li jos neki sajt za Rent A car/scooter, osim Pefannis.?

http://www.justkefalonia.co.uk/sitemap6.asp

Ja sam iznajmljivao kod merkura, ali to je bilo pre 9 godina.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

https://www.cbr-rentacar.com/

Mi uzimamo uvek u cbr car rental, u Lasiju su, imaju full osiguranje, a kod Pefannisa smo hteli prošle godine da uzmemo ali nam se nije dopao vlasnik i njegov odnos prema klijentima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo je u cbr ova cena, 4 dana fiesta, 210e. Previseee stvarno 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 21 minut, nina_bgd je rekao/la:

https://www.cbr-rentacar.com/

Mi uzimamo uvek u cbr car rental, u Lasiju su, imaju full osiguranje, a kod Pefannisa smo hteli prošle godine da uzmemo ali nam se nije dopao vlasnik i njegov odnos prema klijentima.

mi smo u junu u cbr pet dana platili 180 evra. izgrebali auto dobrano uz banderu kad smo se isparkiravali na melisani jezeru...vlasnik nam nije ni rec rekao...

mislim u junu 2014 godine...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 17 sat, djordje12kv je rekao/la:

Upravo je u cbr ova cena, 4 dana fiesta, 210e. Previseee stvarno 

Mi smo uvek uzimali B kategoriju u cbr, prošle godine Fiat Pandu i bili smo iznenađeni kako se dobro pokazao auto na uzbrdicama, bez ikakvog napora je savladavao i najstrmije uspone. Doduše mi smo bili u septembru koji se računa kao mid season i nije ni blizu tolika cena bila. Mislim da je oko 30 do 35 evra dan bio. Bez auta i ne razmišljam o Kefaloniji, jednostavno nema smisla. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 4 sata, nina_bgd je rekao/la:

Mi smo uvek uzimali B kategoriju u cbr, prošle godine Fiat Pandu i bili smo iznenađeni kako se dobro pokazao auto na uzbrdicama, bez ikakvog napora je savladavao i najstrmije uspone. Doduše mi smo bili u septembru koji se računa kao mid season i nije ni blizu tolika cena bila. Mislim da je oko 30 do 35 evra dan bio. Bez auta i ne razmišljam o Kefaloniji, jednostavno nema smisla. 

Uzecemo skuter definitivno ovaj put

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko ima preporuku za agenciju koja iznajmljuje skutere, kontaktirao sam ove rentabikekefalonia, ljudi traze 500e depozit, jel su realni oni?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iznajmili smo auto u agenciji Pefanis.. 5 dana za 190e, prvobitno je tražio 200e,dobili smo auto B klase, Daishacu, identican Tojoti Jaris, agencija se nalazi u delu Lasija ka plaži Makrios Gialos, kada dođete do prvog putokaza za skretanje ka ovoj plaži, dva lokala niže se nalazi agencija. Ostali su nam svi tražili više, na Kefaloniji  je od 26.08. jeftinija cena za iznajmljivanje automobila kako nam je vodič rekao. Dobili smo neki mali Dajšacu, nešto veoma slično Tojoti Jaris. Trošili smo dnevno otprilike 10e goriva(cena benzina je oko 1,55e). Računajte da na Kefaloniji za sat vremena možete preći 40-ak km, pošto se vozi dosta sporo, put do Mirtos plaže je najbolji, ali do Mirtosa skrećete desno pa u brda pošto je samo ta deonica do Asosa zatvorena što produžava put za 20-ak km i pola sata ako ne i više u jednom pravcu. Na Kefaloniji je samo taj deo Mitros-Asos zatvoren i kako smo culi nece u skorije vreme biti popravljen da se ne nadate, posto su Grci dobili pare za obnovu, ali su ih naravno potrosili, skoro po srpskom obicaju.  

111.png.jpg.38416c6621da1899680350d4f962

IMG_7614.JPG.7fe3a4a3f9e8962d1a3301d20ac

Imate sve sa putanje, mape na mojoj foto turi

U sezoni vam je 45e minimum. A motori su oko 20e od 125cc.

Izmenjeno (bane pandur)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prvo da vas sve pozdravim pa da podelim iskustva oko rentiranja automobila...

Auto sam rentirao preko agencije greekstones (nasao ih preko neta, britanci ih hvale), i sve sa njima dogovorio preko maila bez ikakve razmene bilo kakvih dokumenata, unapred uplate odredjenih sredstava i sl.

Imajuci u vidu 'brdovitost' ostrva, svesno sam izbegao rentiranje auta iz A segmenta i odmah sam zatrazio cenu za auto iz B segmenta (razlika u ceni je premala).

Dogovorili smo se za cenu pre nego sto smo uopste i dosli na ostrvo, kao i lokaciju gde cu auto preuzeti i gde ga vratiti (naravno sve se to odigralo na lokaciji mog smestaja :) ).

Dobio sam ono sto sam i zeleo! Desetak minuta pre zakazanog vremena pojavio se covek sa dokumentima ispred vrata nase vile dok je auto vec bio parkiran u dvoristu.

Auto je imao kompletno full osiguranje (svi njihovi automobili se samo tako i iznajmljuju sto mozete i da vidite na njihovom site-u), i ono sto me je najvise odusevilo je da sam dobio skoro potpuno nov auto koji je do tada (verovali vi ili ne) presao jedva 1080 km!!! Auto je proizveden pocetkom Maja 2016.

Cena iznajmljivanja za full 7 dana je bila 210e, nismo imali nikakvih problema sa autom. Da spomenem da smo za 7 dana presli nekih 750 KM-a uz potrosnju po board kompjuteru od 6,5l. Inace gorivo mozete naci i po ceni manjoj od 1,5e.

Moja vam je topla preporuka da kontaktirate greekstones agenciju putem maila i da dogovorite uslove rentiranja (kao i cenu sto sam i ja ucinio :) ).

http://greekstones-rentacar.com/  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko skoro rentirao auto na Kefaloniji? Kako se kreću cene? Koliko je tesko naći manji auto?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima automobila koliko hoces, ali spic sezone je krenuo, cene minimum 40e po danu. Mi smo iznajmili skuter od 125cc, u agenciji Ainos po vrhunskoj ceni od 120e za 9 dana, sa 5e goriva mozete preci oko 120km. Nisu trazili dozvolu za motor, dovoljna je B kategorija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
  1. Jel bolje platiti trajekt za auto ili iznajmiti onaj skuter na 4 tocka?  Koliko kosta trajekt za auto? Razmisljao sam da ostavim auto u Prevezi ili odakle vec krece trajekt.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko kosta rentiranje nekog manjeg automobila krajem jula? Razmatram da li mi se isplati vise da idem avionom pa da rentiram kola ili da dodjem svojim kolima... Obeshrabrila me je cena trajekta, skuplji je nego za Krf koliko sam video, a to svakako nisam ocekivao..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Имаћеш ту 300 разних савета и коментара. Трајект је 57 е за кола већа 4.25 и двоје одраслих, гориво 200 e, путарине 40 e, и смештај 50 е успут јер су ретки терали из цуга, што ти дође 350 е. 

Кола су од око 60е дан, има их колико хоћеш и где хоћеш, додаш авион и такси (ако немаш агенцијски превоз) израчунаш и одлучиш. 

Авионом је брже, колима имаш предност да идеш где хоћеш и када хоћеш и успут свратиш на Метеоре итд

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26954
    Ukupno tema
    904376
    Ukupno poruka