Bojan84

Iznajmljivanje automobila i skutera na Kefaloniji

193 poruke u ovoj temi

Zdravo, niko da napise koliko kosta skuter od 50kubika i da li je jeftinije uzeti u Lasiju ili u Skali? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,

putujemo na Kefaloniju 3eg juna preko Vive, ako ima zainteresovanih da u tom periodu iznajmimo auto i podelimo troskove neka se javi :) nas je dvoje i oboje smo vozaci :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li jos neko ima preporuku oko izbora rent a car agencije?

Da li su putevi toliko uski i nepristupacni da je potreban auto iz najmanje kategorije? Npr.  Toyota Yaris (Daihatsu Charade) ...?:rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bez problema mozete uzeti i veci auto naravno. Putevi su siri nego na primer Lefkadi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 5 sati, Bojan84 je rekao/la:

Bez problema mozete uzeti i veci auto naravno. Putevi su siri nego na primer Lefkadi.

Hvala na odgovoru :thankyou:

Na lefkadi nismo bili, ali citajuci komentare ovde, stekli smo utisak da su putevi ,,losiji'' strmi prilazi itd.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poslala sam upit za auto pefanisu i poslali su mi 120 e za 4 dana, jel to mnogo ili je ok? za period od 6og do 10og juna?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

OK, korektna cena.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 7 sati, cristela je rekao/la:

Poslala sam upit za auto pefanisu i poslali su mi 120 e za 4 dana, jel to mnogo ili je ok? za period od 6og do 10og juna?

По тој цени сам резервисао прошле године у истом периоду такође код Пефаниса, није хтео да чује за нижу цену. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo rezervisali od 4 avgusta 10 dana za 280e kod Pefanisa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A sta je sa onim autom od 17e/dan? Mislim da je skupo 30e dati za jedan dan od 01.06. to je daleko od sezone :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije skupo, u sezoni zna da bude i vise od 50e dan. Mi smo jedva spustili na 35e po danu za period od 20.juna. Uzeli smo auto na 6 dana.

Izmenjeno (Bojan84)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovorima, ja sam odgovorila na mail jos tog dana i pitala da li postoji mogucnost za nizu cenu ko iz stopa mi je stigao odgovor da su svi automobili rezerisani za taj period :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rezervisao sam fiestu preko: http://www.pefanis-carhire.com/. Pet dana u avgustu 185 evra i to je ubedljivo najpovoljnije preko neta za taj period. Svi ostali idu preko 190 evra i to za sparkove.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li jos neki sajt za Rent A car/scooter, osim Pefannis.?

Izmenjeno (djordje12kv)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Idem sa dve drugarice na Kefu 30.jula. Da li ima zainteresovanih da podelimo troskove rentiranja kola za 5-7 dana?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906008
    Ukupno poruka