Bojan84

Iznajmljivanje automobila i skutera na Kefaloniji

193 poruke u ovoj temi

Decko i ja idemo na Kefaloniju tj, u Skalu pocetkom septembra,pa nas zanima cena skutera u tom periodu,planiramo da iznajmimo skuter na 7 dana :)...Takodje me zanima da li su putevi na Kefaloniji slicni putevima na Lefkadi? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

...ne...Lefkada je ravnija od Kefalonije (sve sama brda i planine)...putevi su vijugavi sa puno oštrih krivina, uspona.......tamo nema ravnog puta...ili se dižeš, ili spuštaš......

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iznajmili smo pandu na 6 dana za 210e sto mu dodje 35e po danu, ali sa full casco osiguranjem. Moze da se nadje i za 30e ali bez full osiguranja. Ocekivao sam jeftinije ali sta je tu je, isplati se obisli smo ostrvo uzduz i popreko.

Izmenjeno (Bojan84)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko rezervisao rent-a-car pre unapred? Ako mozete da napisete preko koje agencije ste to uradili. Poslao sam sigurno 10-ak mail-ova za 3 dana krajem jula i od svih dobio odgovor da u tom terminu nemaju slobodnih auta. Posto mi je to bilo malo sumnjivo, vise puta sam letovao u Grckoj i uvek sam imao rezervisan auto, poslao sam jednoj od agencija zahtev za 7 dana (ukljucujuci i ona 3) i dobio ponudu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iznajmljivanje auta u skali je trenutno nemoguca misija, mi smo juce skoro tri sata pesacili i trazili i pronasli jedan jedini. Njega smo dobili za 380 evra za 8 dana. Sto je najgore, sve agencije su nam rekle da im je sve zauzeto najmanje do kraja ove nedelje, ima samo kod jednog engleza koji nam je kao najjeftinije trenutno, nudio Suzuki Jimny za 700e. Na kraju smo iznajmili Hjundai Gec sa punim osiguranjem

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li mozes da mi kazes koliko je skuter da se iznajmi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam se raspitivao za skutere, njih ima ali su putevi takvi da je jako tesko negde stići skuterom

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Avgustu nemoguca misija iznajmiti auto,dok skutera ima.Sa skuterom do 50 kubika ne mozete da mrdnete nigde,cak i da je samo jedna osoba na njemu.Ja sam mislio da uzmem kvad,ali sam se i sa njime predomislio.Iskljucivo automobil. :vestica:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

vratio se iz skale,iznajmio auto,8 dana 340 evra,moze da se nadje i jeftinije ipak sam bio u spicu sezone,udruzio se sa jos jednim parom sa foruma,tak oda smo super prosli

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iznajmili skuter na 10 dana za 180e...bili do sami-ja,lixury-a moze se sa skuterom svugde i to nas dvoje na skuteru od 50 cc...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Takodje smo iznejmili skuter od 50 kubika i nas dvoje na skuteru,smo sve obisli....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na sajtu http://www.pefanis-c.../bookings/index rent a car od 17 eur po danu u zavisnosti od vrste auta! Moguća rezervacija već sada. Proveravao sam termine kraj jula i kraj avgusta, ista je cena. Najjeftinije što sam do sada video za celu Grčku. Član "morska idila" je podelila ovaj link, a lično je prošle godine koristila usluge ove firme. :thankyou:

Dobra prilika da se neke važne stvari reše na vreme, a i uštedi poprilična svota novca.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

10 juna 2014 godine punto 5 dana 175 evra. iznajmili u lassiju u agenciji cba. jeftinije nije bilo. kasnije je bilo sve skuplje. udarili smo u stub i izgrebali auto poprilicno vidno. nista nisu pitali ....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drustvo,

Jel moze neko da mi kaze najpovoljniju rent a car agenciju u Kefaloniji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906019
    Ukupno poruka