Bojan84

Iznajmljivanje automobila i skutera na Kefaloniji

193 poruke u ovoj temi

Pozdrav svima,

da li je neko ove godine iznajmljivao auto na Kefaloniji? Zanima me da li su rentakar agencije trazile medjunarodnu vozacku, s obzirom da je bilo tih slucajeva ranije.

Hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam poslao nekoliko mejlova agencijama, niko od njih ne traži međunarodnu dozvolu. Doduše još nisam ništa rezervisao zvanično, to planiram ovih dana ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo da javim da sam rezervisao na kraju kod Pefanisa ford fiestu za 250E na 7 dana.

Nije potreban depozit, uračunato je full osiguranje, a auto dovoze u dogovoreno vreme do vašeg hotela/vile. Sve se dogovorili mejlom, jako su fini i brzo odgovaraju.

Videćemo kakav će biti auto ali o tome pišem za dve nedelje kad preuzmem kola :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Autocar4rent danas dobio ponudu za Peugeot 301 ...210e 7 dana....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koje su trenutno cene rent-a-cara  na ostrvu? Može li se cenkati na licu mesta ili je bolje rezervisati unapred? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koje su trenutno cene rent-a-cara  na ostrvu? Može li se cenkati na licu mesta ili je bolje rezervisati unapred? 

Unapred te nista ne kosta da se raspitas preko maila,sto da ne.A kad dodjes tamo,cenkaj se :) Pa vidi sta se isplati ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo da javim da sam rezervisao na kraju kod Pefanisa ford fiestu za 250E na 7 dana.

Nije potreban depozit, uračunato je full osiguranje, a auto dovoze u dogovoreno vreme do vašeg hotela/vile. Sve se dogovorili mejlom, jako su fini i brzo odgovaraju.

Videćemo kakav će biti auto ali o tome pišem za dve nedelje kad preuzmem kola :)

Ja sam poslao nekoliko mejlova agencijama, niko od njih ne traži međunarodnu dozvolu. Doduše još nisam ništa rezervisao zvanično, to planiram ovih dana ;)

Hej Dzoni,

Kako si prosao sa ford fiestom i da li je rentiranje kod Pefanisa ok?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine je veoma tesko naci slobodno vozilo. Cene su paprene. Za 2 dana traze 200 evra. 3 dana 280 evra.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hej Dzoni,

Kako si prosao sa ford fiestom i da li je rentiranje kod Pefanisa ok?

Hej :)

Pefanis je bio fer i korektan, samo što nismo dobili na kraju fiestu, dobili smo Daihatsu koji je u istoj kategoriji vozila. Zapravo mislim da šta god rezervišete dobićete nešto iz te kategorije a ne baš taj auto koji ste želeli :D

Daihatsu je bio skroz okej, vozali smo ga svakodnevno i prešli podosta, nemam zamerke, a dogovor sa agencijom je bio ispoštovan što se tiče cene i preuzimanja auta. Ja apsolutno preporučujem rentiranje kola jer vam daje mogućnost da celo ostrvo vidite iz drugog ugla i da obiđete udaljene plaže.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hej :)

Pefanis je bio fer i korektan, samo što nismo dobili na kraju fiestu, dobili smo Daihatsu koji je u istoj kategoriji vozila. Zapravo mislim da šta god rezervišete dobićete nešto iz te kategorije a ne baš taj auto koji ste želeli :D

Daihatsu je bio skroz okej, vozali smo ga svakodnevno i prešli podosta, nemam zamerke, a dogovor sa agencijom je bio ispoštovan što se tiče cene i preuzimanja auta. Ja apsolutno preporučujem rentiranje kola jer vam daje mogućnost da celo ostrvo vidite iz drugog ugla i da obiđete udaljene plaže.

Oke,  nadam se da ce auto biti   dovoljno prostrano za nekog ko je skoro 2m visok? Nisam bio siguran u vezi njih posto sam cuo da ne placaju osiguranje ako se autu sta dogodi van asfaltnog puta? Hvala za informaciju!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Navedite to prilikom rezervacije, ali mislim da nece biti problem, ja sam visok 185 a vozilo nas je 4 u kolima bez problema...

Što se tiče osiguranja, to je standard, niko neće osigurati nesreće van puta. Svakako na kefaloniji ne bih ni preporučio da idete negde po nepristupačnom terenu, idite kolima dokle može, parkirajte pa malo i peške :)

Meni je bilo bitno da nisu od onih koji umeju da "izmisle" kvar, tj daju vam već pokvaren auto pa kao vi ste krivi. Zato uvek kada god rentiram pre nego što i udjem u kola napravim video snimak sa svih strana, da imam stanje kola i sve detalje zlu ne trebalo. Do sada nikad nisam imao problema.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cene iznajmljivanja najmanjeg auta  za 4 osobe, u Lasiju, sredinom septembra 2023.-će  na tri dana, je 47 eura po danu, ako uzimate vozilo za 5 osoba za tri dana je 57 eura po danu. Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svašta.

Do sada me još nikad nigde nisu pitali koliko će se osoba voziti u autu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906019
    Ukupno poruka