Bojan84

Iznajmljivanje automobila i skutera na Kefaloniji

193 poruke u ovoj temi

Zanimaju me iskustva sa rent a car agencijama na Kefaloniji, ako mozete u ovoj temi da iznesete svoja iskustva, preporuke i pre svega cene.

Prosle godine na Lefkadi, doduse krajem maja u predsezoni smo dosta povoljno prosli sa iznajmljivanjem auta koji nas je kostao 22 evra po danu (fiat panda).

Izmenjeno (Bojan84)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

i ja isto gledam rent a car agencije na kefaloniji. Englezi rentaju kod pefhanis carhire in greekstonse carhire. Tako da sad malo gledam cene.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako saznas cene tj ako uspes preko maila da iskopas postavi ovde machino!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene isto zanima rent a car. Ako neko ima cene, ili jos bolje preporuke, ili bilo kakve korisne informacije, neka podeli sa nama... :thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo ovako, ja sam preko interneta na ovom sajtu http://www.pefanis-carhire.com/login poslala mejl koliko bi me izašlo iznajmljivanje kola od 3. septembra do 10, znači 7 dana, izabrala sam toyotu yaris. Odgovorili su mi da to izađe 160 evra što ja mislim da je baš povoljno, rekli su mi da nije potreban depozit nego da platim na licu mesta karticom ili kešom. Pitala sam ih da li da ištampam mejl kao dokaz o rezervaciji kad stignem tamo na uvid, odgovorili su mi da obavezno ponesem vozačku dozvolu, a mejl samo ako želim je oni to imaju evidentirano u njihovom sistemu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Opala to je bas bas povoljno recimo 23 evra po danu tako ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa da toliko otprilike izađe, ja ću za svaki slučaj ištampati mejl, baš sam proveravala na sajtu, najskuplje je iznamljivanje u julu i avgustu, normalno sezona je ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

..svaka čast...u Skali je bilo skoro duplo skuplje i to u predsezoni-juna meseca.......moguće, jer u Lasiju ima mnogo više naših turista nego u Skali...u Skali sve vrvi od Engleza...oni više vole divljinu i usamljenost...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa da, čula sam da je Skala skuplja što se tiče i restorana baš zbog Engleza, verovatno je i renta car skuplji ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da da naravno samo Lassi to sam takodje cuo da je povoljnije za smestaj! Svakako bez auta da se obidje kefa ne moze !

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiram da idem na Kefaloniju al ne mogu da se odlucim kojim prevozom. Mislio sam avionim pa da uzmem mozda skuter ali vidim da niko to ne spominje kao opciju prevoza na Kefaloniji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li je za rent-a-car na kefaloniji potrebna medjunarodna dozvola ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni su na Lefkadi prosle godine trazili medjunarodnu vozacku dozvolu pre iznajmljivanja automobila.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo! Devojka i ja planiramo put za Kefaloniju pocetkom juna. Bicemo smesteni u Skali,pa smo u nedoumici sta rentirati skuter,auto ili kvadro?! Jel ima neko neki predlog,ako ima na forumu jos nekog ko je u istoj dilemi i ide tada,nek se javi... Poozz :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...možeš iznajmiti bilo šta pod uslovom da si iskusan vozač... to je ujedno i moj savet- ne vozi auto na Kefaloniji ako nisi spreman da se suočiš sa onim što njeni putevi nude... a svakako ne nude neku bezbrižnu vožnju......pisala sam već na forumu- kvalitet puteva nije loš, ali su oni puni oštrih krivina, velikih uspona i sl...........udaljenost Skale od Argostolija nije velika, ali je potrebno ponekad i više od sat vremena (autobusom) da bi se ona prešla....to je iz razloga što je na većini deonica dozvoljena brzina samo 30 km/h...preticanje je zabranjeno, (mada ima toga) pa se ponekad stvori kolona i po dvadesetak vozila (nadam se da nisi nervozan vozač, jer će ti strpljenje biti više nego potrebno).........ono što je dobro u tvom slučaju je to što ideš početkom juna i što su u to vreme putevi skoro pa prazni........gužva počinje negde posle 20. juna...a, opet, loše za to vreme je cena...Skala je inače mnogo skuplja nego ostala mesta na Kefaloniji + što su u predsezoni (nasuprot mnogim mišljenjima) cene više.....za mnoge vile sezona počinje tek posle 20. juna i tek tada se kreće sa nižim cenama ( u prodavnicama, za izlete, rentiranje itd....)......Skala je predivno mesto, pruža mir i tišinu, a plaže su ogromne...na svakom koraku se možete osamiti.....pošto je mesto malo, može vam vrlo brzo dosaditi (meni nije), pa vam je zaista potrebno prevozno sredstvo....a ništa nije blizu Skale (osim luke Poros).........bilo šta da iznajmite vodite računa o gorivu jer se na Kefaloniji pumpe ne nalaze na svakom koraku.......................i da završim- ako vas nisam uplašila (nije mi bila namera da plašim) moj je predlog AUTO......na takvim putevima deluje najsigurnije...lepo se provedite!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906008
    Ukupno poruka