Milanche78

Gde u prvoj polovini januara

12 poruka u ovoj temi

Pretpostavljam da nisu svi gradovi i mesta podjednako zanimljivi u svako doba godine, a ja imam slobodno vreme samo za zimski raspust, takođe i faktor finansija je bitan, pa se ne ide za vreme NG praznika, već nakon.

Prošle godine smo bili u Beču, gde nas je put vozom koštao oko 60evra po osobi, a trokrevetna soba oko 11 evra po osobi, i mislim da je to naj bang for buck, pa bi i sada nešto slično.

Voz kojim smo od Budimpešte išli do Beča, nastavlja za Minhen :neznam:

Mađarsku, Rumuniju i sl. bih zaobišao... pada mi na pamet Trst (kako do tamo, bez kola), možda Češka, Poljska, pa čak i Pariz, ali mislim da bi mi za P. trebalo min 300evra po osobi.

Dajte neki predlog, za januar 2014. :Help:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U svakom slucaju ako ti je bitno koliko ces potrositi, Pariz zaobidji u sirokom luku, jer je preskup, od hotela, sve...

Prag je prelep i ne preterano skup, tako da ti je moj savet Prag.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ili možda Krakov, imaš odličnih hotela po veoma povoljnim cenama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postoje nocni vozovi iz Budimpeste i Beca, za recimo Prag, Rim,Cirih,Gradovi po Nemackoj. U II klasi za 29 evra, a kuset 39 evra,po pravcu. Samo ogranicen broj karata po toj ceni. A hosteli su svuda 15 do 20 evra noc po osobi. Jos ako imate do 26 godina, pa mozete da birate gde cete. Evropu ne mozete uporedjivati sa cenama u Srbiji,ni po kom osnovu.

Za mali budzet,Jahorina,Javor,Zlatar. Ko voli Bugarska nije skupa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pogledaj neke aranzmane Argusa

Izmenjeno (seagull)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preko agencija zaista moze da se nadjujeftine varijante za Novu Godinu

Ja bih preporucio Kijev ...u sopstvenoj varijanti...do Sofije vozom, a onda avion easy jet karta oko 30ak evra moze da se nadje u jednom pravcu

elem, ja zadnjih godina idem u toplije krajeve... Nova Godina mi ionako ne znaci bog zna sta, pa... bez zime i snega mi je divno!

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam, ne volim kako agencije broje dane, od recimo 5-dnevnog aranžmana, 3 provedeš u busu!

Drugo, radije bih malo zapadnije, dosta mi je što živim u neuređenoj zemlji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo jedan predlog za pocetak januar- vikend u Becu, po specijalnoj ceni od 59e , smestaj u hotelu Ananas ( agencija A****).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, Kijev sad nije bas nesto... ali leti je sjajan!

Pa, te ture Bec, Venecija, Krakov ima do 120 evra da se nadju

a jeste 5 dana aranzman, 2 ili 3 dana u busu/prevozu

:(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izgleda da ćemo do Istanbula, ako bude sve u redu sa avionom (da bude povoljnih karata). Razmišljao sam i o Trstu, vozom preko Lj, ali ne razumem da karta u 1 pravcu košta kao povratna do Budimpešte, mora da hrvati uzimaju harač.

Nadam se da će vreme biti ok, čitao sam da je uglavnom kišovito, ali šta je tu je, ipak je januar mesec.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja bih preporucio Kijev ...u sopstvenoj varijanti...do Sofije vozom, a onda avion easy jet karta oko 30ak evra moze da se nadje u jednom pravcu

Samo mala ispravka, easyJet uopste ne leti za Ukrajinu :) Verovatno si mislio na Wizzair :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da da Kijev za preporuku

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=01&dd=22&nav_category=78&nav_id=802923

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26915
    Ukupno tema
    902727
    Ukupno poruka