Linkinlenica

KOSTARIKA

15 poruka u ovoj temi

Da li neko is Srbije i regiona uskoro zeli da poseti Kostariku?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Eh, naravno da zelim, ali zelje su jedno a mogucnosti drugo. Malo sale , nadam se da nikoga nisam uvredio. Voleo bi ako neko ide ,da napise neki lep putopis.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

uh,Kostarika...mesto koje bih definitivno volela da posetim u skorije vreme,ali nazalost nisam bas u mogucnosti da odem tamo..nadam se da ce se nekad ukazati prilika da odem tamo! Naravno,nadam se da ce neko ostaviti neki lep putopis ovde kao i neke slike... Pozdrav svima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste da je malo zastarela tema, ali ima ko bi isao tamo... Negde u aprilu, recimo, pa dok ne istekne 90 dana.

Ima li kakvih saveta za prevoz? U principu bismo se sami snasli za smestaj, ali nikako neki povoljan prevoz da uleti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo par godina kasnjne ? Ja sam se skoro vratila i oduševljena sam. Nadam se da će putopis uskoro biti objavljen, prosleđen je ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

smestaj za kostariku... jeftiniji na licu mesta ili bolje bookirati online ranije?

tad kad ste bili je sezona, shoulder sezona ili van sezone?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zbog amera drze cenu. budzet vam nije problem koliko vidim. u proseku, koliko ste ste placali smestaj i koliko je rent a car?

kako ste se sporazumevali?

zasto ste izabrali bas te nacionalne parkove i zip line a ne neke druge? vulkan isto.

fin je putopis. hvala na trudu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja se ne bih usudila da trazim smestaj na licu mesta jer je Kostarika prilicno skupa, a posebno u sezoni. Definitivno mislim da je bolje unapred online rezervisati. Mi smo isli u sezoni, u martu ove godine i smestajni kapaciteti su bili bas puni. 

Ne mogu da kazem kakva je Kostarika u kisovitoj sezoni, ali verujem da ima svoje cari cak i tad, a smestaj je...pa skoro duplo jeftiniji.

Izasao je i putopis pa mozete da bacite pogled. :)

http://www.putovanja.info/putopisi/kostarika-tropski-raj/

odlican putopis, bas sam uzivao :)

par pitanja:

1. stekao sam utisak da su cene dosta velike, doduse ne znam sa cime su poredjene? ako moze jos par primera na ovo sto je Jack Sparrow vec pitao, recimo koliko ste placali zip line, kakve su otprilike cene klope i pica van hotela?
  2. zasto je dozvoljeno biti na Manuel Antonio plazi samo do 15:30? Postoje li slicna ogranicenja na drugim plazama?
  3. kakva je situacija sa komarcima? :)

hvala unapred ;) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala YoYa, bacio sam pogled par minuta, jedva cekam da izdvojim 39 pa natenane :) 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Yoya2409

Ovakva egzotika, prikazana u Vašem youtube zapisu se na ovom Forumu retko viđa, Odgledao sam sve, i oduševljen sam šta ste sve prošli i videli.

Veliko hvala što ste nam pružili užitak da bar malo zavirimo tamo gde većina ljudi sa ovih prostora nikad neće otići. Utoliko je Vaš doprinos veći i sve pohvale od moje malenkosti. Samo nastavite ovako (ako Vam finansije dozvole), rado ću Vas pratiti.

Svaka čast. Bravo.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Yoya2409

Ovakva egzotika, prikazana u Vašem youtube zapisu se na ovom Forumu retko viđa, Odgledao sam sve, i oduševljen sam šta ste sve prošli i videli.

Veliko hvala što ste nam pružili užitak da bar malo zavirimo tamo gde većina ljudi sa ovih prostora nikad neće otići. Utoliko je Vaš doprinos veći i sve pohvale od moje malenkosti. Samo nastavite ovako (ako Vam finansije dozvole), rado ću Vas pratiti.

Svaka čast. Bravo.

Hvala vam puno na divnim komentarima. Mi smo do skoro maštali o ovakvim destinacijama, a sada se trudimo da nadoknadimo sve što nismo mogli do sad. Svima želim da imaju što više ovakvih doživljaja jer je to nešto nerocenjivo. :)

Svakako ćemo se i dalje truditi da pravimo što više ovakvih putopisa. :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905882
    Ukupno poruka