pute

Kako nalazite smestaj

Kako nalazite smestaj   21 glasova

1. 1. Sta koristite da pronadjete odgovarajuci smestaj kad putujete

• Obratim se turistickoj agenciji
      8
    • Preko web sajtova sa ponudom smestaja
      10
    • Preko prijatelja/rodjaka
      1
    • "Na bum"
      2

Molimo prijavi se ili se registruj kako bi glasao/la u anketi.

6 poruka u ovoj temi

Pozdrav svima! :) Nova sam na ovom forumu, mada sam ga ranije dosta koristila za odlucivanje gde cu putovati. Sad radim neku anketu za jednu agenciju pa Vas molim da odgovorite na moje pitanje i mozda date neko kratko obrazlozenje.

Unapred hvala:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima! :) Nova sam na ovom forumu, mada sam ga ranije dosta koristila za odlucivanje gde cu putovati. Sad radim neku anketu za jednu agenciju pa Vas molim da odgovorite na moje pitanje i mozda date neko kratko obrazlozenje.

Unapred hvala:)

Izgleda sam prva glasala u tvojoj anketi :)

Samo, pitanje je malo nejasno...Da li mislis na koji nacin se raspitujemo o smestaju ili na koji nacin rezervisemo?

Ja pregledam ponude agencija, a smestaj koji mi se svidi (prema lokaciji, ceni) proverim na www.tripadvisor.com i slicnim sajtovima i ovde na forumu, a preko agencije uplatim.

Mislim da tako radi vecina ljudi koji koriste kompjuter.

Agencijama ne treba verovati za kvalitet smestaja.

Mislim da ljudi koji idu na "bum" i ne posecuju ovakve sajtove, jer je to njima suvisno, uzdaju se u srecu. Pretpostavljam da ce to i pokazati rezultati ankete.

Ali more je jednom godisnje za vecinu nas...I zasto stvari prepustati slucaju?

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislila sam na koji nacin se raspitujete, trazite i tako to..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uglavnom sve odradim preko interneta. Odem na sajtove agencija, pregledam ponude smestaja i cenovnike, onda kad napravim uzi izbor hotela, prekopam i nase i strane sajtove na kojima mogu da nadjem informacije o tom konkretnom smestaju, napravim konacan izbor i odem u agenciju da uplatim i tako za svako letovanje. Za novogodisnje aranzmane ista prica samo sto tu vise bacam akcenat na izbor destinacije a manje na hotel posto za letovanje nekako uvek znam dosta unapred gde cemo da putujemo a za Novu godinu ne. Kad bi i turisticki radnici ovo isto radili, verujem da bi mogli da pruze mnogo vise, mnogo tacnijih informacija. Ovako, u vecini agencija, iz mog dosadasnjeg iskustva, zaposleni koji prodaju aranzmane sluze vise za ukras.

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima dosta faktora od kojih zavisi nacin...prvo koje vreme se ide...nije isto u spicu sezone i vansezone...drugo koja je destinacija...itd...ne znam sve zavisi...obicno pokupim ponude od agencija...ili se informisem sa njihovih sajtova...i onda prosvrljam net-om da vidim kako stvari stoje...i onda se odlucim sta mi je ciniti...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zavisi.

Kada sam isla u Norvesku, pretrazili smo internet i prihvatili savjet jednog mjestanina i odabrali.

Za Francusku smo imali aranzman preko agencija.

Za Atinu sami nasli hotel preko interneta.

Za Tunis preko agencije.

Ali u svakom slucaju prekopam sve o hotelu u koji idem. Cak i nakon sto uplatim aranzman, ne skode informacije. Da znam sta ocekujem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka