korifej

letovanje svake godine na drugom mestu VS. uvek u istom

70 poruka u ovoj temi

Slažem se, lepa je plaža, ali kako da se kupaš samo u Sikiji kada u blizini imaš svu onu lepotu poput Klimatarije, Orange Beacha, Kavourotripesa, Tourkolimnionasa, Linarakija, Kalamitsija... Ja bih se ucrvao na toj jednoj plaži. :)

Ništa nije problem kada voliš, peškir pod stražnjicu i nema problema... :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Tako sam I ja menjao, svake godine drugo mesto. Ali ove idem ponovo u isti smestaj Bungalowi u Psakudiji, za te pare odlicna cena-usluga, to nisam mogao da nadjem u ovim prethodim godinama...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja, ali onda se desio Krit gde sam otkrila svoje savršeno mesto. Sada mi više ništa nije dovoljno dobro, a za Krit se ne može svake godine skupiti dovoljno novca.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nikad to nisam mogla da razumem...isto kao i sto nikad nisam razumela kako i zasto neko kupuje vikendicu na moru, planini... pa je primoran da ide na jedno mesto

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kupis vikendicu na moru, izdajes je familiji ,prijateljima,poznanicima i za te pare letujes gde hoces po belom svetu :dance: :volimenevolime:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja, ali onda se desio Krit gde sam otkrila svoje savršeno mesto. Sada mi više ništa nije dovoljno dobro, a za Krit se ne može svake godine skupiti dovoljno novca.

ahhh ...

isti slucaj :D ... kad tad kupicu kucicu tamo pa u penziju :D :D ...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bas tako, kada jednom odete na Krit, uvek cete se rado vracati tamo. Sada gledamo aranzmane za leto, pa nam nekako nista nije dovoljno dobro posle Krita...tako da cemo odustati od letovanja, pa na jesen na Kubu.. mozda tamo nadjemo to sto trazimo :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Možda smo mi onda prerano izabrali Krit za ovogodišnje letovanje, s obzirom na to da smo od grčkih ostrva videli samo Ios, Zakintos, Santorini, Kos? :razmislja:

Kako posle Krita na Krf, Rodos, Kefu, Lefkadu, Skijatos, Naksos, Karpatos i sl.? :)

Izmenjeno (dragana79)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postoji resenje. Bali, Filipini, Maldivi, Sri Lanka ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A Tajland???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na ovaj spisak bih dodala i Kubu, a Tajland se podrazumeva! :) Na Tajlandu smo bili na medenom mesecu u sopstvenoj režiji i da prilike (novac) dozvoljavaju, uvek bih se tamo vraćala. Raj na zemlji! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa nije Grcka jedina mediteranska zemlja...a leti je Mediteran najbolja destinacija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam uvek za letovanje na nekom novom,neistrazenom mestu...ne razumem kad neko 20 godina ide na isto mesto!?pa samo na mediteranu ima toliko lepote i toliko toga za videti da su 3 zivota malo da se vidi sve...krit jeste lep i ima mnogo toga za videti ali ni tamo se ne bih vracao svake godine...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U potpunosti se slažem. Svake godine nova destinacija. :) A onda, kad se mnogo toga istraži i obiđe, nešto može i da se ponovi. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27025
    Ukupno tema
    906040
    Ukupno poruka