mikap

Prevoz na Rodosu: rent a car, autobus, taxi...

195 poruka u ovoj temi

Sto se iznajmljivanja kola tice, Rodos me je demantovao - nisam uspeo da nadjem jeftinije na licu mesta, cak me je rent-a-car izasao nesto skuplje nego da sam lepo preko neta bukirao. Kad se na to doda i cena za taxi od i do aerodroma, razlika je poprilicna. Ispostavilo se da bih mnogo bolje prosao s rezervacijom preko neta.

Inace, u prepodnenvnim casovima prvog dana sam obisao dosta tih agencija i nakon cenkanja i natezanja nije bilo sanse da spustim ispod 32,5 evra (govorim o ceni po danu za 13 dana iznajmljivanja).

Ranije nisam napisao - kod RodosCars, prvi mail koji sam poslao je bio 32e/dan, nedelju dana kasnije na isti upit - ponuda je bila 34e/dan. Tako da i tu izgleda ima veze koliko se ranije rezervise.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ocigledno oni poznaju prilike na trzistu bolje od nas. Ja sam se uverila da Rodos Cars ima najbolje cene i kvalitet usluge, sva kola su im nova ... Tako da sigurno znaju da ponude najpovoljniju cenu u evro u datom trenutku ... Zato smo svi mi dobijali razlicite mailove sa razlicitim cenama, ipak oni rade samo to sa flotom od 600 vozila, pa ako oni ne znaju prilike ko drugi zna ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene zanima prevoz od aerodroma do grada Rodos,letimo sa Wizz-om u subotu, stizemo oko 21.30-22.00, cena taxija i busa i da li uopste tad ima bus?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

treci post iznad...

taxi 15eur ako ne gresim...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene zanima prevoz od aerodroma do grada Rodos,letimo sa Wizz-om u subotu, stizemo oko 21.30-22.00, cena taxija i busa i da li uopste tad ima bus?

Draga Sanja i svi zainteresovani, mi se trenutno nalazimo u Rodos gradu i stigli smo wizom 17. avgusta. Do grada smo dosli busom. Bus staje kada izadjes iz aerodromske zgrade odmah levo i 50m odatle imas bus stanicu. Kartu mozes platiti kod vozaca i ona kosta 2,30€. Ukoliko idete u hotel koji je u vrhu ostrva (u blizini Mediteranea) trebate da izadjete kod Bar Streeta. A odstamoajte mapu da mozete da pitate usput da vas upute. Tako smo mi stigli do hotela.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel zna neko koliko je iznajmljivanje skutera na Rodosu za dan? Od polovine avgusta pa nadalje,posto cene verovatno variraju u toku leta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li je neko uzimao renta car na Rodosu. Interesuje me kakvi su im putevi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odlični su putevi. Samo na prllazu nekim plažama je zemljani put, ali ne do svih plaža. Glavni putevi su odlični.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na koje plaze je OK otici autobusom? :Help:

Sigurno cemo uzeti rent a car na par dana, ali svih 10 sigurno ne, pa me zato interesuje koje su plaze ok za odlazak autobusom.. Kalitea, Anthony quinn, Tsambika? Da li autobus staje bas blizu plaze ii ne?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala,tako sam i mislio,ali reko ajde da pitam. :thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako moze savet,mi smo u hotelu u centru Rodosa,koja plaza je dovoljno mirna i blizu da se stigne gradskim prevozom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je najlepsa Ladiko i Antoni Kvin, a mozete do Kalitee, tu ima ona koja se placa ali pored imaju 3 besplatne uvale, pisala je Mikap u putopisu. Po meni su vam ove plaze najzgodnije obzirom da nemate kola.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od magistrale do Anthony Quinn zaliva ima vise od 1km vazdusne linije, do Tsampike takodje. Ne znam da li bus ide do samih plaza. I Kalithea je malo nepristupacna jer nije bas ravna. Faliraki je mozda najpogodniji jer je ravan, a plaza velika i pescana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam videla bus stanicu kad smo isli na Ladiko i Antoni, ne ide bus bas do tog zajednickog parkinga za obe plaze, nego stane malo dalje na putu. E sad ne mogu da tvrdim jer ne koristimo bus, ali sam stanicu sasvim sigurno videla. Najbolje se raspitati kod vozaca.

Izmenjeno (Putnica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26884
    Ukupno tema
    902086
    Ukupno poruka