shmizllica

Prtljag i licni prtljag

542 poruke u ovoj temi

Sta sme da se nosi u rucnom prtljagu a sta ne sme? Da li sme da se nose lekovi radi preventive kao sto je brufen,kafetin... alkohol zavoj i tako to... Posto sam videla na aerodromu da postoji neka pravila o unosenju u avion tecnosti.

Unapred hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sta sme da se nosi u rucnom prtljagu a sta ne sme? Da li sme da se nose lekovi radi preventive kao sto je brufen,kafetin... alkohol zavoj i tako to... Posto sam videla na aerodromu da postoji neka pravila o unosenju u avion tecnosti.

Unapred hvala.

Mozes da uneses sve lekove osim tecnih. Njih nosi u koferu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozes da uneses sve lekove osim tecnih. Njih nosi u koferu.

Hvala na informaciji. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od tecnosti mozes uz sebe da imas do pet bocica do 100ml. Na aerodromu uzmes kesicu sa zip zatvaarcem i stavis ih u nju. Nikako van kesice. Sad, mozda moze da se nosi i vise od pet, nisam sigurna. Mislim da je 5-6 po osobi.

Takodje savjetujem da se u kofer koji ide na prtljag, a ne sa vama u kabinu, stave kozmeticke makazice, grickalice, turpije, sve vrste nozica, zileta, igli, ziherica i sl... Ne nosite pistoljcice one djecije, jer znaju da ih oduzmu na rengenu.

Srecan put!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zavisi i na koju stranu ideš.

Klik!

Negde praktično smeš da uneseš šta ti padne na pamet, a na drugom aerodromu će da ti zaplene suvenir na bazi vode...

Takodje-srećan put!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hello svima :rolleyes:

Pakovanje je u toku... Ali mi je potrebna mala pomoc. Jel zna neko kolika sme da bude tezina rucnog prtljaga koji nosimo u avion sa sobom?

POZDRAV

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hello svima :rolleyes:

Pakovanje je u toku... Ali mi je potrebna mala pomoc. Jel zna neko kolika sme da bude tezina rucnog prtljaga koji nosimo u avion sa sobom?

POZDRAV

Najbolje da odes na sajt Jata, meni niko nije merio rucni prtljag ni u kom pravcu.... Bio je tezak da odvali rame zbog limita za ostali prtljag.... Vazno je samo da torba nije prevelika... Rucni prtljag sam nagurala u veeeliku torbu za palzu... Naravno pazi da nemas nikakvu tecnost u njemu pa ni maskaru... Ne brini bice sve savrseno.... Ja sam mislila da si se vec vratila :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na ovim našim letovima do Egipat ili Tunisa-ne vode računa o toj kilaži. Ni dimenzijama. Ona konstrukcija za proveru da li ti se koferčić uklapa u propisano-skuplja prašinu na terminalu. Inače u drugim zemljama se vrlo upotrebljava i nema šanse da te puste unutra ako koji centimetar pretekne...

Naročito nema pravila u povratku, sa sve onim nargilama i hoklicama i ko zna čime sve još...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I nekim cilimom ili tepihom :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hehe.... ko li se to i zbog čega javlja.

Avion na povratku iz tih krajeva liči na vozove iz indijskih filmova (nisam lično video!)

Samo što živi pilići fale da se šetkaju okolo po kabini...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Videcemo na sta ce liciti :unsure: .

Sutra putujem, pa kad se vratim, nadugacko i nasiroko o svemu

POZDRAV

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lep provod!!!

:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mene zanima da li bude nekih problema ako nosis lap-top?da li ga staviti u licni prtljag ili kako sta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakav crni prtljag, pa dа li ti imaš predstavu šta sve preživljavaju naše torbe kada se razdvojimo od njih?!?

Sve skupe i osetljive stvari isključivo kod sebe i pri sebi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da dopunim Nikolu S. Ako si nekada uzivo videla Jumbo Jet onda znas otprilike koliko je visok rep od zemlje. E pa sa te visine ga bace na asfalt ( mislim na kofer). Pa sad ako ti je Lap dosadio a u garanciji je ti ga spakuj u torbu, inace sve kod sebe sto rece Nikola.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905816
    Ukupno poruka