The Unbeliever

CLEOPATRA LUXURY MAKADI BAY

18 poruka u ovoj temi

Prošlog leta je navečer vozio  minibus iz hotela (uz prethodnu prijavu). Cena je bila 20 funti do centra Hurgade i natrag.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Odličan hotel, šteta što nema plažu. Mi smo bili u njemu pre dve godine i kupali se na plaži Iberotela, ali posle par dana počeli su da nam zabranjuju da idemo na njihovu plažu. Smeštaj i usluga extra, SPA izuzetan, ali kad se more povuče izgleda očajno.

Što se tiče specijalne obuće ja bih savetovao da je imate, ima ostataka korala, jedino ako ulazite u vodu ko po minskom polju (levo-desno). Ponton je OK, ali i za njega trebaju papuče, pošto se usijaju daske. Šteta što nisu napravili na pontonu deo sa ležaljkama, već svaki put kada idete u vodu treba da prepešačite 200m preko njega i nazad. Tako da smo se mi kupali uglavnom u bazenima. Idealno za one koji vole bazene.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

interesuje me par stvari pa bih zamolio nekoga ko zna da mi da neke smernice. Naime, planiram da u septembru sa devojkom putujem u Egipat (Hurgada) pa me stoga interesuje da li neko zna proverene lokalne agencije koje organiziuju izlete jer sam cuo i procitao da izleti kod njih umeju da budu jeftiniji dosta? Znam da je za dalje izlete tipa Luksor bolje ici preko agencije sa kojom si dosao, ali me interesuje za ronjenje i neke druge "manje" izlete... Pre svega pitam jer smo oboje studenti pa nam budzet nije bas pozamasan :D

Unapred hvala i pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906128
    Ukupno poruka