moskvic

Stomio, Ossa.

51 poruka u ovoj temi

U 17.8.2016. at 21:14, Bubica je rekao/la:

Neznam kada planirate da idete, j

Mi smo uplatili od 01 do 11.08 2017, preko booking.com, 325 eura za nas četvoro

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 8/17/2016 at 21:14, Bubica je rekao/la:

Neznam kada planirate da idete, ja merkam za sledeci jun preko booking.com-a za mene vrlo primamljivu ponudu Rooms & Studios Kampouri, solidne ocene, ne traze placanje unapred, ima prostora za eventualno otkazivanje bez nadoknade, a cena povoljna... Preko booking-a je u ponudi i  Efstathiou Mihail Studios and Apartments... eto moja razmisljanja i planovi krecu se u tom smeru...

Doduse, sada sam videla da je Kampouri promenio uslove placanja... ali, necu da se opterecujem... za sada sam zelela samo da iskoristim priliku i do detalja raspitam se o mestu, dok su svi na forumu, sledece leto je daleko. 

Ne znam da li si se vec odlucila gde ces ove godine, ali ako nisi, evo par utisaka iz smestaja koji si pomenula - Efstathiou Mihail Studios and Apartments... 

Krajem juna prosle godine  proveli smo 9 noci u ovom smestaju i utisci su pomesani. Elem, kao prvo, nocenje za nas cetvoro (2+2) smo platili samo 23 evra po danu, sto ne moze da ne utice na ocenu ovog smestaja. A ona je, kada se ne bi gledala cena, neka 6, ako su ocene od 1 do 10. Da se razumemo, sve je apsolutno cisto, gazda je i vise nego korektan (par pokloncica na odlasku, ljubazan, ali ne bas nesto sjajan sa engleskim, pa smo se dobro razumeli :) ), ali su sobe jako male, a kupatilo mizerno i staro (opet da napomenem, cisto). Kreveti su dosta udobni, terasa manje vise ok, ali ono sto je za mene bilo presudno da dam ovu ocenu ovom smestaju jesu - bube. Rusi ili Svabe, nemam pojma, ali svake noci smo se druzili, a ja najvise na svetu mrzim bube. Bolje da su mi zmije bile u sobi... 

Kuhinja je bila izdvojena, zajednicka za drugi sprat, sto mi je u prvi mah smetalo, a posle nesto razmisljam, mozda je tako i bolje, s obzirom da nije bilo drugih gostiju na tom spratu. Parking postoji ispred samog smestaja, onako na ulici, ali je uvek bilo mesta. 

Ono sto nam je takodje pomalo zasmetalo je nesnosna buka od motora, apsolutno svako vece i to do 3-4 ujutru. Ko ima laksi san, nece se dobro provesti. 

Eto, ako se setim jos necega, dodacu, a ako ko ima sta da pita, tu sam...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru ali mi smo se, u nasim planovima, potpuno okrenuli u drugom pravcu. Ovoga leta, posle sedam uzastopnih godina u raznim delovima Grcke, odlucili smo se za drugu drzavu i more.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobro bi nam dosle sveze informacije od ovog leta.
Hvala!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala obojici na odgovorima. Zavisi od vremena, ako bude kisovito moramo ga nekako ispuniti. Sad ne znam da li je najbolje resenje ici po kisi u soping. 

U Litohoro smo isli jos pre, prelepo mestasce. Mogli bi da odemo i do Pantelejmonasa, izgleda mi bas simpaticno na ovim slikama

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Стомио припада Тесалији али га нађох овде под Олимпска регија. Место је мало са прелеееепом пешчаном плажом идеалном за децу јер је плићак једно 100м и топлом водом.У месту постоје 3 маркета, месара, апотека, амбуланта, црква, 4 радње са потребштинама за плажу и 7-8 ресторана и једна пекара. По мом мишљењу сасвим довољно за оног ко тражи одмор у правом смислу те речи. За оне који желе да покажу своје нове тоалете, свакако није јер нема ко да им се "диви"?. Што рече моја колегиница :"Будва је Будва, то се скоцка и младо и маторо, то висеће минђуше...и сви на шеталиште". Е она би се сморила ко лептир. Смештај смо нашли на лицу места одмах до плаже трокреветна соба 50€ а кухиње којих има 4 су одвојене и четири собе користе једну кухињу. Пешкири се мењају на 5 дана, тоалет папир и сапун. 

IMG-20230725-WA0003.jpeg

20230722_071023.jpg

20230722_210722.heic

IMG-8cc5e559bd2443a466a7a5e9ba82260f-V.jpg

Izmenjeno (jvm)
Фотографије
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka