SrdjanNs

NEA PERAMOS

145 poruka u ovoj temi

Odlican opis, prosto te tera u istrazivanje ovog mesta...blizina Kavale je svakako dodatni plus, ali i relativno jednostavan pristup Tasosu. Divnooo !!! ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sav smestaj koji sam kontaktirao kao da je vec rezervisan,koji god datum da ubacim sve rezervisano a ni na mail niko ne odgovara.Da covek ne poveruje.Da li je moguce da su sve agencije zakupile...makar ovih 10-ak smestaja koje aam kontaktirao

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sad si vec kontaktirao za sledecu godinu?

A mozda i turista 011 podeli sa nama kontakt smestaja :bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa pokusavam da saznam neke detalje da se finansijski spremim,a I sto se tice odabira smestaja...cisto informativno:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Тако пролазе мала, скровита, слатка, упакована месташца... када неко одушевљен (не осуђујем!), одлучи да их јавно изрекламира.

Памет у главу за убудуће, а ово место ће догодине да буде друкчије, шта год то значило. :(

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izgleda da su Bugari zaposeli ovaj deo grčke obale i donekle Švabe.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

u levom delu, tj. na ovom kao prstu se vidi par uvala. Da li su to isto plaze?ili se sve to vodi kao Ammolofio?

Hm... Pošto si žensko, zaključiću da me ipak pitaš za poluostrvo u desnom delu slike ;)

Ne, mislim da te uvale nisu deo plaže Amolofi. Na tim plažama ima puno više velikog kamena u samoj vodi. Takođe, tu su veći talasi, tako da sam tamo viđao puno onih jedriličara i surfera. Celo to poluostrvo je bilo vrlo malo posećeno, sa putevima bez asfalta, maslinjacima i samo par (većih) vikendica. Inače, na samom početku poluostrva nalazi se tvrđava, koja je, u vreme našeg boravka u Nea Peramosu, bila zatvorena zbog obnavljanja.

@ Solo Capri: po celoj okolini Nea Peramosa mogu se videti znakovi za trajekt od NPa do Tasosa. Na žalost, ta linija već nekoliko godina ne radi :( Ja se nadam da će je nekada ipak vratiti, pa da zato nisu uklonili znakove.

@ ivan-bgd: što se tiče Bugara - u pravu si! Mislim da je možda čak i 90% stranaca u NPu bilo upravo iz Bugarske! Što se tiče Nemaca, ne sećam se da sam ih baš nešto primećivao. S druge strane, puno Grka iz tog kraja radi u Nemačkoj, pa zato ima relativno puno kola sa nemačkim tablicama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ ivan-bgd: što se tiče Bugara - u pravu si!

Ovo sam rekao jer vidim da na booking-u najviše oni komentarišu smeštaje a i relativno im je blizu da se spuste do samog mesta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jako interesantno mesto, ima li jos nekih informacija oko smestaja, da li je neko nesto nasao i po kojoj ceni ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam se prvo bila zainteresovala za Nea Peramos, ali je ponuda smestaja vise nego oskudna, a cene uopste nisu naivne. Najjeftinije smestaje smo dobijali za 50 evra, i to neke krsine od stanova, pocetak jula je u pitanju, apartman za 4 osobe. Ali ono je optimalno za 3 osobe, tesno je, izgleda prilicno jadno i socijalno. Na kraju sam odustala i nasla smestaj na Krfu za 40 evra. A ovde sve iole pristojnije ne moze da se nadje za manje od 55-60 evra, bar ja nisam nasla

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne bih da vam kvarim raspoloženje, ali taj deo zaliva oko Kavale i okolina, spada u industrijsku zonu i tu je negde i rafinerija, a na moru i naftne platforme. Nama su Grci rekli da se tu "ne ide na more".

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Po toj logici ni na Tasos ne treba ići, bar ne na zapadnu stranu.

Naftne platforme se vide sa obale.

Nikada nisam primetio bilo kakave naznake u vodi i na obali, da

se u blizini nešto petlja oko nafte.

Izmenjeno (putnik srećko)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A i kao što neko ovde napisa glavni gosti su, uz Bugare, upravo Grci.

Bio sam pre par godina nekolko dana u ovom mestu i slažem se sa gotovo svime što je ovde napisano. Jedino mi se čini da se malo preteralo sa epitetima ljupko, simpatično, interesantno mestašce. Ja sam ga doživeo kao obično, moderno mesto, bez kakvog posebnog šmeka, kakvih ima kolko hoćeš po Grčkoj. Inače, po meni je ok za letovanje, ima dovoljno restorančića, plaža Amolofi je odlična. Ko voli da obilazi okolinu nije daleko Kavala, Amfipolj, Filipi. Sve u svemu sasvim pristojno mesto.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne bih da vam kvarim raspoloženje, ali taj deo zaliva oko Kavale i okolina, spada u industrijsku zonu i tu je negde i rafinerija, a na moru i naftne platforme. Nama su Grci rekli da se tu "ne ide na more".

In the area there are many unorganized beaches in this part of Greece the seaside is sandy and uninterrupted for many kilometers. 1-2 km away from Nea Peramos is Ammolofi Beach - a beach with natural sand dunes and shallow water, Blue Flag awarded. It is several kilometers long, with a few beach bars and plenty of space.
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postoji li neka mogucnost da se nadje smestaj za 10 dana do 200-250e i kakva je plaza u Nea Peramos i u Nea Iraklitsa u poredjenju sa plazom u Nea Vrasni?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904680
    Ukupno poruka