Nata*

Skala

268 poruka u ovoj temi

Ja idem sa deckom u septembru u Skalu preko Vive. Bicemo u vili Galera. Kakav je smestaj? Jel treba da ponesem alkoseptol i dr. sredstva za dezinfekciju il su ok uslovi, hehe :razmislja: ?

Vidim da svi hvale vodu kako je cista i topla. A kakvi su uslovi za ronjenje, hm? Ima li sta da se vidi pod vodom sem peska :upecani: ?

Kad u septembru idete? :) mi idemo prvog u Casa D` Ionio :)

Izmenjeno (Nacili)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li neko putuje u Skalu 20.08. ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja idem u ponedeljak prvi put tako da ne znam nista,ali cim stignem saljem informacije direkno sa terena,ali trebalo bi da je smestaj ok

Ocekujem povratnu informaciju :)

Kad u septembru idete? :) mi idemo prvog u Casa D` Ionio :)

Mi idemo u sledecoj turi, 11.septembra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila "Galera" nudi vrlo skroman smestaj, sa vrlo skromnim namestajem. Nadam se da niste od onih koji puno ocekuju za male pare ;) Cajna kuhinja sa najosnovnijim posudjem i tosterom, verovatno ste vec videli slike na sajtu agencije. Kupatilo minijaturno i u okviru njega minijaturni deo za tusiranje. Tus radi ok. U sobi postoje fen i televizor sa par grckih kanala. Jedino sto je veliko je terasa, bar nasa je bila velika, dvostrano orjentisana. Vidim da se na drugoj temi o Kefaloniji pominje kao relevantan podatak broj raspolozivih stipaljki, eto u nasoj sobi ih je bilo sest :)

Sobe su na spratu, a u prizemlju je (skup) restoran. Sobarica je bila jednom, na polovini naseg boravka. Smece izbacujete sami, kante su na hodniku.

Postoje dve wi fi konekcije, obe sa istom sifrom koja je ista kao i broj telefona vile. Broj cete naci napisan cim udjete. Signal u sobama je solidan, ali definitivno najbolje hvata na dvosedu u hodniku :)

Polozaj vile je odlican, u mirnoj ulicici koja izlazi na glavnu. Do mora zaista ima stotinak metara, kao sto pise u prospektu.

Srecan put!

Izmenjeno (Clara)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Machony, idem sa deckom u Skalu, tamo smo kao i vi od 12-og avgusta... I mi hocemo da uzmemo rent-a-car da obidjemo ostrvo i da podelimo sa nekim troskove :)

Extra možemo da se nadjemo kad dođemo u Skalu ili kad krenemo kod Sava centra. Bićemo u vili Mi Abeli. Idemo preko Aqua travel-a.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na opisu!!!

Vec sam zakljucila da su tamo svi restorani skupi. Sto se smestaja tice bitno mi je da je suvo i cisto, a prezivecemo nekako tih 10 dana bez djakuzija :cool:

A kakva je voda? Odnosno pod vodom... Cula sam da je na nekim plazama malo plicaka i da je odmah duboko. Ima li sta da se vidi ispod vode sem peska?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo ja da odgovorim. Plazom smo na prvi pogled bili malo razocarani, jer je atipicna za jonska ostvra. Vise mi lici na crnogorske plaze....pesak prosaran sljunkom, voda tamno zelena i plava. MEdjutim, plaza je ogromna, oko nas nije bilo nikog na 15 metara u spicu sezone. MOze se cak naci i prirodan hlad. ZA one koje vole ima li lezaljki, ali sto je najbitnije i delova plaze gde nema lezaljki (sto licno preferiram). Voda je kristalno cista, sa puno ribica i u 90% slucajeva bez talasa. Posle par metara je vec preko glave, tako da nema puno plicaka, ali malo dalje od obale je jetan potez kamenja za travom, za one koji vole da rone tu se svasta moze videti. POsle tok poteza koji nije puno veliki,ostaje samo pesak i plavetnilo :D

Sto se smestaja tice, najbolje pozicije imaju Mihalis i Anti. Ujedno po meni i najlepse vilse (uz ogradu da nisam bio u Aretiju, koja ima najlosiju poziciju i bas je daleko od mora) Galera je blizu pomenutim vilama, ali je smestaj po meni losiji nego u pomenutim vilama. Mi smo vili Mihalis imali apartman sa dve terase, odvojenom kuhinjom. Sobu su cistili na svaka 3 dana.

Za giros nemojte da slusate vodice, najbolji giros je Guorgious (ako sam lepo napisao, pisalo dosta ljudi, ulica od crkve levo)...giros u MAkisu ne bih preporucio, jer zapravo i nije giros, vec tanka bela vesalica ( a svi vodici preporucuju).

I ljudi, obavezno idite u Sugar Lemon, pored parkica je, levo od ionion marketa. NAjbolja poslasticarnica u kojoj sam bio. Vafel je skup (6,8 evra) al bar jednom probajte. I picu obavezno.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...Skala je toliko malo mesto da ništa ne može biti daleko...bila sam u vili Areti- odličan smeštaj...sve je novo i čisto, sef u sobi je besplatan, a unutar njega nalazi se šifra za wireless...stalno su nam iznosili smeće, par puta menjali posteljinu i peškire, donosili nam toalet papir...gazde stanuju u potkrovlju vile i zaista su se trudile da gostima ništa ne fali...gazda je, inače, vozač autobusa, pa smo od njega prikupljali informacije o gradskom prevozu........meni je na moru najbitnije da je voda čista i plaža velika....ne volim baš da preskačem tuđe peškire kada ulazim/izlazim iz vode...Skala je idealna za odmor-za one koji vole mir i tišinu...ove godine sam bila u Laganasu (Zakintos) koji, osim noćne zabave, ne pruža mnogo toga...plaže su pune smeća, gužva je na njima, a more se zbog sitnog peska začas zamuti...ne mogu da kažem da sam se loše provela, ali između ove dve destinacije biram Kefaloniju- Skalu...i tamo ću se sigurno vratiti- nekad....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Istina da je Skala mala i "sve je tu"...ali stojim pri stavu da je Areti na najgorem mestu i ne bih isao tamo. Licno ne volim da se przim na plazi, narocito ako sam u julu na moru, tako da svakog dana oko 12 idem malo u park, pa u sobu do 16h kad se vracam na plazu. Mnogo bi me mrzelo da idem uzbrdo do vile Areti po najvecem vrelcu. Ovo sto si pisala za gazde, takav je gazda u vili Anti. Ekstremno ljubazan, sve je cisto, stalno menjaju posteljinu. Devojka iz agencije nam dala sifru za njegov licni wifi, pa smo mi iz vile Mihalis dolazili u Anti i sedeli na stepenicama vile da koristimo net. On kad je to video, odmah doneo dve stolice i postavio da ne sedimo na betonu. Stolice su stojale tu sve do poslednjeg dana, a znao je da nismo smesteni u njegovoj vili. Mihalis i Anti su 100 metra od najlepseg dela plaze. Ubedljivo najbolja pozicija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na opisu!!!

Vec sam zakljucila da su tamo svi restorani skupi. Sto se smestaja tice bitno mi je da je suvo i cisto, a prezivecemo nekako tih 10 dana bez djakuzija :cool:

A kakva je voda? Odnosno pod vodom... Cula sam da je na nekim plazama malo plicaka i da je odmah duboko. Ima li sta da se vidi ispod vode sem peska?

ima da se vidi dosta ponesite masku, disalicu, i nesto malo hrane i mozete da hranite ribice, male i velike i da uzivate kao da ste u ogromnom akvarijumu. voda cista bistra, vidi se prefektno na dnu sve.za svaku pohvalu

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko putuje u Skalu 20.08. ?

Idem ja sa curom, tamo smo od 23.08. Da li bi uzimali neki rent a car pa da se izdelimo?

Izmenjeno (Diabola Diabolic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste li u vili ARETI? Zainteresovani smo za iznajmljivanje vozila

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste li u vili ARETI? Zainteresovani smo za iznajmljivanje vozila

Imas poruku u inboxu od mene. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam sa curom u Skali od 23. ako ima nekog zainteresovanog za renta a car na par dana. Mi smo u vili Elena

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam sa curom u Skali od 23. ako ima nekog zainteresovanog za renta a car na par dana. Mi smo u vili Elena

Polazak 22.08. preko aque?

[email protected] javite se pa da se izdogovaramo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka