Nata*

Skala

268 poruka u ovoj temi

ima nas jos koji smo na Kefaloniji od 1.sept preko Vive... Samo treba docekati....Prikupljanje svih potrebnih informacija u toku :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U kojoj ste vili? :D

Ihhh treba docekati 1. septembar :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Casa d'Ionio, ona nam je delovala najbolje a i ima odlicne ocene na bookingu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

casa d`ionio odlican izbor.pozdrav iz skale

pitate sta vas zanima,tu smo jos par dana.

vila opremljena u samom centru grada tj sela.

tacno prekoputa crkve,ima nekih 100m do parka i jos 100ak metara da ulaska u more.u glavnoj ulici,gazdarice sjajne,internet,tv,svaki dan ciste.inace imaju i butik sopstveni ispod apartmana.za svaku preporuku,cena minimalna za kvalitet koji nude.svaki dan ciste sobe,terasa sa pogledom na glavnu ulicu i more.

vila galera,odmah iza coska u paralelnoj ulici sa glavnom,nekih 50m blize plazi.ispod galera apartmana poznati restoran.prepuna nasih gostiju.vodici sjajni svi.super je hotelapartamni oceans view,malo iznad nekih 100ak metara galvnom ulicom.

ako vas nestointeresuje,pitajte.

95% gostiju englezi,5% srbi,po neko jos zaluta od drugih nacija

pozdrav iz skale,dok se ceka sledeca fudbalska utakmica

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

LJudi mislim da idem u kefaloniju (skala) 12-tog septembra.Kakvo je tad vreme ima li neko iskustva? Dal da izaberm kafaloniju ili zakintos vazno mi je gde je toplije jel bi teo da vise vremena provodim u kupanju a nemogu ranije da odem nikako. ( od 6-tog septembra pa nadalje)Jel zna neko nesto vise o vili galera to sam naso preko viva travel 175 eur sa avio prevozom deluje mi povoljno al se bojim zbog vremena ako ima neko neku bolju destinaciju za grcku u ovom periodu nek pise al da nije skupo do 200 eur moze i busom nemora avio prevoz.

kefaloniju definitivno

ima izleta obostranih tako da mozes da kombinujes brodom,kao i lefkadu i itaku.brodovi idu direktno iz skale za itaku, zakintos,i obilazak oko kefalonije.cena 32e za odrasle,za decu 20evra.za engleze cena 38do 40evra zavisno od agencije

Izmenjeno (zdrale77)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Caoooooo drugari.

Imam par pitanja vezanih za Skalu. Skontala sam po utiscima da je mirno mesto sa velikom plazom. Interesuje me sadrzaj na plazi, sto se tice kafica? Ima li toga, ima li neke muzike ili skroz tisina? Koliko se naplacuju lezaljke i ima li upravo varijanta pijes pice ne placas lezaljku(ukoliko ima kafica)?

Kako se krecu cene kafee,sokova,piva,girosa... Sta ima po tim radnjicama? I koji je fazon uvece? Setnja,vecerica ili imaju neki barovi? Kakvi su restorani i cene u njima?

postoje plaze sa kaficima koje su uredjene.glavna plaza ima i spasioca i obelezena je zastavicama.spasilac na plazi devojka,levi deo plaze slobodan za peskire i suncobrane,desni deo metaxa beach kluba sa lezaljkama,ovij dana su bili za ceo komplet dve lezaljke plus suncobran 6 evra,na svim ostalima a ima ih dosta je 5 evra.iz centra skale od crkve do trga sa fontanom se dolazi za 3minuta,koje je namalom uzvisenju do borove sume gde se nalazi deciji parkic za zabavu.do plaze se spusta stepniccama oko 40ak na plazu koja je veoma siroka,mesana pescano sljunkovita.sitan sljunka i pesak.ulazak u vodu sitan sljunak,a na metar dubine najfiniji pesak.desno od metaxa cluba tri ili cetiri uredjene plaze i fish restoran.levo najmanje deset takvih sredjenih plaza i deo za zabavu za iznajmljivanje.pored puta za poros,veliki broj vila sa uredjenim bazenima,prostorom za zabavu,ali je genralno mirnijeg tipa.vise je za setnju ,veceru,krstarenje,nema diskoteka i klubova.odicno locirano/kolima do mirtosa 1h20min,do argostolija oko 50min,do porosa 10min. brodom do fiskarda 1h20min,do itake 1h,do zakintosa 1h. pogledajte sajt crusie capetan vangelis.za svaku pohvalu.

ako pijes pice ne placas lezaljke, vazi naravno.

kad ides glavnom ulicom sa leve strane npr.sedam restorana,dve suvenirnice,dva butika,nekoliko marketa.sa desne strane 5do6restorana,turisticke agencije,rentacar,zlatara,bozo giros,solomos market,zgrada uprave,skola,crkva,decijinpark,kafe,prodavnica,apartmani,studio.ima i kladionica za one koji prate svetsko u fudbalu,iznad restorana apostoli paraleno sa glavnom ulicom.

bus ide do porosa i argostoslija/

cena karte u jednom pravcu 4,5evra.polasci iz skale u 6h ujutro i 9ujutro .povratak iz argostolija u 14h.klimatizoavni busevi putuju 1hdo 1h15min.svraca samo u katelios,ostalo samo uzsput staje.

na ulazu u argostoli ima i lidl i carrefour.

cene u skali jesu vece za nesto,zavisi sta vas interesuje.

giros 2do2,5evra, coca cola u solomosu 1,5l je 1,65evra,a od 2l 1,80evra.kafa 100god 1,25evra do 1,80,kao kod nas grand ili doncafe. u cafeu zavisi od lokacije.ima sjajnih restorana.rade do 11.30h prodavnice, kafane tj restorani dok sene zavrse utakmicena svetskom u fudbalu.sinoc bilo puno igrali englezi.

mleko od1l od 1,25do1,6evra.magneti od 15,do3evra.voda 5l od 1,5do1,8evra ili pakovanje 6x1,5l zagora 1,8evra.kiselo mleko vea casa 0,95evra.

npr. u makis gril kod hotela ocean view gde ide najvise nasih ljudi ima meni nasrpskom,tako da ne brinete.

sva glavna jela n ameniju 5,8evra (meso,pomfrit i salate) ako musaka,mesano meso,fileti bakalara,sabljarke,piletina i drugo.

cipura,snicla,pileci file,grilovano pilece,burger,raznjici.giros pita 2evra,raznjici od povrca 2,5evra

grcka salata 4,5evra.predjela od 2do3evra.

grcki specijalteti kfalonijska pita sa mesom 5,8evra, musaka,cufte u sosu,rolovana piletina,......

sladoledi industrijski algida,i drugi od1 do 2,5evra

na tocenje ili kugle manji od 1,8do2,2evra, a veci od 3do3,5 evra.

kreme za sunanje od 7 do 15 evra.ima lekaranekoliko zavisi koje ste osiguranej uzeli i preko koje agencije.

suncobrani od 6,7evra do 15evra. torbe za plazu od 5 do 20 evra.odlicno je za porodice sa decom, srednje i starije generacije.za one mladje zeljne provoda i zurki, treba otici u drugo mesto najbliza diskoteka 4km.ko voli da vozi,putevi su idealni za one zeljne uzbudjenja puno krivina i uski putevi.najbolja kombinacija rentacar i krstarenja,jer ne moze da se pridje putem do svih plaze, a ima ih ne znam im se broj.

kefalonija super, itaka takodje sjajna.

sve preporuke,odlican lokacija i zbog blizine itake,zakintosa i lefkade.sve povezano brodovima i trajektima.

pozdrav iz skale

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

casa d`ionio odlican izbor.pozdrav iz skale

pitate sta vas zanima,tu smo jos par dana.

vila opremljena u samom centru grada tj sela.

tacno prekoputa crkve,ima nekih 100m do parka i jos 100ak metara da ulaska u more.u glavnoj ulici,gazdarice sjajne,internet,tv,svaki dan ciste.inace imaju i butik sopstveni ispod apartmana.za svaku preporuku,cena minimalna za kvalitet koji nude.svaki dan ciste sobe,terasa sa pogledom na glavnu ulicu i more.

vila galera,odmah iza coska u paralelnoj ulici sa glavnom,nekih 50m blize plazi.ispod galera apartmana poznati restoran.prepuna nasih gostiju.vodici sjajni svi.super je hotelapartamni oceans view,malo iznad nekih 100ak metara galvnom ulicom.

ako vas nestointeresuje,pitajte.

95% gostiju englezi,5% srbi,po neko jos zaluta od drugih nacija

pozdrav iz skale,dok se ceka sledeca fudbalska utakmica

Hvala na ovim informacijama,mi smo prvobitno jos na sajmu reyervisali vilu galera ,medjutim smo se prebacili u casa d'ionio jer nam se vise dopada :D

Jel ste vi iznajmljivali nesto za obilazak ostrava? Mi planiramo skuter da iznajmimo,kakve su im cene ? :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Casa d'Ionio, ona nam je delovala najbolje a i ima odlicne ocene na bookingu

Majacoka i mi smo u toj vili :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdrale hvala puno na detaljnim informacijama. Sada nekako lakse iscekujemo sept. Mi planiramo da iznajmimo auto na 3/5 dana pa da se vozikamo, mada i ovi izleti brodom su nesto sto moramo overiti :) Nacili druzimo se onda ;) nadam se da ce se englezi izludovati do sept i da ce ih biti u manjem broju...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sto vise dana uzmete kola,jeftinije, sa gorivom u

proseku ispadne oko 45evra dnevno.skuteri,nisam pitao.idem sada na plazu,pa cu vam javiti

bicikle su 10 evra za jedan dan a 8 evra ako se uzme na vise dana.blizu su poros 12km i katelios 7km, pa mozda odem biciklom da proverim.ovi ovde englezi su mirni ko bubice, oni na palma de majorki divlji,jer su mnogo mladji.

Majacoka i mi smo u toj vili :D

viva ovde ima 2 sobe u casa d ionoio 13 i 14 na prvom spratu.mozda iznajme i vise sve zavisi od interesovanja. u galeri ima mnogo vise nasih soba, kombinovano sa aviona i busa ture od vive,robinson i aqua travel.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na ovim informacijama,mi smo prvobitno jos na sajmu reyervisali vilu galera ,medjutim smo se prebacili u casa d'ionio jer nam se vise dopada :D

Jel ste vi iznajmljivali nesto za obilazak ostrava? Mi planiramo skuter da iznajmimo,kakve su im cene ? :D

nismo iznajmljivi rent a car, ne mozes sve da stignes, a definitvno ce morati da se ponovi 11 dana je nedovoljno da se sve vidi.

pokupiucu flajere i cene za skutere,pa cu javiti.uglavnom uzimaju kola,skutere redje, kao i bicikle.ima dosta turistickih agencija koje organizuju ture,pogotovu engleskih.najvise vidjam CBR rent a car.

mali je problem za engleze,jer su navikli da voze levom stranom, pa im ovde bude malo nezgodno,poogotvu se vidi kada se parkiraju.budi na oprezu prilikom voznje,kada vam dolaze u susret.

pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno Zdrale :-) ne moras da se cimas oko letaka za skutere,reko ako znas slucajno cene,necu da te obavezujem

:-) pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

skuteri minimum tri dana iznajmljivanje po ceni od 45evra,za vise dana pada cena

rent a car 3 dana 110evra, 5dana 150evra

kafa u kafeima irestoranima 2do3,5evra, pivo 2,5do5evra, sokovi razni 2do2,5evra

kokteli od 4do7evra.ima samo engleskih izdanja novina.internet kafe nisam video,svaki apartamn ima sopstvei wifi

pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na detaljnim informacijama :dance:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdrale hvala puno na detaljnim informacijama. Sada nekako lakse iscekujemo sept. Mi planiramo da iznajmimo auto na 3/5 dana pa da se vozikamo, mada i ovi izleti brodom su nesto sto moramo overiti :) Nacili druzimo se onda ;) nadam se da ce se englezi izludovati do sept i da ce ih biti u manjem broju...

Naravno,druzimo se :) Ma meni ti englezi ne smetaju,prosla sam ja vec to sa njima pre dve godine u Laganasu :P sad treba samo docekati taj 1. septembar :dance:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906048
    Ukupno poruka