Nata*

Skala

268 poruka u ovoj temi

@Golubica, koja je bila cena iznajmljivanja automobila u Skali kada ste Vi bili na letovanju?

...mi smo bili u predsezoni (druga polovina juna) i moram priznati da je iznajmljivanje auta bilo preskupo za naš pojam... primera radi-iznajmljivanje najjeftinijeg vozila (koji nema klimu) bilo je 40e, pod uslovom da vozilo iznajmite najmanje na 3 dana...to bi nas, znači, koštalo 120e i još bi platili utrošeno gorivo...ako vam kažem da nas je smeštaj za 10 dana koštao 59e (po osobi)- procenite da li je skupo, ili ne......za onoga ko želi baš da obiđe Kefaloniju 3 dana je malo...za one koji bi samo malo prošetali okolinom 3 dana je mnogo (mislim na iznajmljivanje).......i da napomenem: putevi su (pre ovih silnih zemljotresa) bili novi i dobri, ali krivudavi sa puno oštrih krivina i uspona (i obrnuto)....put Skala- Argostoli vodi kroz planine, pa je preporuka da se pazite provalija i odrona...moj je savet da ne vozite ako niste vešt vozač...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

118 eura dnevno ili za 10 dana?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...za 10 dana...mada sada vidim da je ista vila ove godine od 10.06. svega 49 e za 10 dana po osobi, pa mislim da sam možda i pogrešila...moguće da je i prošle godine bila ta cena....ne mogu sa sigurnošću da tvrdim...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na informaciji u vezi cene iznajmljivanja automobila. Mislim da su cene u Lasiju malo nize i da cemo uspeti da u istom periodu nadjemo auto za oko 30 eura dnevno mozda i nize uz malo cenkanja. Prosle godine na Lefkadi krajem maja smo nasli auto za 22 evra po danu. Sto se tice puteva, na Lefkadi smo prosle godine imali iskustvo sa putevima koji su koliko vidim dosta tezi za voznju nego na Kefaloniji tako da mislim da voznja ne bi trebalo da predstavlja problem.

Izmenjeno (Bojan84)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Onda je Skala bukvalno džabe u tom periodu a verujem da nije skupa ni u sezoni. Nisam za to znala.

Mi smo išli 2009 god. u obilazak Kefalonije (sa Lefkade) od Fiskarda do Argostolija i putevi su bili dobri ali malo stariji. Krivine su iste samo na Kefalonjiji sam imala osećaj kao da sam tri puta višlje od mora nego na Lefkadi :) Posle te vožnje spust do Gialosa je bio mačji kašalj ...Meni je bilo malo zastrašujuće ali to je samo moj utisak jer se malkice plašim visine i provalija ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiram ove godine letovanje na Kefaloniju, pa me zanima kada zalazi sunce na plazi Skala?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...pa zavisi u kom periodu ideš...prošle sam godine bila početkom juna (oko 10.)...i čini mi se (proveriću još) da je sunce zalazilo tek oko 22 časa po grčkom vremenu (21 sat po našem).......a u Skali nećeš videti zalazak sunca zbog samog položaja mesta....ono zalazi negde iza planina....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kakva je situacija ove godine sa skalom, posle zimskih zemljotresa. nadam se da su uspeli da se oporave.

interesuju me izleti iz skale. da li ima bus tura obilazak ostrva ili vecernji izleti do argostolija?posto sam iz listanje svih foruma video da ima samo jedan busjutranji i povratak popodnevni.

Izlet na zakintos iz skale?kakve su cene?sta obuhvata,koaj mesta na zakintosu(beZkintos-u)?

za izlet na itaku, da li se ide iz skale, porosa ili ipak mora na sever do samija?koje su cene bile?koliko traju izleti?

unapred zahvalan

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...svakako će vam naša agencija (ako idete preko agencije) ponuditi par izleta, ali te izlete organizuju samo domaće agencije...tako da, bilo brodom ili autobusom, ići ćete sa engleskim turistima...da budem iskrena, nije mi bilo prijatno u njihovom društvu...sreća, na plaži ih uopšte nije bilo jer se njihov odmor uglavnom svodio na : kafana-dremka-kafana......autobus za Argostoli ide samo u 5 (ili 6) i 9 sati, sa povratkom u 14:30 i to samo radnim danima....u ponudi je bio večernji odlazak u Argostoli (povratak u ponoć), ali on zavisi od broja zainteresovanih turista.......cene su uglavnom visoke ako se oslonite na naše agencije (koje su samo posrednici)....bolje vam je da se sami raspitate i obiđete domaće agencije...ako ste vešti u dogovaranju možete spustiti cenu...ako pričate na engleskom jeziku potrudite se da domaćini shvate da ipak niste Englez....za njih je uvek sve skuplje i zbog njih je u Skali sve skupo..............svi izleti traju skoro pa- čitav dan, jer ništa nije blizu Skale....i uopšte nisu za porodice sa decom.......ništa novo nisam rekla, ali se nadam da sam bar malo pomogla ......lepo se provedite!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od 13. juna sam sa devojkom u Skali. Ako neko u tom terminu zeli da zajedno iznajmimo rent-a-car, neka se javi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prenesi utiske kada se vratite :) ja sam tamo sa deckom od 1. septembra :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Caoooooo drugari.

Imam par pitanja vezanih za Skalu. Skontala sam po utiscima da je mirno mesto sa velikom plazom. Interesuje me sadrzaj na plazi, sto se tice kafica? Ima li toga, ima li neke muzike ili skroz tisina? Koliko se naplacuju lezaljke i ima li upravo varijanta pijes pice ne placas lezaljku(ukoliko ima kafica)?

Kako se krecu cene kafee,sokova,piva,girosa... Sta ima po tim radnjicama? I koji je fazon uvece? Setnja,vecerica ili imaju neki barovi? Kakvi su restorani i cene u njima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

LJudi mislim da idem u kefaloniju (skala) 12-tog septembra.Kakvo je tad vreme ima li neko iskustva? Dal da izaberm kafaloniju ili zakintos vazno mi je gde je toplije jel bi teo da vise vremena provodim u kupanju a nemogu ranije da odem nikako. ( od 6-tog septembra pa nadalje)Jel zna neko nesto vise o vili galera to sam naso preko viva travel 175 eur sa avio prevozom deluje mi povoljno al se bojim zbog vremena ako ima neko neku bolju destinaciju za grcku u ovom periodu nek pise al da nije skupo do 200 eur moze i busom nemora avio prevoz.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam za Kefaloniju,ali ja sam bila pre 2 godine na Zakintosu u septembru i jedan dan mi je bila kisa,takodje sam i prosle godine bila na Lefkadi takodje u tom periodu i nijedan dan nije bilo kise,pa se nadam da je tako i sa Kefalonijom,ja takodje idem ove godine od prvog septembra preko Vive travel....Inace 2011.godine sam bila na Krfu i samo jedno vece je bilo nevereme i sutra je moglo da se kupa....Moje iskustvo sa Jonskim ostrvima u septembru je stvarno lepo....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906047
    Ukupno poruka