Nata*

Skala

268 poruka u ovoj temi

Bas taj. Cujemo se

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala vam svima na lepim i detaljnim opisima....

Samo jedno pitanjce, niko nije pomenuo da li primaju kartice po restoranima i marketima?

Unapred hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako nekoga zanimanju sveze informacije,slobodno pitajte,dok ne nadjem vremena da opsirnije napisem o istima :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako nekoga zanimanju sveze informacije,slobodno pitajte,dok ne nadjem vremena da opsirnije napisem o istima :)

Kakvo je vreme, voda, ima li ljudi? Ako sam dobro razumela ti si tamo trenutno? :blink:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dosao sam juce.Vreme izuzetno,30-ak stepeni,duva vetric i nikada nije preterano vruce,a smatram da je klima odlicna na Kefi.Voda pri ulasku deluje hladno ali cim malo zaplivate,izgubite osecaj za hladnocom :glupipapir:

Ljudi ima,na plazi preferiraju Italijani,a po gradu Englezi,mada mislim da ce ih biti sve manje,jer spic sezone prolazi...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, niko nije pisao koliko se putuje autobusom od Beograda do Kefalonije. Preko 20 sati, zar ne? :kapetan:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

planiramo sosa i ja da idemo u Skalu, od 21-og septembra. Nazalost nismo mogli da dobijemo odmore ranije (ah ti privatnici)... Pretpostavljamo da cemo izbeci velike vrucine ali i guzvu :). Procitao sam redom sve strane ali nisam nasao podatak, da li i gde ima najblizi bankomat, kao i da li u samoj Skali primaju kartice. Iz dosadasnjeg iskustva smo shvatili da Grci vole samo solarno placanje, ali nadamo se izuzetku :).

Hvala na informacijama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bankomat ima na desetak mettaraod vile galera(inace najgori smesta u skali),putuje se oko 20 sati,i sat ipo trajaktom

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zasto najgori smestaj? :zid:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na Jonskim ostrvima nisam jos zatekao pakao temperaturu...a bio sam i u najgorem spicu.

Ja sam krenuo iz Jagodine oko podne..a u 7 ujutru smo cekali trajekt, a to je meni kao da sam stigao

Izmenjeno (Fisi)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svim forumasima...mi smo smesteni u vili Areti,cista,peskiri i posteljina se menja,gazdarica ulazi skoro svakodnevno u apartman i cisti ga,imate sef u spavacoj sobi,mi imamo cetvorokrevetni apartman,odvojena spavaca soba,velika,dnevna soba,takodje velika,i dve terase....od kuhinjskog pribora nedostaje par sitnica,rende,mutilica za nes,ali je ja uvek nosim....posudje novo....stavrno nemamo zamerke na vilu nijednu...wifi imamo u sobi,nekada jaci signal,nekada slabiji...i sve pohvale za devojku koja radi za agenciju Robinzon,stanuje u vili,Marija......e sad da je udaljena od plazse jeste,ali nije toliko daleko verujte,preko puta je vila Paradiso,a ukoso od nje,pored vile Paradiso je i Vila Ocean View,tako da verujte nije toliko daleko....Skala je lepo,malo mestasce,jeste brdovito,ali se brzo naviknete...mi smo tu tek pet dana,obisli smo par daljih plaza...ali vec znamo da i sledece godine dolazimo na Kefaloniju,posto je ovo ostrvo zaista carobno....zamislite krecete iz mesta,temperatura oko 28 stepeni,prelazite oko 30 km,penjete se na planinu,prolazite izmedju njih,ko da smo na tari,temperatura pada na 16 stepeni,pogled preleppp,pa se spustate na plazu....temp raste i stizemo na plazu Antisamos,zaista je neopisivo lepa,nikada slike to nmg da pokazu...ma verujte,za ovih pet dana provedenih na Kefaloniji,imamo zelju da ostanemo zauvek....ja se izvinjavam,ako sam malo vise oduzila ovaj post,ali sam htela da podelim sa Vama nase utiske....veliki pozdrav ......

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...i mi smo prošle godine bili u vili Areti...proveli smo se odlično...bili smo na spratu -soba kod stepenica za potkrovlje...dole je bio ograđen prostor za rotvajlera Rudija...svakoga dana smo se suprug i ja družili sa njim...jeste li ga možda videli???...mislim da sam već postavila ovde na temi njegovu sliku...baš bi volela da znam nešto o njemu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

e drago mi je da delite nase misljenje o vili Areti...pas je ziv,zdrav,i mi ga obozavamo,posto imamo maltezera od deset meseci...presladak je Rudi i bas je dobrica....pozzzz iz vetrovite,ali tople Skale...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pisite kako je bilo u skali, oni koji su najsveziji sa informacijama. bas me zanima kako eje u septembru, s obzirom da smo mi bili sredinom juna.

verujem da ste se odlicno proveli i uzivali

pozdrav za sve strmuf KEFALOnce

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo prva polovina septembra i bilo nam je stvarno prelepo iznajmili smo skuter na 5 dana obisli skoro celo ostrvo,sto se tice cena ne znam kakva je situacija bila u julu ali cene su bile jace kada smo bili,jer su ipak prilagodjene britancima i italijanima,posto ih najvise ima....sto se vremena tice pa ovako bilo je kise,ali je to sve bilo nesto kratkotrajno,tako da nije nista sttrasno,pitajte jos ako vas nesto zanima :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906105
    Ukupno poruka