jagodinka

ALEKSANDROPOLIS

48 poruka u ovoj temi

Ima li koga da je u poslednje 2 ili bar 3 godine bio u nekom od Hotela Grecohotel Egnatia ili u Ramada Traki hotelu, da li se šta promenilo u odnosu na zamerke od nekoliko godina pre koje su putnici izneli ovde? Vrlo smo zainteresovani, cene zaista povoljne, na fotografijama mi deluje prelepo onaj bazen s pogledom na more u Ramadi, i taj hotel je povoljniji u odnosu, recimo, na Astir i Egnatia. Interesuje me, ima li negde neko šetalište uz more, čini mi se da to nije pomenuto? ?⚓

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi idemo ove godine u Ramada Plazu pa ako je neko bio 2022 lepo bi bilo da podeli utiske. Ja cu ih sigurno ostaviti kada se vratio. 

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nažalost hotel smo morali da napistimo posle samo 2 nocenja zbog požara koji je zahvatio cenu regiju. Alarm nas je probudio u 2 noću i na recepciji su nam rekli da moramo da se evakuišemo što pre. 

Do tada mogu da kažem da je hotel lep, održavan i čist. Bazen je takođe lep, malo hladnija voda, more nije kao na Sitoniji ali je čisto. Vetrovito je dosta. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni i veoma, veoma udobni. Sobe su takođe lepe.

I stvarno mi je žao što smo morali tako da rano odemo.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905038
    Ukupno poruka