miroslavm

Zasluzen odmor bez nametljivih prijatelja

27 poruka u ovoj temi

na more idemo ja i muz sami odkako su deca narasla i idu bez nas...ne volim da idem na more cak ni sa najboljim prijateljima...jednostavno te neke svakodnevne navike su nam razlicite a na odmoru sve dolazi do izrazaja...i volim tih deset samo nasih dana...

svakog proleca idem na evropske ture sa drugaricom i slucajno okupljenim drustvom iz naseg grada...e to volim...bude nam bas lepo....ali nazalost osipamo se uglavnom zbog finansijskih prepreka.

ne volim na moru da upoznajem nove ljude. nista mi to ne znaci...kad se vratim kuci svejedno zaboravimo jedni druge veoma brzo... ali dragi voli... to mu je bas merak...

i dobra tema je kako otici na odmor sa onima do kojih ti je stalo. ja bih tako rado u maju sa mojim kumama bliznakinjama iz srednje skole na krf u maju...ali one su postale bake i sada imaju druge prioritete..nas tri posle trideset godina od mature...e, to je moj merak...

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
Pre 17 sat, lidija22 je rekao/la:

Meni se uvek pricinjava da vidim forumase,gde god da letujem:hahaha::hahaha:Kao da vrebaju iza svakog ugla i cekaju da mi daju neku informaciju iz prve ruke.Mora da je paranoja u pitanju:retard::retard:

Ja se, npr, nekad zapitam, ima li u ovom mestu ( tom gde sam otputovala), sada neko sa ovog ili nekog drugog foruma :D

Pre 14 sati, sandraivlada je rekao/la:

i dobra tema je kako otici na odmor sa onima do kojih ti je stalo. ja bih tako rado u maju sa mojim kumama bliznakinjama iz srednje skole na krf u maju...ali one su postale bake i sada imaju druge prioritete..nas tri posle trideset godina od mature...e, to je moj merak...

Znam da zvucim grozno, ali mene bas to nervira, zasto bi bake morale da menjaju svoj zivot, samo zato sto su to postale? Deca imaju roditelje, koji ih cuvaju,a bake treba, kao i ranije, da putuju :-)

Meni se svidja to kako ti putujes. Kod mene ce se situacija menjati, kako se ostale budu udvale jer nisu u fazonu da idu bez muza ili ce imati malu decu...

Pre 1 sat, Nergos888 je rekao/la:

Jesam ja sam student Prava 4 godina drzavni faklutet u Nisu! Nemanja Ilic imam 26 godina i pisem pesme i price i izdao sam knjigu ``To malo prolece`` za Knjizevnu omladinu Srbije 2011 godine! Ja sam neko ko ima svako pravo da pise sta misli! 

Nemanaj, ti kao pesnik i student prava bi trebao da znas da se nikada ne moze pisati ''Na nista'', vec '' Ni na sta''.

A nije ti pametno ostavljanje imena :happy:

Izmenjeno (Tirkizna)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 18 sat, lidija22 je rekao/la:

Meni se uvek pricinjava da vidim forumase,gde god da letujem:hahaha::hahaha:Kao da vrebaju iza svakog ugla i cekaju da mi daju neku informaciju iz prve ruke.Mora da je paranoja u pitanju:retard::retard:

pre sat vremena, Tirkizna je rekao/la:

Ja se, npr, nekad zapitam, ima li u ovom mestu ( tom gde sam otputovala), sada neko sa ovog ili nekog drugog foruma :D

Sve je moguće. Sećam se davne 2013, Sivota

Otišli da pre mraka pogledamo neku plažu u blizini, sretnemo gospođu na plaži koja govori srpski, reč po reč ....

U ‎29‎.‎06‎.‎2013 at 19:21, WOB je rekao/la:

Stigli smo danas. Oko 16 po Grčkom. Armoniades je lep smestaj. Na mirnom mestu, daleko od svega. Odmah smo otišli na Zeri (slučajno). Voda je hladna za medalju. I slučajno sretosmo @Varljivo leto .  Sve nam je objasnila, šta, gde, kako, zašto,....

Hvala najlepše.

U ‎30‎.‎06‎.‎2013 at 8:08, Varljivo leto je rekao/la:

Hvala na prevozu , ali videste li kako se razvedrilo i prodje bez kiše, mogli smo još da se kupamo, mi popodne od 5 idemo na Zaviju, prepodne smo na Galikosu.

Pročitajte sve od početka , sve je već napisano..

Neke doduše nismo sreli, ali su bili tu.

U ‎29‎.‎06‎.‎2013 at 22:13, ackol je rekao/la:

Danas je voda bila nešto toplija nego prethodnih dana.

U ‎29‎.‎06‎.‎2013 at 22:48, WOB je rekao/la:

@ackol

Ti sad to mene želiš da utešiš?

U ‎29‎.‎06‎.‎2013 at 22:59, ackol je rekao/la:

Pa da. Ja sam se danas slatko iskupao na Zaviji.

Nadam se da posle ovih popodnevnih oblaka neće dodatno ohladiti.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo je baš lep primer druženja na forumu i još bitnije van njega!!!:srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A bila je tu i @maloprase Jedne godine na Kefaloniji sam se lepo ispričao sa @volodja . Sretali smo se više puta.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze, tako je...A, sto se teme tice, ne znam bas, kako kad, kako ko...U principu lepo je tih desetak dana provesti bez ikakvog nametanja., a toga svakako ima kad je drustvo u pitanju. Nekad i prija upoznati nekog, ali ako je sve neobavezno. Ma, svako za sebe, cao-cao, mozda neka kafica i to je to...

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja nekako u zadnjih par godina vise volim da putujemo samo nas dvoje,posebno na more-najlakse organizujemo vreme za plazu,za obilaske-za sve,a iskreno odmor mi sluzi za odmaranje i relaksaciju a ne za upoznavanje novih prijatelja. Ljudi sa kojima se inace druzimo imaju iste poglede sto se tice odmora tako da odavno nismo ni imali ponudu da letujemo sa nekim van porodice :) .A imali smo i mi skoro jednu takvu situaciju, prosle godine na sitoniji me je tako smarala jedna gospodja i njena prijateljica, iz susednog apartmana da to nije normalno-ja imam obicaj da se javim ljudima,dobar dan kako ste i to je moj razgovor na letovanju sa nekim,ujutru volim da popijem kafu na terasi,malo citam knjigu/novine uzivam u pogledu i pravac plaza ali ovo nije moguce kad imate komsiju koji non stop nesto ispituje.Pa odakle ste,pa gde radite,kolika vam je plata,jel zivite u stanu ili kuci...,pa zasto ovo pa zasto ono- sto pitanja... u pocetku smo je izbegavali ali kako je zena uvek bila tu na terasi kad god da dodjemo u apartman bilo je nemoguce izbeci njih dve,tako da sam joj u jednom trenutku otvoreno rekla da nisam zainteresovana za dalji razgovor sa njom-bilo mi je neprijatno ,one su bile malo uvredjene ali imali smo mir do kraja letovanja :) .Posle su nam se zalili susedi sa suprotne terase da su se zakacile za njih i opet ista pitanja...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao, slicno je bilo nama na Tasosu...tri vremesne dame non stop raspolozene za pricu, grrr. Prosle godine, na Lefkadi, kulturan odnos--dobro jutro, kako ste i toliko. Jedne godine u Pargi, cini mi se, par iz Nisa, te preterano intimiziranje, te narodnjaci oko rucka i to na sav glas!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 3/24/2016 at 12:53, Tirkizna je rekao/la:

Znam da zvucim grozno, ali mene bas to nervira, zasto bi bake morale da menjaju svoj zivot, samo zato sto su to postale? Deca imaju roditelje, koji ih cuvaju,a bake treba, kao i ranije, da putuju :-)

Meni se svidja to kako ti putujes. Kod mene ce se situacija menjati, kako se ostale budu udvale jer nisu u fazonu da idu bez muza ili ce imati malu decu...

Nemanaj, ti kao pesnik i student prava bi trebao da znas da se nikada ne moze pisati ''Na nista'', vec '' Ni na sta''.

A nije ti pametno ostavljanje imena :happy:

Trebalo bi, a ne trebao bi...Nema ljutir, samo mi bode oci. Pozz.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da vas ima puno solo nastrojenih. Ja bas naprotiv pamtim prelepa letovanja sa porodicnim prijateljima po CG kao dete. To nocno putovanje sa pauzama gde bi se mi deca razludeli. Igranje na plazi itd. Od toga ostaju prijateljstva za ceo zivot.

Mi smo imali neprijatno iskustvo sa jednim prijateljima. Naime to je moj drugar koji je dobio dete i ozenio se isto kao i ja. Posto su nam deca istih godina, mi lepo predlozimo da odemo na letovanje zajedno, i termini su nam se poklapali, kako bi se deca igrala a mi pravili rostilje itd. A oni kazu vazi nema problema dogovoricemo se. Posto su slabiji sa novcima nadjemo mi za 30 evra apartman sa klimom sefom, letnjikovac rostilj ma sve sto treba na sitoniji. Ali oni kazu to je preskupo.... ima u olympic bicu kuca za 70 evra cela kuca na deset dana! Kada smo trazili slike te kuce, ili neki link ispostavilo se da nije kuca vec studio i nije 70 vec 270 evra. Ali oni bi ipak tamo jer je jeftinije, a i manje se vozi pa se ustedi na gorivu (razlika je 50km u jednom pravcu), ali opet dogovoricemo se. Tako su nas zavlacili mesec dana, i vise dok nismo prelomili i uplatili nikiti. A pritom se vila za malo rasprodala, jer je samo jedan apartman bio ostao! To im nikad necu oprostiti, i maksimalno smo smanjili druzenje sa njima. Druzimo se i dalje, ali nije vise to-to.

Hocu reci da ako hocete SOLO da letujete, i necete da vam se neko "kaci" onda to lepo i recite, a ne da izbegavate i zavlacite kao sto vecina pise. Niko se nece naljutiti. Kao kada vam neko trazi novac na zajam, bolje je reci ne pozajmljujem novac nego reci nemam.

6-7 godina smo letovali u Grckoj porodicno, i jos uvek se ni sa kim nismo dogovorili. Uvek su tu problemi sa uskladjivanjem godisnjih odmora, finansijama i zeljama po pitanju destinacije. Jedne godine smo se dogovorili sa kumovima ali smo morali da otkazemo jer je supruga zatrudnela. Nismo za pricu da se smaramo tamo sa ljudima, da se cekamo, jurimo itd. Ako sam ja ustao u 8 ja odoh na plazu, a ti na viberu imas na kojoj sam pa dodji kad i ako hoces. Totalno neobavezno. E sad mozda vi imate iskustva sa nekim smaracima :D cekaj gde ces sacekaj da se spremimo, ma evo odmah idemo. Samo mali da pojede jos 2 virsle hehe. Koji se nikada ne hvataju za dzep, a sve im slatko :)  Mozda bi trebalo malo da napisete o tim negativnim iskustvima, kada ste otisli sa nekim a oni ispali "losi" na bilo koji nacin.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja volim drustvo, oduvek, na svakakvim putovanjima. Na letovanju jedino moj brat ide sa nama, ostali sve kao ok, zainteresovani smo, dogovoricemo se, ali nikako da dodje do realizacije. A ja bih tako volela da idemo skupa sa nekom porodicom sa malom decom, ili vise njih...Sve se moze dogovoriti, da budemo i ostanemo u dobrom odnosu, hocemo li isti ili ne hotel, ko je za koje mesto, ne moramo se drzati sve vreme zajedno, ali naci se na plazi da se deca druze....to bi bilo divno. Moj decak nadje drugara gde god odemo na plazi, u restoranu, na ulici... i oni pricaju i pricaju...svako na svom jeziku ...i klimaju kao da se razumeju...Otici u obilaske, setnje, sedeti i ispijati kafu, pivo...sto bi mi oni kvarili odmor, ne bi nikako, nego bi mi ga upotpunili.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka