VanjaBk

Bracno Putovanje

8 poruka u ovoj temi

Dragi Prijatelji,

Moj dragi i ja se uzimamo u avgustu i... presrecni smo sto smo skuckali pare za bracno putovanje, ali ne znamo gde da idemo! Znam da zvuci suludo, ali sa jedne strane, ja bih neki romanticni sadrzaj uz mogucnosti izlazaka - sto se nikako ne slaze sa destinacijama koje nas interesuju.

1. Da li preporucujete Maltu? Ako da, koji su dobri hoteli. Tamo nikad nismo bili.

2. MSC Krstarenja imaju ponudu za "romanticno putovanje za dvoje." Jel iko imao prilike da se otisne sa njima u tu temu?

3. Da li je krstarenje opcija za bracno putovanje? Kad pomislim na brod, samo vidim debelu amerikanku sa kojom se otimam oko stolice pored malog bazena :(

Hvala puno!

Vanja

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zašto ne dođete u Obzoru, Bugarska. Mirna lokacija za medeni mjesec :cmok: :cmok: . Cijeli dan će prekaravate u krevetu, večera na plaži pod zvijezdama :dance: . Nema velikih maloprodajnih uspjeti Vashioyat medeni mjesec.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postoji tema o medenom mesecu, pa pogledaj predloge tamo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mauricijus, Maldivi, Kuba, jednom recju egzotika je idealna za medeni mesec!!!

Na Malti sam bila, ostrvo je divno, ali vise je za obilazak, mesta ima puno za izlazak, ali ima malo uredjenih pescanih plaza. Ako se odlucite za Maltu i volite setnju uz more, soping i izlaske onda je Slima pravo mesto za vas, uz more imate 2,5 km do St. Juliansa gde su razni barovi. A Slima je malo mirnija. Hotela ima raznih kategorija, ali su i cene dosta visoke za dobre hotele. Npr. Hotel 4* je prosecan, vise kao 3*. Inace ostrvo je skupo jer sve uvoze.

Ja bih razmislila pre o Kipru za medeni mesec i to Aja Napa i Protaras, tu su najbolje plaze i za Aja Napu se kaze da je kao Ibica.

Krstarenje je dobar izbor, obilazite vise mesta, imate zabavu na brodu.

U svakom slucaju gde god da odete uzivacete, svako mesto ima svoje cari!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi Prijatelji,

Moj dragi i ja se uzimamo u avgustu i... presrecni smo sto smo skuckali pare za bracno putovanje, ali ne znamo gde da idemo! Znam da zvuci suludo, ali sa jedne strane, ja bih neki romanticni sadrzaj uz mogucnosti izlazaka - sto se nikako ne slaze sa destinacijama koje nas interesuju.

1. Da li preporucujete Maltu? Ako da, koji su dobri hoteli. Tamo nikad nismo bili.

2. MSC Krstarenja imaju ponudu za "romanticno putovanje za dvoje." Jel iko imao prilike da se otisne sa njima u tu temu?

3. Da li je krstarenje opcija za bracno putovanje? Kad pomislim na brod, samo vidim debelu amerikanku sa kojom se otimam oko stolice pored malog bazena :(

Hvala puno!

Vanja

1. malta po meni nije destinacija za medeni mesec

2. ako niste bili nikad na brodu duze od 30min bolje nemojte iskusavati srecu jer bracno putovanje moze da se pretvori u moru ako neko od vas ne podnosi ljuljuskanje broda :D ...

po meni idealne destinacije su bali, maldivi, sejseli itd... ali je to i skupa varijanta ... imate sjajna grcka ostrva poput krita, ali i zahtevaju "aktivan odmor" (??!!?@?#*) jer da bi se dozivela kako treba mora se prelaziti dobra kilometraza ...

e sad bi bilo lepo da nam napisete sta volite, da li bi ste samo lencarili ili zujali i naravno koliko para bi potrosili ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Budući suprug i ja planiramo medeni mesec u junu. Hteli bi smo otići na more. Prednost imaju mesta sa peščanom plažom, mestima za šetnju, kao i izletima. Znači, da ima šta da se vidi (sem mora), tj. da nije slepo crevo. Budžet nam je malo ograničen, pa bi smo mogli da odvojimo do 200€ po osobi (sa prevozom). Smeštaj nije toliko bitan, osim da je blizu plaže.

Svaki predlog je dobrodošao.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

volela bih u egipat da idem za bracno putovanje ali u neki raj i hotel sa sto zvezdica... taj sam tip

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto neznam gde da smestim ovu temu.pokusacu ovde,pa ako moderatori smatraju da je suvisna,neka je obrišu.Ili premeste u nekom podforumu gde joj je mesto.Moje pitanje vezano za ovu temu je: Da li neko zna za neku agenciju koja izlazi u susret mladencima,kao sto su neke privilegije ili popusti koji se odnose upravo za medeni mesec?Mislim konkretno na letovanja.Da li neko vec ima takva iskustva?Ako ima,bilo bi dobro da sa nama to podeli.Meni licno nije potrebno,ali ima ljudi koji su zaista zainteresovani za te pakete,pa eto,ako neko zna nesto,neka napise.Mozda pomognemo mladjima,da ostvare svoje snove,uz malo truda i necijeg iskustva. :D

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka