Machak

Hotel CORFU RESIDENCE Nisakki

5 poruka u ovoj temi

Prošle godine smo preko booking-a letovali u ovom hotelu. Nije bilo puno komentara i baš sam se namučila kako bih prikupila što više informacija, kako bih prelomila. Na kraju smo se odlučili za ovaj hotel, prevashodno zbog ok cene za PP, ali... Bilo je daleko od očekivanog za hotel od 4*.

Iz ovog razloga želim da podelim naše impresije o ovom hotelu, kako bi eventualni zainteresovani imali više informacija.

Putovali autom, stigli do hotela koji je u podnožju planine, što je parkiranje činilo poduhvatom svaki put. Znači hotel nema plažu, a najbliža je 10 min hoda nizbrdo, i 20 min hoda uzbrdo povratka. Ta plaža je smešno mala, pa je nismo ni koristili. Naravno pre nego što krenete da se spuštate na plažu morate malo da rizikujete život kako bi prešli magistralu...

Mi smo taj problem rešili tako što smo svakog dana išli na plažu u Barbate, kaoja je odlična.

E sad, hotel je veoma diskutabilan....

Losa organizacija i menadzment. Ukoliko imate problem sa smestajem, jedva da je nekoga briga i morate biti uporni da bi se problem resio. Los dorucak, bez bilo kakvog povrca, svaka tri dana se vrte jaja (na oko, kajgana, kuvana..pa opet isto), vecera prosecna, ali ni jednom (tokom 10 dana) nije bilo nikakve supe ili corbe, sto u drugim hotelima sa 4* u Grckoj znam da sluze.Povrh svega, za veceru ste morali da cekate u redu i po 20-30minuta u jako maloj sali, jer je hotel bio pun (250ljudi), a sala prima max 35, sluze dva konobara, koji su fantasticni, ali to je nedovoljno. Mislim da imaju samo jednog kuvara i to je to.... U ovom hotelu ne postoje nikakvi sadrzija za decu, osim bazena koji je dubok. Ne postoji nikakva igraonica, igraliste sa ljuljaskom ili klackailcom ili sl...Internet jako los, ali besplatan. U principu, stekla sam utisak da jedino zele da vam sto pre uzmu novac i to je to. Placate odmah po dolasku i prakticno ih vise i ne zanimate. Ne bih preporucila ovaj hotel.

Hotel je pun velikih italijanskih, grčkih i engleskih porodica, tj troje i više dece, ali kao što napisah niakakvih sadržaja za decu nema.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala na komentaru, jer je cena bila bas povoljna za 2 odraslih i 3 dece, i razmisljali smo se i odustali posle vaseg posta.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ovo je tema iz naftalina, ali da odgovorim.

Za Nissaki beach nije nista smesno. Ona sigurno jeste mala, ali je zato prelepa, cak ekskluzivna. Boja mora tirkizna, voda topla, mirna, cista, na plazi nije guzva, ima parkinga odmah iznad, tu su i dve prijatne tavernice, prelepo, meni je to najlepsa plaza na celom Krfu. Evo jedne moje slicice cisto da se stekne utisak.

tau7.jpg

A sto se samog hotela i sadrzaja tice to ne mogu da znam jer nisam u njemu bio, ali ovo za lokaciju... pa ljudi, ovo je 2013. godina, otvorite Google Maps, StreetView, ako nista drugo onda poziciju na karti Bookinga, sta god, videcete i puteve, i daljinu, i konfiguraciju terena, bar je to danas lako.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Znam za plazu, apsolutno se slazem da je najlepsa na krfu, zato sam i razmatrala hotel

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala na komentaru, jer je cena bila bas povoljna za 2 odraslih i 3 dece, i razmisljali smo se i odustali posle vaseg posta.

Ja mislim da gazdarica hotela upravo na to i ide, ali verujte mi da za taj novac mozete nmogo bolje da prodjete u nekom drugom hotelu. Mi smo se prosle godine bas razocarali, ali ipak smo imali lepo letovanje. Meni je svaka plaza na Krfu lepa, ali kada idete sa malim detetom ipak trazite najkomfornije moguce resenje.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905059
    Ukupno poruka