zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

Oni imaju 3 mreze Vodafon,Cosmo i Wind.E sad treba otkriti koja mreza ima najpovoljniju varijantu paketa gde ima samo internet bez poziva i sms-a.Wind ima 500mb za 5evra.Ali kad se uradi dopuna dobije se jos gratis saobracaja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jel ima neko da preporuci neku mrezu koja nije puno skupa, dovoljno bi mi bilo 500mb za viber i skajp, i neki poziv za ne daj boze.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine sam sa porodicom( žena i dvoje dece 13 i 11g) letovao na Tasosu. Za sledeću godinu planiram Lefkadu. Zanima me da li je neko kolima išao preko Dorjanskog jezera za Lefkadu. Zahvalan!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

za to postoji opšta tema o Lefkadi...ovo je o Ag.Nikitasu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Black xs skoro svaka vila ima sopstveni wi fi, ako ne onda kafici imaju 100%, bolje popijes kafu i surfujes nego da kupujes kartice

Pozdrav svima, nov sam ovde na forumu ali sam procitao sve u okviru ove teme. Prilično kasno smo ja i moja partnerka počeli razmišljati o Lefkadi i sabirati pluseve i minuseve. Do sad je bila samo opcija Nidri s obzirom da je 90% ponuda kod nas usmereno ka tamo, ali sam nedavno dobio Agias Nikitas ponudu sa vilu Argo i sve ovo sto ste napisali o ovom mestašcetu mi se dopada.

U suštini ne tražimo neki ludi noćni provod i ne znam kakve kafiće i restorane, na odmor idemo pre svega zbog mora i lepih plaža. Mislim da Agios samim tim onda ima značajniju prednost u odnosu na Nidri, s obzirom da su gotovo sve najlepše plaže na ovoj strani. Svakako mislimo rentirati skuter pa obilaziti šta je potrebno. Interesuje me najviše da li igde i Agiosu ima WI-FI? Jako bi mi trebao povremeni pristup internetu zbog prirode posla kojim se bavim, čisto da povremeno mogu proveriti mailove. Da li neko ima ovakva iskustva? Možda Jotev kao najiskusniji, koliko vidim :) Hvala unapred.

Mi smo prosle god bili smesteni u vili Iris, imaju svoj net, imaju i kao mali kafic, pa su tu ljudi dolazili sa lap topovima. ali verujem da sad vec svaki smestaj ima net

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Europcar ima otvorenu mrezu.

U lokalima uglavnom treba da pitate za sifru, kakve crne kartice...:D

Izmenjeno (Blau)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izvinjavam se što tražim nešto tako hitno, ali da li znate za neki smeštaj relativno blizu plaže (do100m) a da je parking opet negde blizu? Znam da je Ag. Nikitas u donjem delu zabranjen za vozila, ali, ako neko zna...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa sve je blizu plaže. Od magistrale (koja je i parking) do plaže ima uglavnom manje od 100 m. Imaš mapu dobrog dela smeštaja ovde:

http://www.agios-nikitas.gr/index.php?lng=1&menu=accom

Ne znači vam mnogo da ste jako blizu plaži, sve je blizu i nije strmo (dobro, ima nekoliko kuća baš u brdu).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko mozda bio u vili Argo?

Videla sam neku ponudu za smesne parice pa me interesuje da li neko zna kakva je ta vila?

Hvala punooo! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas na 1-oj strani ove teme nesto malo o vili Argo od Joteva.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

procitala sam da spolja ne izgleda nesto posebno ali da ne zna kako je unutra pa me zanima da li je neko ovog leta bio u vili argo i kakvi su utisci? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Radi li bilo koja nasa agencija ovo mesto? Ja ne zelim da idem u Nidri pa da pravim svaki dan po 140km, ipak je to odmor, a gledajuci Agias Nikitas, jasno je da se nalazi na idealnom mestu za obilazak vecine plaza...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako planiraš da ideš ovih dana, šta će ti agencija? Jedino bi u špicu sezone bilo čupavo za smeštaj. Celo mesto je na izdavanje, zbijeno je, svi govore engleski, odeš tamo i nađeš na licu mesta. Jedino ako nemate svoja kola (ali bez kola Lefkada i nije neki odmor).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@iwaaa, upravo ti pisem ovo iz vile Argo :)

tu smo do 13.09. i mogu ti reci da je sasvim ok...ne znam kakva su ti ocekivanja, ali generalno je pristojno to sto se nudi u Argu i ne puno drugacije nego generalno ostale vile. Skromno jeste, nista fensi ali ono sto je najbitnije - cisto je i bezbedno. Kako videh ponudu apartmana u Aranzmanima za Lefkadu otprilike sve je to manje-vise slicno... u Argu smo mi na spratu u apartman, ima terasa dovoljna za dvoje, soba jedno 15ak kvadrata u okviru koje je mini kuhinjica i malo kupatilo...mozda je to moja najveca zamerka posto je kupatilo bas malo, mada i ja sam velik covek :) realno bas je tesko mrdati u toj tus kabini, ali opet dovoljno... Na kraju krajeva, nisam dosao na Lefkadu da budem u apartmanu nego sto vise da istrazim ostrvo, a Agios Nikitas je idealan sa svojom pozicijom da dospes do svih najboljih plaza. Racunaj na to da ako nemas sopstveni prevoz da ti treba iznajmljivanje skutera, posto busom mozes do Lefkasa, Nidrija i to Kathisma plaze. U Agiosu je plaza pristojna sasvim, do Milosa se moze i mora peske odavde (ili taksi brodicem sa ove lokalne plaze). Sve u svemu ja sam PREZADOVOLJAN!!! Agios je jako slatko mesto a svako ko ne ide na letovnje da bi isao po diskotekama i trazio ludi nocni zivot, ovo je pravo mesto. P.S. cene su u lokalnim radnjama i kaficima povelike i prenabudzene pa stoga vredi otici do Lidla u Lefkas i nakupovati se svega sto treba. Za sva pitanja sam tu :)

e da, @PutnikBG, kada sam u dolasku ovamo dovezen prvo do Nidrija, samo sto od srece nisam poceo skakati zato sto sam uspeo da nadjem Ag.Nikitas...Nidri je uzassssss!!!

Elem, Mayak travel i Jazz travel cini mi se jedini rade Agios...sto me jaaaaako cudi jer ima more vila ovde i verovatno ima neki poseban razlog zasto sve teraju tamo a tamo je grozno! I to samo ovu vilu Argo rade!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li vila wi-fi i kako radi?

Kakva je mogucnost parkinga za auto?

Pozz.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka