zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

Da se nadovezem na temu. Trenutno smo na Lefkadi, dali su nam auto samo uz pasos i domacu vozacku, dakle nemamo MVD. Ali sto se tice policije, nije da ih nema. Juce su recimo zaustavljali na jednom pravcu izmedju Nidrija i grada Lefkade, nisam siguran da li su bili sa radarom ili su cekali preticanje preko pune linije. Za sada nas nisu zaustavljali.

Isto tako, kazu da su malo rigorozniji od ove godine po pitanju kazni za neke prekrsaje, recimo za nepropisno parkiranje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pa gde si bre Igore Harise, ajde pričaj kakvo je stanje tamo sada ? Kakvi su putevi do plaža ? Može li se kolima do Agios Nikitasa, Egremnija, Gialosa, Kalaliftike, Porto Kacikija... ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari, ako neko uskoro ide u Agios Nikitas, ili jos bolje u vilu Iris pisite utiske. :)

Koliko sada taverni ima kada je Posejdon zatvoren? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je iko cuo za Stathis apartments u Agios Nikitasu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 5/27/2016 at 12:25, Solveig je rekao/la:

Drugari, ako neko uskoro ide u Agios Nikitas, ili jos bolje u vilu Iris pisite utiske. :)

Koliko sada taverni ima kada je Posejdon zatvoren? 

Vila "Iris" je standardno dobar smestaj pa nema potrebe da brinete...
Sto se taverni tice,ponuda je i bez "Poseidon"-a sasvim solidna...Kada kazem solidna ne mislim samo na broj (ja ih znam bar jos sest u A.Nikitas) vec i na ponudu .
Evo ovde mozete da procitate i ocene pojedinih posetilaca,mada ne treba im bas sve verovati jer je ipak to stvar ukusa...
https://www.tripadvisor.com/Restaurants-g1786926-Agios_Nikitas_Lefkada_Ionian_Islands.html

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@jotev Hvala, totalno sam zaboravila na Trip Advisor, racunam malecno mesto pa niko nista ne pise. Vidim da ima svega i svacega. Sad samo treba izdrzati jos dva, tri meseca. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 6/17/2015 at 20:34, sandraivlada je rekao/la:
U 6/15/2015 at 11:25, sandraivlada je rekao/la:

evo uzivo iz vile iris u agios nikitasu...vila je bolja uzivo nego na slici...pozicija odlicna...dvoriste lepo u hladovini...vise od ocekivanog...plaza blizu....na prvi pogled preslatko mesto....vreme toplo i suncano...more jonsko plavo....lepo, lepo,....lepo...

iz beograda smo krenuli u 14 casova. agencija mitos travel rana uplata 162 evra paket aranzman. do lefkasa autobusom  ni tavel, a ..od lefkasa mini kombi...dok smo cekali sobu odrzali smo info sastanak sa vodicem...

autobus solidan i klimatiyzovan...mala zamerka u startu...terase su odvojene laganom drvenom pregradom kroz koju se vidi...nedostaje diskrecija na terasi....

kuhinjski blok pristojan kupatilo malo i uredno....namestaj ok....studio u nivou ovakve vrste smestaja...u dvoristu mali kafic sa trscanim suncobranima...dvoriste odrzavano i puno cveca....

desne

evo za vilu iris...

U 6/15/2015 at 19:44, sandraivlada je rekao/la:

u nasu vilu ulazi se kroz red oleandera...lepo je...preko puta ogromno drvo koje lici na fikus...to je magnolija grandiflora...sva je napupila...za ljubitelje cveca u koje i ja spadam rapsodija....do plaze moze kracim i duzim putem...kraci vodi lepom stayzicom pored agate i hotela agios nikitas...bas je lepo...duzi vodi kroz gradic...ulica je lepa tj.prosto preslatka...sa nase terase se malo vidi more...i smestaj mistral...pogled je bas prijatan...ispre ulaza ima veliki prostor kao prolazna terasa...velika je i zgodna za malu decu jer je ulaz u prizemlju a terasa na prvom spratu...tako je projektovano...komaraca za sada nema...a ne vidim ni mrezicu ya komarce...tenda nema ali hladovina je super pa nam ni ne treba...

interesantno za mene vojvodjanku...ima puno dudova...nisam ih videla od detinjstva...a ono je bilo davno...

sudova ima na knap za dvoje. dovoljno...ima aspirator...nema rerna...vlasnici su dva brata...zato ima dve vile u istom dvoristu...zive u atini a preko lete budu ovde u baru...u baru se od ujutro do ponoci moze naruciti kafa i pice...rostilj u dvoristu nema...zgrade imaju prizemlje i dva sprata...rostilj u dvoristu nema...ima simpaticnu malu fontanicu i maketu broda osvetljenu...dvoriste je lepo i prijatno osvetljeno...studio je uredan...pogodna je za auta i parkiranje jer je ispod magistrale..

lepsa je nego na internetu...ova spoljasnja vrata su bledo ofarbana pa su na slici stvorila efekat zapustenosti a nije zapusteno...sasvim pristojno za ove novce koje smo dali...

plaza u agiosu je lepa...manja je ali nije premala...voda je danas bila solidna....ja volim toplu vodu mozda samo jos stepen dva za odlicnu je nedostajalo...plivajuci levo naisli smo na tople struje...voda bojlerske temperature...mnogo nam je prijalo...

vreme je odlicno...

i ovo

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo ove godine ispustili agios nikitas.. Nema vise slobodnih soba. Nismo hteli nista drugo na Lefkadi. Probacemo Eviu, pa aledece godine Agios... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cekajte, ljudi, ako dolazimo svojim kolima, ne treba nam medjunarodna vozacka dozvola?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Masha treba vam,ali ja tu ne vidim problem....
Sto se tice Agios Nikitasa ,soba ima ukoliko ne idete preko agencije..
Pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A gdje to nema slobodnih soba? :razmislja:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 10 sat, Masha je rekao/la:

Cekajte, ljudi, ako dolazimo svojim kolima, ne treba nam medjunarodna vozacka dozvola?

Medjunarodna vozacka dozvola ti nije uslovno vezana za auto, nego je uslov da bi u Grckoj i drugim zemljama u kojima je obavezna, upravljao/la automobilom, svojim, rentiranim, kako god.

http://www.amss.org.rs/?option=com_content&view=article&id=199&Itemid=138

Na ovom linku mozes da vidis zemlje u kojima vazi nasa standardna vozacka, a u kojim zemljama je obavezno da posedujes medjunarodnu vozacku dozvolu.

Izmenjeno (Danijela Mladenovic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 12 sati, Masha je rekao/la:

Mi smo ove godine ispustili agios nikitas.. Nema vise slobodnih soba. Nismo hteli nista drugo na Lefkadi. Probacemo Eviu, pa aledece godine Agios... 

Ne mogu da verujem da ljudi otkazuju letovanje zato što agencija nema da ponudi slobodnu sobu? Pa valjda ćete naći bar jedan smeštaj slobodan kad tamo stignete.Meni nekako zvuči nestvarno da ne mogu da nađem smeštaj u nekom letovalištu,a u ovom slučaju Agios...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa onaj ko je vec bio na Lefkadi i u Agiosu,siguran sam da moze da nadje smestaj bez problema,da ne mora da se cima preko agencije....

Zena i ja idemo prvi put i bilo bi nam dosta cimanje da samo platimo prevoz do Agiosa,a da smestaj trazimo sami,tamo na licu mesta...

Mi smo zato jos u Februaru rezervisali vilu Iris i secam se da mi je jos tad zena koja radi u agenciji rekla da je Hotel Agios Nikitas vec popunjen i da je sve rezervisano

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27025
    Ukupno tema
    906041
    Ukupno poruka