zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

:D ja sam mislila da je ovo Green a ta pored En.. :D Sve u svemu gazdarica je ista, a ta pored je jos i lepsa.. ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da da, to je valjda isti smestaj, ne znam tacno u kakvim su rodbinskim odnosima (nije me bas interesovalo hehehe). Drago mi je da dobih pozitivne komentare za smestaj, znaci da nisam pogresila u odabiru. :) Meni je iskreno govoreci najbitnije bilo da smestaj ima parking, sto znamo da je u A. Nikitasu retkost.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne nikako nista pogresili, :D smestaj je odmah na pocetku setalista, i mi smo zbog parkinga bili odusevljeni.. :D Lep provod.. ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danas uplatili vilu Iris za 5.6, preko Nitravela, posto je imao jos samo cetvorokrevetni studio uzeli smo njega. Videla sam da su komentari ok za tu vilu. E sad zanima ma jel ima nekog da je bio u tim cetvorokrevetnim studijima i kako izgledaju, pise da su u prizemlju? Inace idemo sa cerom od 15meseci, koliko je Agios Nikitas pogodan ili ne za tako malu decu?

Izmenjeno (makim1186)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@makim1186
Sto se tice smestaja,svi su manje vise slicni...Ne postoje "ocajni" apartmani u A.Nikitasu niti neki "ocaravajuci" . Mislim da niste pogresili sto se tice smestaja ali i izbora mesta jer jedino A.Nikitas i Vassiliki imaju sopstvenu plazu. U A.N. takodje imate sve sto vam je potrebno od marketa,taverne,poslasticare do raznoraznih dzidza-midza .Takodje imate i ambulantu (zlu ne trebalo). E sad, nisam jedino siguran za termin vaseg letovanja ,pogotovu sa malim detetom jer je pocetkom juna Jonsko more uglavnom hladnije. Takodje, u tom periodu jos uvek ne voze lokalni autobusi pa bi ste morali da budete vezani za jedno mesto. Moje licno misljenje je da ako ste zeleli van sezone (mada moguce je da nisu samo zelje u pitanju) bolji vam je septembar a mozda je cak i trebalo da razmislite o nekoj drugoj destinaciji u tom periodu na Egeju koji je puno topliji. Svejedno,nema mesta ocajavanju. Zelim vam lep provod i puno suncanih dana...Pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Чисто да знате, ако су вам финансије ограничене у Агиос Никитасу су маркети и продавнице папрено скупи, цене иду чак и дупло. Зато у Лидл у набавку ако сте у могућности или се што боље ''опремите''. Трећа опција припремите се за десет дана ''драња''.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@vladimir... Koliko sam ja razumeo ti si bio 2013-te na Lefkadi krajem avgusta?
Ja sam tamo od 2009-te skoro svake godine i uglavnom idem u julu. Kupovao sam svaki dan u tim marketima osnovne potrepstine a uvece sam isao do "Lidl","Vero" i "Carefour".
Nikada nisam video te "paprene" cene u marketima u Agios Nikitasu ,vec one standardne za Grcku. Tacno je da na akcijama u pomenutim velikim lancima moze da se ustedi i do 30% ali bas duplo jeftinije?...Hmmm.... Pa sta da kazemo onda za nase trovine?
Evo primera: Ja pijem iskljucivo "Nes caffe" kafu.
Limenka od 200g kod nas u Nisu u dragstoru kosta i do 600 dinara,u "IDEA"-i 560din ,"DIS"-u i "AMAN"-u 510din," a u "TEMPO" 430 dinara.
Cene su "sarene" i tamo. Ja sam u marketu "Argo" u Agios Nikitasu prosle godine kupovao dupla pakovanja naseckane sunke i kackavalja (po 200gr) za 1 euro. Po toj ceni je nemoguce to kupiti u Srbiji. Paket vode (6x1,5l) 1,5 e ,sok 100% voce 0.80,mleko 0,69e ......itd. Znaci slicno kao kod nas ili za nijansu skuplje.
U avgustu nisam letovao pa cu se ograditi u startu a molim i ostale forumase da se ukljuce u diskusiju da bi pomogli buducim turistima Lefkade.
P.S. Evo kataloga "Arista"-e koja ima svoj mini market u A.Nikitasu.
http://www.arista.gr/web/online-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%B1/

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Не бих се ја ослонио на те маркете у АН, али они иду на њима је да одлуче. Само их упозоравам да знају шта може да се деси ако су им финансије ограничене, ако нису опуштено :rolleyes:.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala za odgovor. Bili smo pocetkom juna u Pargi i na Zakintosu tako da mi je poznato da bas Jonsko more i nije previse toplo, ali godinama letujemo u tom periodu jer suprug tada ima odmor. Planiramo rentiranje automobila na nekoliko dana, tako da nam autobusi nisu ni bitni. Cini mi se da sam procitala da moze bez medjunarodne vozacke (prosle godine na Skiatosu i preprosle na Zakintosu bez problema iznajmili na nasu vozacku dozvolu), kakav je slucaj u AN?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze bez medjunarodne, ali ako te policija zaustavi, bice problema.

Samo je tamo rijetko koga zaustavila, bar sam tako citala na ovom i drugim forumima. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@makim1186 U citavoj Grckoj vaze ista pravila. Medjunarodna dozvola je obavezna!!!
I na Lefkadi ce vam bez problema iznajmiti automobil na nasu dozvolu ,pa cak i samo na pasos,a vi vozite na sopstvenu odgovornost. 
Medjutim,na samoj Lefkadi me nikada niko nije zaustavio. Patrola usput gotovo i da nema i policiju uglavnom mozete videti samo ispred njihovih stanica. Ako ste rizikovali na Zakintosu i Skiatosu,mozete i na Lefkadi....   :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vozili smo se i sa medjunarodnom i bez nje po Grckoj, i nikad nismo imali problema sa policijom. Niti samo ih bilo gde sreli vozeci se.

Izmenjeno (makim1186)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cini mi se da su vece sanse da zaustave vozilo da grckim tablicama nego li sa srpskim...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 15 sat, makim1186 je rekao/la:

Vozili smo se i sa medjunarodnom i bez nje po Grckoj, i nikad nismo imali problema sa policijom. Niti samo ih bilo gde sreli vozeci se.

Pre 4 sata, Stevang je rekao/la:

Cini mi se da su vece sanse da zaustave vozilo da grckim tablicama nego li sa srpskim...

Jesteee..Ali sta ako bas vas zaustave?? 

Znam ljude koje jeste, i kojima su trazili bas iskljucivo (international driving permit). Uvijacemo se mi i verovatno izvuci, ali zasto se cimati...Ja licno necu da razmisljam, s obzirom koliko potrosimo para inace, mogu da uzmem i MVD koja traje 3 godine i kosta nas ustvari 1000k godisnje, a slozicete se to je smesno..

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja imam MVD ;). Bas zbog toga sto si rekao. Ali kad voze ljudi decu bez sedista i ne cimaju se, mislim da ce se jos manje cimati zbog nemanja MVD.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27025
    Ukupno tema
    906041
    Ukupno poruka