zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

Ima jedna prelepa vila Beyond Villas :) Agios Nikitas steta - nije za nas dzep :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 1/23/2016 at 18:25, Golica je rekao/la:

Ima jedna prelepa vila Beyond Villas :) Agios Nikitas steta - nije za nas dzep :)

Gledam je vec mesecima. Stvarno je predivna, ali su cene ipak poprilicne. Radije bih ipak isla dva puta na letovanje ;) 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U January 23, 2016 at 12:38, Calypso je rekao/la:

Imaš u mom potpisu (otključaj opciju na forumu da vidiš potpise ako već nisi) link sa spiskom smeštaja i link sa POI tačkama skoro svih tih smeštaja.

Ideja vam je dobra i mislim da se isplati za veće društvo. Ima tu par stvari na koje treba da obratite pažnju.

- dosta vila oko A.Nikitasa se nalazi u brdu, putevi do njih su loši i ne stiže se baš brzo do njih (zamisli mali, uski, delimično izlokani seoski put). Skoro isto važi i za okolinu Lefkasa ali tu ima par vila u ravnom delu.

- proverite koliko klima imaju i gde su raspoređene ako želite da zatvorite vrata od soba uveče.

Pogledaj linkove i lokacije pa pitaj ako te nešto zanima.

Uostalom, ima još vremena pa ako ne nađete vilu imate vremena da rezervišete više studia u većim smeštajima. Pri tome mislim na one koji imaju 10 studia i više ali one se već uveliko rezervišu pa požurite.

btw. vila na 100-200 m od mora (pretpostavljam da misliš da može peške do mora), odnosno do neke plaže sa zapadne strane, a da ne računam plažu u A. Ioannisu.......... mislim da se izdaje samo jedna takva i to u A. Nikitasu i da nema bazen.

Prvenstveno,puno ti hvala za informacije ,znace mi dosta,samo je problem sto se ne snalazim bas najbolje oko tog poi i potpisa tj gde se otkljucavaju ,ne znam gde se nalazi ,nisam preterano iskustva na sajtu :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari, vila Milia... Ima li iko koju reč o njoj ? Spolja, iznutra, lokacija...?  hvala unapred...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Pishko: Ja sam bila u pregovorima sa Vilom Miliom, ona je prva vila sa leve strane u pesackoj zoni, gledano sa Magistrale. Ako vec niste videli ovaj sajt, imate tu njene fotografije: http://www.villamilia.com/index.php?l=en 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 23 minuta, Danijela Mladenovic je rekao/la:

@Pishko: Ja sam bila u pregovorima sa Vilom Miliom, ona je prva vila sa leve strane u pesackoj zoni, gledano sa Magistrale. Ako vec niste videli ovaj sajt, imate tu njene fotografije: http://www.villamilia.com/index.php?l=en 

da li se zna što si odustala (ako si odustala) i kakve utiske si pokupila do sad ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 12 sati, Markoilic123 je rekao/la:

Prvenstveno,puno ti hvala za informacije ,znace mi dosta,samo je problem sto se ne snalazim bas najbolje oko tog poi i potpisa tj gde se otkljucavaju ,ne znam gde se nalazi ,nisam preterano iskustva na sajtu :(

Ides na padajuci meni u gornjem desnom uglu, desno od tvog nika, na onu kao strelicu. Odaberes Podesavanja naloga-Potpis

Neka ti bude zeleno polje i kvakica kraj Zelis da vidis potpise?

Onda ces moci da vidis potpis kod svakog clana, kao i (konkretno) kod clanice Calypso. Linkovi (potpis) koje ti je spomenula stoje na dnu svakog njenog posta. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Pishko: Zaista nista lose ne mogu da kazem o njima, vrlo su bili pristupacni i ljubazni u komunikaciji, sta vise za pojam grka odgovarali su dosta brzo na mejlove hahaha. :) Odustala sam iz principa, nisu uopste bili spremni da pregovaraju o ceni, cena koju su mi ponudili za 14 dana bila je fiksna, nisu uopste hteli ni za 2 eur da spuste cenu. Zato smo se odlucili za Green View, sa kojom smo takodje imali izuzetnu komunikaciju, i bili su spremni da pregovaraju. Jos jedan plus za Green View - imaju dvoriste ispred kuce koje je dostupno kao parking, sto je meni izuzetno bitno zbog auta. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danijela, zaintrigirala si me za green view obzirom da su mi ponudili istu cenu kao i Milia, koa u načelu odgovara. Reci mi još nešto o green-u, unutar studija kako je, i kako ste plaćali, da li sve preko računa ili i "na ruke" kad ste stigli tamo... ? Da li ono što se vidi na slikama je i ono što se dobija... ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Pishko: Mi ove godine idemo prvi put na Lefkadu, tako da ti ne mogu odgovoriti kako je unutar studija uzivo... Ono sto smo videli na slikama, koje pretpostavljam, si i ti video, meni deluje sasvim ok... Ne znam da li znas, na sajtu sa slikama se vide dve kuce, ali Green View je ona koja je na onom sajtu slika br.1 http://www.greeka.com/ionian/lefkada/hotels/lefkada-green-view/

Ona druga kuca je EnPlo ili tako nesto slicno, iako sam ovde na sajtu procitala da su to maltene zajednicke kuce...

Mi smo od G-dje Marie dobili podatke za uplatu rezervacije, uplatili smo preko banke 100 eur i od G-dje Marie dobili u pdf formatu potvrdu rezervacije, koliko smo uplatili, koliko je jos ostalo u kom periodu smo gosti apartmana Green View.

Sve u svemu - izuzetno azurna gospodja, ljubazna u komunikaciji, sa vrlo dobrim engleskim. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hm... da... a kako onda razgraničti koje od onih unutrašnjih slika su green view a koje en plo ? U mail prepisci mi je Maria ili neko iz green view-a, rekli da su slobodni studiji u prizemlju ali da svako ima svoju "verandu"... što mi nešto neverovatno da ova roze kućica ima odvojene i svako svoju terasu... ? ili možda grešim ?

Izmenjeno (Pishko)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To vec nisam sigurna, moram priznati... Mi smo trazili sprat, te nas prizemlje nije nesto posebno zanimalo... Moguce je da su verande bocno, ili da su napred mozda onako kao terase pregradjene... :neznam:A sto se unutrasnjosti tice, mislim da su obe kuce jako slicno opremljene, a sve slike su sasvim ok, te ja ne bih preterano brinula. ;) Uostalom, ako cete biti pravi Lefkada turisti, sobe ce vas videti samo za spavanje i evt. rucak. ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

naravno... da će sobe služiti samo za to, nego nešto ne volim da dok se izležavam na plaži razmišljam da li sam vrata od terase zatvorio ili su ostala otškrinuta... nisam u upitu precizirao sprat ili prizemlje a ponudili su mi ove koje su u prizemlju... :blink:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozda da im se javis ponovo i zamolis za sprat, ako ima slobodnih soba.

Vjerovatno oni nude prvo prizemlje, ako ne naglasis, jer mozda vecina trazi sprat. :) 

Izmenjeno (Trag12)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27025
    Ukupno tema
    906041
    Ukupno poruka