zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

Daleko je sledeca godina:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

To jeste, kao sto kazu-svako se pokriva koliko je dug. Ja ne bih dala 450e, zato cekam sljedecu godinu. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To jeste, kao sto kazu-svako se pokriva koliko je dug. Ja ne bih dala 450e, zato cekam sljedecu godinu. :D

Upravo tako :rolleyes: cekaj sledecu :D

Izmenjeno (Millyyy)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nas cetvoro planira da ide prvi put na Lefkadu sredinom avgusta, smestaj nemamo pa planiramo da krenemo redom da trazimo od AN pa na dalje pa gde nadjemo. da li bilo ko zna koliko orijentaciono moze kostati smestaj u tom periodu i da li se uopste moze naci, kakva su vasa iskustva? znam da ne preporucujete tako nesto ali ukoliko neko zna kako se krece voleo bih da imam neku predstavu.  procitao sam ovde da u AN postoje dva marketa, kakvi su sa cenama? takodje, zanimaju me cene po restoranima, koliko otprilike kosta normalan obrok po osobi? imacu jos pitanja, dok razmislim malo... :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

1. Za dvoje racunaj oko 40e po danu, a za vas cetvoro apartman oko 70-80e po danu...

2. Markete u AN zaobici, eventulano hleb i voda inace su papreni u odnosu na Lidl u Lefkasu, znaci preporuka Lidl.

3. I taverne... zavisi, ali racunaj porcija i jedno pice od 10 do 15e po osobi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ohoho, ja sam rezervisala "hotel" Nefeli, studio četvorokrevetni? Neko bio? Još nisam uplatila, a sad me ovaj parking brine, Gerogina mi jer ekla da kao dovezem stavri do njih, pa će mi ona pokazati gdje da parkiram kao imaju svoj parking? To ona misli na magastrilu? Druga opcija mi je hotel santa marina, od njega sam odustala jer je kao brdo i preko magistrale, ali ako je tolika gužćva n a toj magistrali to je onda više outić nego prava brza magistrala. Sad se dvoumim da li da promijenim smještaj da ipak idem u hotel i imam parking kao čovjek nego da planinaramd o auta svaki dan.... prosvjetlite me......i naravno ako je neko bio ili zna bilo šta o ova dva objekta pišite mi :). e da, odmor počinje 16.8 traje 10 dana grčka, pa onda Ohrid.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hotel Nefeli ima svoj parking!! mi bili pre deset dana se vratili. icićete u ulicu da bi stvari izbacili i onda ćete otići na parking- dvorište koje ima svoju kapiju i pod ključem je tj zaključava- dobićete isti.

Georgia je fenomenalna žena, jako dobro govori engleski tako da bilo šta da vam treba- izaćiće vam u susret. Smeštaj dobar, čiste svakog dana a posteljina se menja svaki treći dan.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hotel Nefeli ima svoj parking!! mi bili pre deset dana se vratili. icićete u ulicu da bi stvari izbacili i onda ćete otići na parking- dvorište koje ima svoju kapiju i pod ključem je tj zaključava- dobićete isti.

Georgia je fenomenalna žena, jako dobro govori engleski tako da bilo šta da vam treba- izaćiće vam u susret. Smeštaj dobar, čiste svakog dana a posteljina se menja svaki treći dan.

summe_lover hvala, oostajem onda, dobro sam izabrala,rekla mi je da nema slike studia pa se nadam da je ok. Mislim nije skopo, četvorokrevetni apartaman 70 eura noć.... Kakav je doručak, moće li se najesti da sledeći bude večera?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakav je doručak, moće li se najesti da sledeći bude večera?

Dorucak je jednolican ali jak tj sami ga napravite jakim (fali salata uz dorucak, pa smo mi sami kupovali hehe) I sve je do vase organizacje- ako ima taverni na plazi, verovatno cete malo kasnije rucati, ako nema, onda cekas veceru a u medjuvremenu vockice i ostale stvari- Plazma se podrazumeva :-) ma bicete zadovoljni videces i uzivaćeteeeeee

Izmenjeno (summer_lover)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dorucak je jednolican ali jak tj sami ga napravite jakim (fali salata uz dorucak, pa smo mi sami kupovali hehe) I sve je do vase organizacje- ako ima taverni na plazi, verovatno cete malo kasnije rucati, ako nema, onda cekas veceru a u medjuvremenu vockice i ostale stvari- Plazma se podrazumeva :-) ma bicete zadovoljni videces i uzivaćeteeeeee

hehehe, ma ništa, o da po starom fazonu, ujutro nabubati jaja i miran si.... jedva čekam, iskreno, 4 godine nisam bila na odmoru, mislim da ću biti baš divlja :))))). Hvalaaaaaaaaa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratili se iz Agios Nikitasa nocas. Stvarno je malo lepo mesto, odlicna baza, mada smo mi vecinu veceri isli u Lefkas. Smestaj bio Elenaki, bas ljubazni domacini, jedva da smo ih videli, do te mere da smo uspeli da platimo tek poslednji dan uvece :) Dogovor za povpoljnu cenu i sve ostalo ispostovani.

Sto se plaza tice poredjali smo ih ovako Egremni - Katizma - Porto Katsiki - Milos - Avali - Pefkulija. Na Egremni i Porto smo isli i kolima i brodom turu do njih Kefalonije i Itake. Mada Katizma ima jednako prelepu boju a kad se tu dodaju kafici i lakoca prilaska (kad god da smo dosli nasli smo besplatan parking).

Vraticemo se jednom sigurno :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li mi neko od vas reci kako su snabdevene prodavnice u AN , kao i kakve su cene za hleba , vodu, giros , sladolede, pica ? :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za pocetak ono sto znam, u prodavnicama ima svega....

voda 1,5 l 0,8e ,mala flasica 0,5 ako uzimas ceo paket od 2-2,9e

Amstel 0.5 1,5e  Hajneken 1,6e

Po tavernama smatram da je skupo,grcka salata 6e,pomfrit 3e, parce grilovane tune 8e,pivo 3e

Za ostalo cu da vidim,ovo nam je maltene prvi dan ovde...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala za sada, ocekujem jos informacija i zelim vam lep provod... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene samo počinje da nervira vrijeme. Prvi put u životu idem ovako kasno na more i vidim najave da će temp biti oko 28 ;(. Ja sam od 16og dole...... Šta kažu dole kakvo će biti vrijeme?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906144
    Ukupno poruka