zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

Deki nisi isao na klope, al u Dalton 4x:klap:

Znaci i dalje su najbolji...

U Posejdonu i prosle godine nije bila neka klopa, al rekoh aj da ne sirim, mozda je to bio moj utisak, ali musaka je bila ocajna..

Ovo za kazne si potpuno u pravu..

Videh, i ove godine Agatha;)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Upravo se vratli iz Ag.Nikitasa, 4-ta godina za redom, pa ako neko ima pitanja samo napred.

Sto se tice parkiranja u pesackoj zoni Ag.Nikitasa, ja se tamo parkiram vec 4 godine po 15 dana u julu, s tim da morate znati da lik sa crvenim papirima sa kaznama za parkiranje 40e dolazi subotom ili nedeljom rano ujutru i u tome je trik. Sto bi rekli svaka skola se placa. Mesta ima uvek uz magistralu prema Katizmi...

Poseidon je otvoren tek pre nekoliko dana i pukao je skroz sa kvalitetom jer je matori Kosta bolestan i ne moze vise da radi, nazalost. Preporuka - zaobici.

Sapfo riblji restoran poslednji desno na samoj plazi je vrh. Izaberes svezu ribu koju hoces d ti ispeku, a cene nize nego Poseidon.

Na Egremniju tropski bar dole nije radio, ali mislim da ga spremaju. Porto Katsiki igla ne moze stati, free je parking ove godine, ali poranite, slikajte plazu i bezite na neko mirnije mesto. Megali Petra, Milos, raj...

Voda je mnogo toplija ove godine i nije bilo talasa jer je vetric pirkao sa kopna.

Pored vec poznatih lepotica-plaza, ove godine smo 3 dana proveli na 2 plaze pored Katizme levo skroz. Parkirate u dvoristu restorana Akrogiali (sve preporuke za hranu) i odete peske 100m levo na prelepu plazu.

Za one koji nisu nasli smestaj meni je za sl.godinu favorit hotelcic Ostria, zbog prelepog pogleda, hotelostria.com

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo se vratli iz Ag.Nikitasa, 4-ta godina za redom, pa ako neko ima pitanja samo napred.

Sto se tice parkiranja u pesackoj zoni Ag.Nikitasa, ja se tamo parkiram vec 4 godine po 15 dana u julu, s tim da morate znati da lik sa crvenim papirima sa kaznama za parkiranje 40e dolazi subotom ili nedeljom rano ujutru i u tome je trik. Sto bi rekli svaka skola se placa. Mesta ima uvek uz magistralu prema Katizmi...

Poseidon je otvoren tek pre nekoliko dana i pukao je skroz sa kvalitetom jer je matori Kosta bolestan i ne moze vise da radi, nazalost. Preporuka - zaobici.

Sapfo riblji restoran poslednji desno na samoj plazi je vrh. Izaberes svezu ribu koju hoces d ti ispeku, a cene nize nego Poseidon.

Na Egremniju tropski bar dole nije radio, ali mislim da ga spremaju. Porto Katsiki igla ne moze stati, free je parking ove godine, ali poranite, slikajte plazu i bezite na neko mirnije mesto. Megali Petra, Milos, raj...

Voda je mnogo toplija ove godine i nije bilo talasa jer je vetric pirkao sa kopna.

Pored vec poznatih lepotica-plaza, ove godine smo 3 dana proveli na 2 plaze pored Katizme levo skroz. Parkirate u dvoristu restorana Akrogiali (sve preporuke za hranu) i odete peske 100m levo na prelepu plazu.

Za one koji nisu nasli smestaj meni je za sl.godinu favorit hotelcic Ostria, zbog prelepog pogleda, hotelostria.com

Vidim da dugo letujes u A.N ,nama je prvi put ove godine..da nemas slucajno iskustva sa vilom Kalypso? Uplatili smo studio bez hrane ,10 nocenja 460e po osobi..ako imas kakvu preporuku gde ima kvalitetna i jeftina hrana? Hvala unapred :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

s tim da morate znati da lik sa crvenim papirima sa kaznama za parkiranje 40e dolazi subotom ili nedeljom rano ujutru i u tome je trik. Sto bi rekli svaka skola se placa. Mesta ima uvek uz magistralu prema Katizmi...

Prijateljima je bila zakacena kazna u PETAK ujutru...znači, pravilo je da nemampravila, nego van pesačke zone parkirati, makar to i bilo na 10min

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

460 po osobi.... :tik:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

460 po osobi.... :tik:

5 juna smo trazili smestaj preko agencija i jedino je mitos imao ponudu za A.N..  Sve smo zavrsili preko nase agencije iz Bijeljine.. Bila sam presrecna sto sam uopste uspjela naci nesto jer sam se zaljubila u to mestasce..ove godine je tako,a sledece cu sve sama da organizujem i da rezervisem ranije!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel 460 po osobi ili po sobi?

Ako je po osobi, to je katastrofa:nesvest:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel 460 po osobi ili po sobi?

Ako je po osobi, to je katastrofa:nesvest:

Nas dvoje po 460 za smestaj sa prevozom iz Bg-a.. U pitanju je sredina avgusta...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je to bas mnogo, preko koje agencije ako nije tajna?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

to nije mnogo jer idu preko agencije. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je to bas mnogo, preko koje agencije ako nije tajna?

Mitos travel BG.. Skupo je iz razloga sto je u spicu sezone,za taj period je ta cjena..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moguce, mozda sam ja izgubio pojam o cenama preko agencije jer nisam dugo isao preko agencije.
Mada, opet sa druge strane sestra je uplatila Skijatos, 11.avg-21.avg., avionom, sa doruckom za 490+50e po osobi. I to vrhunska villa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo,po prvi put bi da letujemo na Lefkadi(muz 2 dece i ja).Ne mogu da se uklopim u datume koje nude agencije .Probala sam preko grcka.info ali su cene nestvarne.Traze od 150e za noc pa cak i do 300.Zanima me da li ima neko ko moze da mi preporuci neki smestaj i da li se uputiti na blef.HVALA :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Savetujem da saljes mejlove smestajima sa sledeceg linka:

http://www.lefkadaslowguide.gr/en/business/accommodation/rooms-for-rent-studios-apartments/

Mozda neko moze da ti i da nesto konkretnije, ali je svakako odlicno za pocetak. Pustis cirkularni mejl na 50 adresa za upit, dobijes odgovore vrlo brzo, za 24h u proseku, pa na osnovu toga odlucis sta i kako dalje.
Imas da sortiras po mestu, ukoliko imas neku zelju.

Ukoliko idete kolima, preporuka Agios Ioannis, Agios Nikitas, Tsoukaledes, Nikiana, Lygia...Sve je relativno blizu glavnog grada zbog neke setnje uvece, Lidla zbog nabavke, ali je i odlicna baza za obilazak zapadne obale, tako da nema greske.

Ukoliko planirate busem, opet je neka preporuka da se rentira auto kako biste obisli prave vrednosti Lefkade na zapadnoj obali, ali ukoliko ste pak limitirani novcem ili necim drugim, onda je tu Nidri na koju vodi 95% nasih agencija.

Ukoliko imate jos neka pitanja, tu smo.

Poz.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mitos travel BG.. Skupo je iz razloga sto je u spicu sezone,za taj period je ta cjena..

Ljudi rezervisu pocetak septembra za 160e po osobi preko agencije, doduse jeste rani buking, pa vam to preporucujem sljedece godine, tj. vec ove. I ja sam iz BiH, tako planiram sljedece godine sa momkom na Lefkadu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27010
    Ukupno tema
    905857
    Ukupno poruka