zlatkovicandreja

Agios Nikitas

1106 poruka u ovoj temi

za prevoz mini kombijem od lefkasa do agios nikitasa ima doplata ..pogledajte u njihovoj ponudi dole sitnim slovima...ja sam uplatila u decembru dok jos nisu istakli doplatu..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

inace taksi je oko 20 evra u jednom pravcu....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

iz beograda smo krenuli u 14 casova. agencija mitos travel rana uplata 162 evra paket aranzman. do lefkasa autobusom  ni tavel, a ..od lefkasa mini kombi...dok smo cekali sobu odrzali smo info sastanak sa vodicem...

autobus solidan i klimatiyzovan...mala zamerka u startu...terase su odvojene laganom drvenom pregradom kroz koju se vidi...nedostaje diskrecija na terasi....

Колико сте сати укупно путовали бусем? Колико пауза је било? Када сте стигли у Агиос Никитас по њиховом времену?  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bilo je  kuoljenja putnika usput po gradovima...jedna pauza u srbiji...nisu ni predejane ni dzep...u grckoj dve pauze...mislim da smo stigli u pola deset u nikitas...na granici nije bilo dugo...moyda pola sata....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sinoc smo stigli u Agios N.Okupali smo se oko 8 uvece,bila je topla voda.Mestasce je super,ali ima dosta guzve.Ako neko uskoro dolazi kolima ovde,tesko ce se snaci za parking.Prava je ludnica.Iznad pesacke zone ne vidi se vise nista od automobila,redovi,redovi...levo,desno.U tako malom mestu,toliko automobila:neznam:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da da, u sezoni je lutrija naci slobodnog mesta, :D i tako je i preko dana i uvece, uvece je posebno ludilo...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ag Nikitas je preslatko, ušuškano, jedinstveno mestašce. Prosto ima dušu, a sami meštani izuzetno ljubazni. Sam Nikitas je odlična baza za obilazak ostrva tj plaža!! Plaža u samom mestuje sasvim OK- upoznali smo ljude ikoji usu odsedali u okolnim mestima i svakog dana dolazili na ovu plažu- kao usputn stanica do sledeće.

Mi smo bili odseli u hotelu Nefeli i za taj smeštaj imamo samo reči hvale. SAm hotel poseduje parking za goste, što mnogo znači u Nikitasu iz razloga jer je u ulici zabranjeno parkiranje. Što se samog hotela tiče- u pitanju je porodičan hotel, postoji već 20 godina- gazdarica najljubaznija grkinja koju smo ikada upoznali!! I pritom odlično govori engleski (što mnogo znači). Posteljina se menja na 3 dana a sobe čiste svakog dana. Imali smo noćenje sa doručkom. Svakome bi preporučili ovaj hotel-  kada se budemo vraćali na Lefkadu, znamo da ćemo tamo odsesti :-)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

stigli danas u AN posle 15 sati puta iz BG. tek oko 16h otisli na Pefkuliju jer je najbliza kolima. topla voda ali bila malo prljava. od sutra krecemo na jug :)

gde najbolje kupovati u samom mestu? neka taverna za preporuku?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zalepili nam kaznu ko kravatu oko vrata, :dosada::ljutko:jer smo parkirali auto malo od table koja stoji kao barikada izmedju magistrale i pesacke zone.M.m je poludeo:azdaja:,rekao je da nece platiti 40 evra..tako da znate nema sepuranja.Sto se tice taverna u gradu,jeli smo ponegde ali nismo bas zadovoljni.Pre svega skupi su otrov.Juce smo hteli da se okupamo na ovoj plazi,kada smo se vratili sa Katisme,ali je bila nemoguca misija.Plaza je bila prepuna,jedni drugima na glave su bukvalno sedeli.Inace plaza je ok.topla i lepa.Samo mestasce je originalno i prisvaja sva srca turistima.Sve to pada u vodu,jer parking je problem i ume bas da iznervira coveka,jer logicno je ako si smesten u samom selu,da imas to malo parce za svog ljubimca,a ovako je sve luutrija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne mogu da verujem da su vam pisali kaznu:neznam: to jos nisam cuo...

Pa klopa tu i tamo, znam sta hoces da kazes..

Ako vam se jede giros(porcija) idite kod Daltona, klopa PROVERENA!!

Prosle godine porcija je bila 9,5e ali vredi...Stvarno da jedes ko covek..

A za parking ako hoces mesto na zvucnijim plazama( meni su sve zvucne:D) i s obzirom da je spic sezone ili ujutru do 10 da stignes najkasnije, ili posle 5 popodne... ovako kao sto rekosmo, lutrija i stvarno je veeeliko cimanje da se nadje mesto...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Narode, pisu kazne u Ag N samo tako!! Pre dva dana na dan naseg povratka, celoj ulici izlepili. Nasi prijatelji, dva para, su usli u ulicu taj jedan jedini dan da ubace stvari iz hotela, skoknuli na dorucak na pola sata i sacekala ih 'razglednica' na sofersajbni. Posto smo kretali kuci, nisu platili, sva sreca bez ikakvih problema granicu su prosli. 

Celo letovanje uredno smo svi bili na parkingu i za tih pola sata, eto kazne. A bilo je vozila sto nasih tablica sto stranih koji su punih deset dana stajali u ulici pod onom maslinom?!?!!! Marfi je cudo!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ako su poceli sa kaznima onda je ludnica u agiosu - onda je bolje traziti smestaj sa parkingom.    hotel santa marina ima parking ako je sad neko u hotelu da proveri kako je sa parkiranjem ako nisi gost.

Izmenjeno (Golica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja bih ti od srca preporucila da trazis nesto u okolini.Evo do malo pre smo zujali okolo da nadjemo mesto za parking ,posto smo jelte dosli sa plaze i parkirali se na parkingu za rentiranje automobila.Ne znam sta ce ujutru da nam kazu,ali je ludilo nevidjeno.Pokusaj u Tsoukalades,tamo smo prosli dva puta,vidim nije lose mestasce,a sigurno je da imaju parking svi smestaji,jer cini mi se da i nemaju pesacku zonu,a centar im je valjda tu negde gde prolazi i sama magistrala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tsoukalades nema pesacku zonu, levo i desno od magistrale su smestajne jedinice i uglavnom svi obezbedjuju parking..Onaj deo na magistrali je ,,centar" seoceta...

Jedne godine sam bio smesten tu, i takodje je kao baza fenomenalna varijanta...Mozda i bolje od AN , i grad ti je malo blizi nego iz Nikitasa a i Nikitas ti na 2min, a OGROMNA prednost sto uvek imas gde da se parkiras..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam se upravo vratio iz A.Nikitasa pa slobodno pitajte sta treba...Parkiranje u pesackoj zoni i oko nje je zabranjeno i ne vidim nista cudno da su napisali kaznu .Zao mi je sto se to desilo Lidiji22 ali to je praksa svake godine. Kazna od 40 eura i nije tako visoka jer se kod nas placa isto toliko za nepropisno parkiranje (5000 din).Desavalo se ranije da policajajc udje u pesacku ulicu i svima skine tablice jer "pauk" ne moze da odradi posao ali je vracanje tablica bilo 120-150 eura .
Parkiranje duz ulice svake godine tolerisu jer shvataju da je to problem ali treba samo malo snalazljivosti ukoliko smestaj ne poseduje parking i nema problema..
Sto se tice klope,ja licno nisam isao ove godine na ruckove i vecere po tavernama osim kod "Daltona" na giros 4x i jednom na fenomenalnu picu u "Miramare" u Vasiliki ali sam cuo da je ove godine "Posejdon" losiji nego ranijih. Dobio sam preporuke od prijatelja koji su stalno isli na klopu u A.N. za tavernu poslednju sa desne strane (ka moru). Posebno su bili zadovoljni ribljom corbom.
P.S. Obavezno vezujte pojas u Grckoj (kazna 350 eura) i postujte ogranicenja da vam ne bi preselo letovanje. Preporuka je i da pomenute kazne za parkiranje platite jer to sto ste presli granicu bez problema ne znaci da ste izbegli placanje iste..Moze se desiti da prodjete bez posledica ali postoje i oni losiji scenariji kojih je bilo u praksi.Jedna je varijanta da vam ta kazna stigne na kucnu adresu a druga (po meni losija) je da vas zadrze prilikom nekog od sledecih prelazaka granice.
Pozzz...

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905841
    Ukupno poruka